- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.461
Gerçekten gece uyandığımız saatte de atmadık ayıp olur belki fark etmiyorlar diye adam insan yerine koyup bir cevap vermedi ya bide yöneticiİşte maalesef insan olmayan laftan konuşmaktan kibarliktan anlamıyor sizde nabza göre serbet verirsiniz bundan sonra al oklavayi vur yukarı
Valla herkese anladığı dilden yapicak bişey yokGerçekten gece uyandığımız saatte de atmadık ayıp olur belki fark etmiyorlar diye adam insan yerine koyup bir cevap vermedi ya bide yöneticiyok hayatta yapamam kendi kendimize zehir olur artık bebek sesi ile dikkat etmeyiz belki diye kendimizi avutma evresindeyiz ya da yazın tayin ile gideriz diye
Düzelmezse ben de öyle yapacağım. Yarın tartılacak kilo almadı vs sıkıntı olursa mecburen öyle vereceğim.Bi arkadaşım ne yaptıysa olmadı, hep yara içinde kaldı, baktı olmuyor sütü çekip hep biberonla verdi. Hem daha çok sütü geldi hem de çektiğini taze iken verip kalanını buzlukta sakladı. Zorlandı ama bi şekilde sütü içirmiş oldu. Allah kolaylık versin
Bizden önceki arkadaşlara da cevap vermiyorlarmış püüü boşuna kibar cümle kuracağız diye takla attıkValla herkese anladığı dilden yapicak bişey yok
Verir herhalde sen kendin mi sezeryan istiyosun kuzu .Bizden önceki arkadaşlara da cevap vermiyorlarmış püüü boşuna kibar cümle kuracağız diye takla attık
Bugün an itibari ile valizim ve puset hazır geriye yarın gün vermesi kaldı verir herhalde değil mi ya
Biz gazlıyız biraz canım alistim ama bazen yoruldum diyorum ama hemen kendine gel diyorum biraz önce bi baktım beline kadar kaki olmuş hemen banyoyaBilmem mi canimm bilmem mi.. zombi gibi gezerdim.
Korkutmak istemiyrm kimseyi ama 5 yaşına gelecek hala uykuyu sevmeyen bı kızım var
Bu kez az gazlı bol uykulu olur inşallah ikinci kızim ve sizinkilerde öyle dua ediyorum . Başta sağlık tabiki gerisi halloluyor
Tabi kilodan uyarırlar zaten. Doymasa husursuz da olur hem. Gerekirse takviye yaparsın mama dert etmeBenimde aynı şekilde 2 saat emmese taş gibi canım yanıyor artık
Bugün Sağlık ocağında topuk kanı aldırdık kilo almış sütüm yetmese çocuk durmaz diye düşünüyorum
Benim daha önce kaybım oldu ya tabi ne kadar kan pıhtılaşması yüzünden belirsiz son kendi doğsun diye beklemeye doktor da korkuyor çünkü son haftalar da aynı risk oluyormuş öyle olunca hiç normal doğumu bekleme cesaretim yok hoş dönmedi de galibaVerir herhalde sen kendin mi sezeryan istiyosun kuzu .
Bende 3 bucuga aldim sira bakalım ne gün diyecek
Allah'ım korusun kuzularimiziiBenim daha önce kaybım oldu ya tabi ne kadar kan pıhtılaşması yüzünden belirsiz son kendi doğsun diye beklemeye doktor da korkuyor çünkü son haftalar da aynı risk oluyormuş öyle olunca hiç normal doğumu bekleme cesaretim yok hoş dönmedi de galiba
Amin amin gönlüm ferah sağlıkla kavuşacağız inşallahAllah'ım korusun kuzularimiziianladım canım hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah
Maşallah canım güzel bir hikaye yine de buna şükürşimdi doyasıya kokla tadını çıkar çabucak topsrlanin inşallah az gazlı bol uykulu olsun ismi ne idi prensesin?
Bende oğlumda çıkarırlarken çok değişik oldum göğüs altıma bastirdilar. Sonrasında da gece cok agri.oldu kemiklerimde
Bugün çıkacak mısınız? Kaç gün kalınıyor . Açılma olmuş su gelmiş neden normal doğum denemediniz? Hep sezeryan miydi plan.Evet çok değişik bir duygu gerçekten ama geçip gidiyor çok şükür
Allah allah benim oğlum minikti(1680 kilo) ondan mi firt diye cikardilarBende oğlumda çıkarırlarken çok değişik oldum göğüs altıma bastirdilar. Sonrasında da gece cok agri.oldu kemiklerimde
Allahim gönlümüzdeki kiloya ulasmaya nasip etsin aminBende doğumdan sonra Allahım ne olur 48 e geri döneyim diyorumevlenirken de 41 kiloydum iskelet gibi o da kötüydü ama 48 bu tıfıl boya tam
Bu arada eşim dün üst kata adama o kadar kibar bir mesaj yazdı rica minnet terlik olayını adam mesajı görüp cevap vermedi biliyor musunhiç suçlayıcı bir dil kullanmadı nokta virgül dikkat etti bide yüz yüze bakıyoruz koca insanlarız diye, ben tahmin etmiştim ama ince düşünen insanlar olsa zaten bu rahatsızlığı vereceklerini bilirlerdi değişen bişey olmadı en azından söylemedik demedik ne yapalım
Dur dogurmadan giderayakİşte maalesef insan olmayan laftan konuşmaktan kibarliktan anlamıyor sizde nabza göre serbet verirsiniz bundan sonra al oklavayi vur yukarı
Ben yukardakileri anladım artık eşime de dedim takıntı yapıp kendine zehir etme inşallah bebek ile duymayız bile bir umut, cevap dahi vermeyen insanlar iletişim kurulacak insanlar olamaz zaten aklı olan bu saçma sesleri yapmaz yada 12 de süpürge açmazAllahim gönlümüzdeki kiloya ulasmaya nasip etsin amin
Nasil ya insan olumlu olumsuz bir cevap verirtovbe tovbe
Ay Allahım nasıl güldümAllah allah benim oğlum minikti(1680 kilo) ondan mi firt diye cikardilarSimdi korktum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?