2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İşte maalesef insan olmayan laftan konuşmaktan kibarliktan anlamıyor sizde nabza göre serbet verirsiniz bundan sonra al oklavayi vur yukarı
Gerçekten gece uyandığımız saatte de atmadık ayıp olur belki fark etmiyorlar diye adam insan yerine koyup bir cevap vermedi ya bide yönetici yok hayatta yapamam kendi kendimize zehir olur artık bebek sesi ile dikkat etmeyiz belki diye kendimizi avutma evresindeyiz ya da yazın tayin ile gideriz diye

Valla herkese anladığı dilden yapicak bişey yok

Düzelmezse ben de öyle yapacağım. Yarın tartılacak kilo almadı vs sıkıntı olursa mecburen öyle vereceğim.

Valla herkese anladığı dilden yapicak bişey yok
Bizden önceki arkadaşlara da cevap vermiyorlarmış püüü boşuna kibar cümle kuracağız diye takla attık

Bugün an itibari ile valizim ve puset hazır geriye yarın gün vermesi kaldı verir herhalde değil mi ya

Verir herhalde sen kendin mi sezeryan istiyosun kuzu .
Bende 3 bucuga aldim sira bakalım ne gün diyecek

Biz gazlıyız biraz canım alistim ama bazen yoruldum diyorum ama hemen kendine gel diyorum biraz önce bi baktım beline kadar kaki olmuş hemen banyoya

Benimde aynı şekilde 2 saat emmese taş gibi canım yanıyor artık
Bugün Sağlık ocağında topuk kanı aldırdık kilo almış sütüm yetmese çocuk durmaz diye düşünüyorum
Tabi kilodan uyarırlar zaten. Doymasa husursuz da olur hem. Gerekirse takviye yaparsın mama dert etme

Verir herhalde sen kendin mi sezeryan istiyosun kuzu .
Bende 3 bucuga aldim sira bakalım ne gün diyecek
Benim daha önce kaybım oldu ya tabi ne kadar kan pıhtılaşması yüzünden belirsiz son kendi doğsun diye beklemeye doktor da korkuyor çünkü son haftalar da aynı risk oluyormuş öyle olunca hiç normal doğumu bekleme cesaretim yok hoş dönmedi de galiba

Allah'ım korusun kuzularimizii anladım canım hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah

Allahim gönlümüzdeki kiloya ulasmaya nasip etsin amin
Nasil ya insan olumlu olumsuz bir cevap verir tovbe tovbe

İşte maalesef insan olmayan laftan konuşmaktan kibarliktan anlamıyor sizde nabza göre serbet verirsiniz bundan sonra al oklavayi vur yukarı
Dur dogurmadan giderayak
Evlenmeden once annemin evinde üst komsu evini satti sonradan gelenler oyle bir ses yapardi ki evde asla oturulmazdi. Bi de biz balkondayken cocuklar asagi tukururdu,yukardan bez çöp hepsini atatlardi zabita toplatirdi yine ayni. Kocasi da sapik gibiydi arkamizdan iyice bakardi. Gunahini alamayyim ama hirsizlik felan da olmaya basladi apartmanda. ben en sonunda kibar uyarmalardan anlamayinca ciktim yukari yeter artık diye kavga ettim. Kadin sadece yuzume bakti asla cevap vermedi.en son oturduğumuz odayi degistirdik yok yine olmadi.
Iki sene once annem evini değiştirdi artik. Yine Ha-ri kalıcı degilsin evinde cok zoe bu işler ama insallah halledersiniz yine de

Allahim gönlümüzdeki kiloya ulasmaya nasip etsin amin
Nasil ya insan olumlu olumsuz bir cevap verir tovbe tovbe
Ben yukardakileri anladım artık eşime de dedim takıntı yapıp kendine zehir etme inşallah bebek ile duymayız bile bir umut, cevap dahi vermeyen insanlar iletişim kurulacak insanlar olamaz zaten aklı olan bu saçma sesleri yapmaz yada 12 de süpürge açmaz en azından insan gibi bir kez uyardık gerisini Rabbim görüyor ne diyeyim kendimce en önemli günleri onlar ile zehir etmeyeceğim dediğin gibi en azından kalıcı değilim bu evde

Allah allah benim oğlum minikti(1680 kilo) ondan mi firt diye cikardilar Simdi korktum bak
Ay Allahım nasıl güldüm bu sallanma yada bastırma olayına ben kendimi hazırladım çünkü boyum kısa tüm kilo göbekte cidden sivri bir göbüşüm var, hocanın attığı sezeryan videosunu merak edip izlediğimden anladığım kesik yerine göre göbek yukarıda kalacağı için bi it kak salla olacak kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…