- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.441
Valla darisi bizeBen doğurur doğurmaz kurtuldum mide yanmasından kocaman bir oh be dedim şimdi eve gideyim bütün rennieleri atacağım hiçbirini görmek istemiyorumdarısı sana inşaAllah
Bende aynı şekilde mide yanması mide bulantılarım bitti ya şükür ona seviniyorum
Göğüs ucu için en iyi lahana geldi valla bende gerisinyalan
Şimdi yiyemiyorum şekerim sınırda malesef, suyum anca normale döndüSorma ben şimdi de cok yiyorum tatlıyı durduramıyorum. Yılbasında bi arkadastaydık artan tatlıyı eve yanımıza koydu. Koyma dedim dinlemedi. Gece kalkıp yedimsonrası hazin bir mide yanması
Canım ben her şeyi koymuşum cihazın çalıştırma kısmını koymamışim o yüzden sağım yapamadım o gün ama eve elinde yapmıştımBugün hiç uyuyamadım gece de gündüz de süt sağma makinesi almaya karar verdim gecekendimi ikna ettim gerekli sebepler öne sürdüm Sürekli sağım yaparsam mama vermeye gerek kalmadan süt gelir sanırsam, Dilyy sen hastane çantana koymuştun doğru hatırlıyorsam sağım yapınca kolostrum geldi mi canım? avent tekli olanı kullanan var mı?
Bende oğlumda çıkarırlarken çok değişik oldum göğüs altıma bastirdilar. Sonrasında da gece cok agri.oldu kemiklerimdeYa inan anlamıyorum bendeyok ya bildiğin nefesimi kesti ağrı gibi bir his boğuluyor gibi oldum bir değişikti çok şükür güzel geçti darısı tüm hamislere
Senin normal değildi ama açılmaya da baktılar öyle mi? Ayy bu bebeler hep erkenci bende korkmaya başladım doğum belirtisi başlamadan gününde gidip alsa doktor diye bakıyorum. Ablasida 38+2 de geldi 5 te alacakti doktor. Sancım vardı düzenli geceden başlamış ama su fln gelmemistiEvet canım çok şükür darısı başınıza inşaAllqh38+4 deydim su geldi arkasından 5 dakika da bir düzenli sancım başladı ve hastaneye gittiğim de 4 cm açılmam vardı
Canım süt için uyku ve bol sıvı. Birde stres yapmasınlar bizi yeter. Biraz uyusam 2 saat hiç uyanmadan goguslerim dolardı.Kızlar sütünüz olsun diye sürekli ye ye, aç bırakıyorsun su mu süt yapacakmış çocuk bakmayı bilmiyorsun damızlık inek gibi emzirmek için veren onun haricinde vermeyen kaynanamı çok şükür artık gitmesini huzur bırakmadığını söyledik bakalım tepkisi ne olacak tutturmuş okumaya yapalım hemen eşimde gitmek isterse kapının orda olduğunu zaten yardım etmediğini okumayı 40 ında yapacağımızı söyledi
Var ama bak bende yeni gectim korseye dunya varmis valla karnim toparlandi ve dik duruyorumDoğumdan beri toplamda 8 kilo verdim doğumda 6 emzirirken 2 şuan eski kilomdanda daha iyim ama korse kullanmadım daha var mı aramızda korse kullanan çarşamba doktora sorucam
Bak işte bugün çıkıp Mandalina alicamNe yazıkki doğurunca daha çok dikkat etmek gerekiyor. Sıcak soğuk ekşi acı baharatlı, gaz yapan, vs hepsi sütten geçecek ya da süt olsun diye.. Mesela mandalin gaz yapar yiyemicem nasılsa diye bir oturuşta 6 7 tane yiyorumyesem de yemesem de önde gitti zaten diyerek.. Of!
Normalde de severdim şimdi her tatlı gördüğüm de gözüm dönüyor yaBende hep hayal kuruyom ve hepsi tatlısütlüsünden şetbetlisine bisküvilisinden hamurlusuna hamilelikte almadığım kiloyu doğumdan sonra alıcam sanırım tatlıyla imtihan çok zor ya
Ahhh uyku uykuu bugun uyumadan sabah oldu bileCanım süt için uyku ve bol sıvı. Birde stres yapmasınlar bizi yeter. Biraz uyusam 2 saat hiç uyanmadan goguslerim dolardı.
Maşallah canım güzel bir hikaye yine de buna şükürKızlar pazar günü gece 01:00 de sancı ile uyandım herhalde çok sıkıştım diye düşündüm lavaboya gittim çişimi yaptım rahatladım tekrar yattım ama 15 dakika sonra yine ağrı ile uyandım tekrar lavaboya gittim gitmemle nişan geldi arkasından da az miktar da suyum geldi başta sancı yoktu ama 5 dakika sonra şiddetli sancılar başladı vurup geçiyordu hemen hasta bezini taktım direk acile geldik buraya geldiğimde 4 cm açılmam vardı sancılar da dayanılmayacak kadar şiddetlenmişti acil sezeryana aldılar. Epidural sezeryan oldum belden vurulan iğne hiç acıtmadı sinek ısırığı gibiydi sadece bebeği alırlarken biraz zorladılar o sırada çok ağrı hissettim ama bu birtek bende olmuş sanırım çünkü genelde bu yöntemle doğum yapanlar bu tarz bir ağrı hissetmediklerini söylüyorlar. Sonrası da rahattı çok şükür tabii ki agrim var ama hızlı iyileşmek için yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum sezeryan olacaklara. 4 buçukta 3.294 gr. doğdu kızım biraz fazla gaz sancısı çekiyoruz ama bütün gecemiz masajlarla geçti. Benim hikayem böyleydigeriye kalan tüm hamislere de hayırlı doğumlar diliyorum
Bilmem mi canimm bilmem mi.. zombi gibi gezerdim.Ahhh uyku uykuu bugun uyumadan sabah oldu bile
Evet canımOnu bende deneyeceğim buzluğa koyup bekletip göğsünde tutuyorsun değilmi
Benimde aynı şekilde 2 saat emmese taş gibi canım yanıyor artıkCanım süt için uyku ve bol sıvı. Birde stres yapmasınlar bizi yeter. Biraz uyusam 2 saat hiç uyanmadan goguslerim dolardı.
Tsk ederim iyiyiz şuanYeni yilda Allah herkese hepimize hayir saglik ve huzur versin bol bolCanim bebis simdi nasil? Henuz cok anladigim bir konu degil ama rezene filan veriyolar birkac damla cevremden duyuyorum. Siz neler denediniz? İnsallah simdi daha iyidir
Hersey yaptık. Damlaları şuan yasak daha 1 haftalıkGeçmiş olsun canim ayaginin altina avi elma yağı sür karnina gaz masaji yap netten videosunu izle gaz ilaci olarak nurse Harvey cok ise yaramisti bizde ondan kullan umarim rahatlatir gazli bebegin var buyuk ihtimalle 3 ay cektirir bunlar guzel ise yarar diye dusunuyorum alabiliyorsan gaz onleyici kemer yada küçük torbalar satiliyor sicak su torbasi gibi onlardan kullan alabiliyorsan kehribarida oneririm ama orjinal olmasi sartve bol bol kimyon iç cay kaşığının ucuyla sicak suya koy ic rezene iç mesela
Bende kızımla beraber uyuyorumGünaydın ve mutlu yıllar. benim kuzuma da dün gece güncelleme geldi . Yeni yıla histerik bir şekilde ağlayarak girdi. Kesinlikle mememi emerek kucağımda uyumak istedi ve yatağa yatırınca her seferinde çiğliği bastı.
Size de çok geçmiş olsun , devlet hastanesi bu gibi durumlarda tek alternatif sanırım. Yolda uyumustur en azından diye düşünüyorum
Allah analı babalı büyütsün maşallahKızlar pazar günü gece 01:00 de sancı ile uyandım herhalde çok sıkıştım diye düşündüm lavaboya gittim çişimi yaptım rahatladım tekrar yattım ama 15 dakika sonra yine ağrı ile uyandım tekrar lavaboya gittim gitmemle nişan geldi arkasından da az miktar da suyum geldi başta sancı yoktu ama 5 dakika sonra şiddetli sancılar başladı vurup geçiyordu hemen hasta bezini taktım direk acile geldik buraya geldiğimde 4 cm açılmam vardı sancılar da dayanılmayacak kadar şiddetlenmişti acil sezeryana aldılar. Epidural sezeryan oldum belden vurulan iğne hiç acıtmadı sinek ısırığı gibiydi sadece bebeği alırlarken biraz zorladılar o sırada çok ağrı hissettim ama bu birtek bende olmuş sanırım çünkü genelde bu yöntemle doğum yapanlar bu tarz bir ağrı hissetmediklerini söylüyorlar. Sonrası da rahattı çok şükür tabii ki agrim var ama hızlı iyileşmek için yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum sezeryan olacaklara. 4 buçukta 3.294 gr. doğdu kızım biraz fazla gaz sancısı çekiyoruz ama bütün gecemiz masajlarla geçti. Benim hikayem böyleydigeriye kalan tüm hamislere de hayırlı doğumlar diliyorum
Bende doğumdan sonra Allahım ne olur 48 e geri döneyim diyorum57 diyor yaadiyetisyende benim ideal kilom 59 çıkıyor 57 de manken olurum ama bi dogurayim kafayı 58 e koydum.
İşte maalesef insan olmayan laftan konuşmaktan kibarliktan anlamıyor sizde nabza göre serbet verirsiniz bundan sonra al oklavayi vur yukarıBende doğumdan sonra Allahım ne olur 48 e geri döneyim diyorumevlenirken de 41 kiloydum iskelet gibi o da kötüydü ama 48 bu tıfıl boya tam
Bu arada eşim dün üst kata adama o kadar kibar bir mesaj yazdı rica minnet terlik olayını adam mesajı görüp cevap vermedi biliyor musunhiç suçlayıcı bir dil kullanmadı nokta virgül dikkat etti bide yüz yüze bakıyoruz koca insanlarız diye, ben tahmin etmiştim ama ince düşünen insanlar olsa zaten bu rahatsızlığı vereceklerini bilirlerdi değişen bişey olmadı en azından söylemedik demedik ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?