2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben doğurur doğurmaz kurtuldum mide yanmasından kocaman bir oh be dedim şimdi eve gideyim bütün rennieleri atacağım hiçbirini görmek istemiyorum darısı sana inşaAllah
Valla darisi bize Ne geliyor sa basimiza pis bogazimizdan dün yediklerime dikkat ettim bu gece öyle rahat uyudum ki. Uzun sure sonra ne sertlesme ne mide yanmasi oldu gece uyaninca karnim da inik gibi bi sey mi oldu telasina girdim ,hayır iyi bi sey olunca arkasindan kötü bi sey mu oldu diye dusunmemiz

Sorma ben şimdi de cok yiyorum tatlıyı durduramıyorum. Yılbasında bi arkadastaydık artan tatlıyı eve yanımıza koydu. Koyma dedim dinlemedi. Gece kalkıp yedim sonrası hazin bir mide yanması
Şimdi yiyemiyorum şekerim sınırda malesef, suyum anca normale döndü sadece bazen ağzıma küçük lokma çikolata atıyorum nefsim körelsin diye..evde tatlı olsa bende dayanamazdım kesiiin o yüzden uzak turuyorum

Canım ben her şeyi koymuşum cihazın çalıştırma kısmını koymamışim o yüzden sağım yapamadım o gün ama eve elinde yapmıştım

Ya inan anlamıyorum bende yok ya bildiğin nefesimi kesti ağrı gibi bir his boğuluyor gibi oldum bir değişikti çok şükür güzel geçti darısı tüm hamislere
Bende oğlumda çıkarırlarken çok değişik oldum göğüs altıma bastirdilar. Sonrasında da gece cok agri.oldu kemiklerimde

Evet canım çok şükür darısı başınıza inşaAllqh 38+4 deydim su geldi arkasından 5 dakika da bir düzenli sancım başladı ve hastaneye gittiğim de 4 cm açılmam vardı
Senin normal değildi ama açılmaya da baktılar öyle mi? Ayy bu bebeler hep erkenci bende korkmaya başladım doğum belirtisi başlamadan gününde gidip alsa doktor diye bakıyorum. Ablasida 38+2 de geldi 5 te alacakti doktor. Sancım vardı düzenli geceden başlamış ama su fln gelmemisti

Canım süt için uyku ve bol sıvı. Birde stres yapmasınlar bizi yeter. Biraz uyusam 2 saat hiç uyanmadan goguslerim dolardı.

Doğumdan beri toplamda 8 kilo verdim doğumda 6 emzirirken 2 şuan eski kilomdanda daha iyim ama korse kullanmadım daha var mı aramızda korse kullanan çarşamba doktora sorucam
Var ama bak bende yeni gectim korseye dunya varmis valla karnim toparlandi ve dik duruyorum

Bak işte bugün çıkıp Mandalina alicam
Bende hep hayal kuruyom ve hepsi tatlı sütlüsünden şetbetlisine bisküvilisinden hamurlusuna hamilelikte almadığım kiloyu doğumdan sonra alıcam sanırım tatlıyla imtihan çok zor ya
Normalde de severdim şimdi her tatlı gördüğüm de gözüm dönüyor ya

Maşallah canım güzel bir hikaye yine de buna şükür şimdi doyasıya kokla tadını çıkar çabucak topsrlanin inşallah az gazlı bol uykulu olsun ismi ne idi prensesin?

Ahhh uyku uykuu bugun uyumadan sabah oldu bile
Bilmem mi canimm bilmem mi.. zombi gibi gezerdim.
Korkutmak istemiyrm kimseyi ama 5 yaşına gelecek hala uykuyu sevmeyen bı kızım var
Bu kez az gazlı bol uykulu olur inşallah ikinci kızim ve sizinkilerde öyle dua ediyorum . Başta sağlık tabiki gerisi halloluyor

Canım süt için uyku ve bol sıvı. Birde stres yapmasınlar bizi yeter. Biraz uyusam 2 saat hiç uyanmadan goguslerim dolardı.
Benimde aynı şekilde 2 saat emmese taş gibi canım yanıyor artık
Bugün Sağlık ocağında topuk kanı aldırdık kilo almış sütüm yetmese çocuk durmaz diye düşünüyorum

Hersey yaptık. Damlaları şuan yasak daha 1 haftalık ama geçti. Kv den dolayı çok yanlışlık yaptım(((iyiki gitti bende dünden beri taktik değiştirdim ve hiç bir sorun yoktu artık

Bende kızımla beraber uyuyorum salona geçtik kimseye rahatsız etmiyoruz

Allah analı babalı büyütsün maşallah

57 diyor yaa diyetisyende benim ideal kilom 59 çıkıyor 57 de manken olurum ama bi dogurayim kafayı 58 e koydum.
Bende doğumdan sonra Allahım ne olur 48 e geri döneyim diyorum evlenirken de 41 kiloydum iskelet gibi o da kötüydü ama 48 bu tıfıl boya tam

Bu arada eşim dün üst kata adama o kadar kibar bir mesaj yazdı rica minnet terlik olayını adam mesajı görüp cevap vermedi biliyor musun hiç suçlayıcı bir dil kullanmadı nokta virgül dikkat etti bide yüz yüze bakıyoruz koca insanlarız diye, ben tahmin etmiştim ama ince düşünen insanlar olsa zaten bu rahatsızlığı vereceklerini bilirlerdi değişen bişey olmadı en azından söylemedik demedik ne yapalım

İşte maalesef insan olmayan laftan konuşmaktan kibarliktan anlamıyor sizde nabza göre serbet verirsiniz bundan sonra al oklavayi vur yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…