2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dedi Allah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
Canım hadi hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Benimde aynı seninle haftam günüm .yarın gidicem bende muhtelemen bana da aynı gün verir vermesede 38+5 i talep edicem bende.ne kadar olmuş bebek

Canım hadi hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Benimde aynı seninle haftam günüm .yarın gidicem bende muhtelemen bana da aynı gün verir vermesede 38+5 i talep edicem bende.ne kadar olmuş bebek
3400 kilo 50 cm boyu kuzum bakalım haftaya Pazartesi son kez kontrole gidicem Perşembede doğum inşallah

Aşırı da duygusal oluyor insan bilmiyorum sizlerde böyle oluyorum haber alınca minikler doğunca kendimde nasıl olacak acaba o kadar merak ediyorum ki bu hissi
Duygusallık deme bu sabah oturup ağladım duygusallik hep oldu zaten. Kendinde de daha yoğun u olur.

Kactin canım kesin sezeryan mi senin 37 olduysan verir artık gerçi birazda nst gidişata göre uzatiyorlsr

Kizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dedi Allah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
Bende haftaya Perşembe diye geçiriyorum aklımdan. 39+0 olacağım ozaman tam. Tabi daha doktorumun haberi yok benim belirledigim tarihten bu perşembe konusacagiz bakalım son kontrol de neler olacak ama normal çıkarsa herseyimiz doktorumda rahat olduğu için kabul eder gibi geliyor. Aynı olur ozaman günümüz

İçinden geçen oysa umarım doktorunda kabul eder canım hayırlısı olsun inşallah

Kactin canım kesin sezeryan mi senin 37 olduysan verir artık gerçi birazda nst gidişata göre uzatiyorlsr
Yarın tam 37 olacak benim kesin nts bekler mi bilmiyorum benim 2 gündür yine yalancı sancı mı nedir şu kasılma arttı bir hafta müsade etmişti sağolsun evin işleri bitti yine başladı bununla çok ileriyi görür gibi hissetmiyorum, benim kesin sezeryan iğne coraspirin planlı bırakılıp doğum olacak nasipse ani bişey olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…