2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Her zaman dedigim gibi ben senin vicdan azabı çeken halinim. Sen ise yediklerinden pişman olmayansin hayaller kuruyorum dogurunca neler yicem diye
Ne yazıkki doğurunca daha çok dikkat etmek gerekiyor. Sıcak soğuk ekşi acı baharatlı, gaz yapan, vs hepsi sütten geçecek ya da süt olsun diye.. Mesela mandalin gaz yapar yiyemicem nasılsa diye bir oturuşta 6 7 tane yiyorum yesem de yemesem de önde gitti zaten diyerek.. Of!

Kızlar pazar günü gece 01:00 de sancı ile uyandım herhalde çok sıkıştım diye düşündüm lavaboya gittim çişimi yaptım rahatladım tekrar yattım ama 15 dakika sonra yine ağrı ile uyandım tekrar lavaboya gittim gitmemle nişan geldi arkasından da az miktar da suyum geldi başta sancı yoktu ama 5 dakika sonra şiddetli sancılar başladı vurup geçiyordu hemen hasta bezini taktım direk acile geldik buraya geldiğimde 4 cm açılmam vardı sancılar da dayanılmayacak kadar şiddetlenmişti acil sezeryana aldılar. Epidural sezeryan oldum belden vurulan iğne hiç acıtmadı sinek ısırığı gibiydi sadece bebeği alırlarken biraz zorladılar o sırada çok ağrı hissettim ama bu birtek bende olmuş sanırım çünkü genelde bu yöntemle doğum yapanlar bu tarz bir ağrı hissetmediklerini söylüyorlar. Sonrası da rahattı çok şükür tabii ki agrim var ama hızlı iyileşmek için yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum sezeryan olacaklara. 4 buçukta 3.294 gr. doğdu kızım biraz fazla gaz sancısı çekiyoruz ama bütün gecemiz masajlarla geçti. Benim hikayem böyleydi geriye kalan tüm hamislere de hayırlı doğumlar diliyorum

Gözünüz aydın tebrik ederim güzellikler içinde büyüsün bebeğiniz bende yarın yani ayın 3 de doğum yapacağım ins darısı bizlere bekleyen annelere

Bende de o bastirma olayi hic olmadi canim,doktora gore degisiyor demkki. Allah kolaylik versin hepimize. Simdilik bi korkum yok ama dogum az kala degisir miyim görücez
Ayy inşallah korkusuz rahat bir şekilde girer rahatça da çıkarsın canım
İnşallah çok kolay mis gibi bir doğum olur sağlıkla kavus yavruna
Amiinn Allah razı olsun canımm hepimiz için amiinn

Aynen gerçek anlamda da yatcak yerim kalmadı
Hele o yılbaşı gecesi ejderha gibi alev çıkıyordu içimden gaviscon kurtaramadi beni

Ben doğurur doğurmaz kurtuldum mide yanmasından kocaman bir oh be dedim şimdi eve gideyim bütün rennieleri atacağım hiçbirini görmek istemiyorum darısı sana inşaAllah

Ben doğurur doğurmaz kurtuldum mide yanmasından kocaman bir oh be dedim şimdi eve gideyim bütün rennieleri atacağım hiçbirini görmek istemiyorum darısı sana inşaAllah
Bende aynı şekilde mide yanması mide bulantılarım bitti ya şükür ona seviniyorum
Göğüs ucu için en iyi lahana geldi valla bende gerisinyalan

Kızlar sütünüz olsun diye sürekli ye ye, aç bırakıyorsun su mu süt yapacakmış çocuk bakmayı bilmiyorsun damızlık inek gibi emzirmek için veren onun haricinde vermeyen kaynanamı çok şükür artık gitmesini huzur bırakmadığını söyledik bakalım tepkisi ne olacak tutturmuş okumaya yapalım hemen eşimde gitmek isterse kapının orda olduğunu zaten yardım etmediğini okumayı 40 ında yapacağımızı söyledi

Ben de hunharca portakal yiyorum nasılsa yiyemeyeceğim doğurunca diye

Allah kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kavuşun.

Bugün hiç uyuyamadım gece de gündüz de süt sağma makinesi almaya karar verdim gece kendimi ikna ettim gerekli sebepler öne sürdüm Sürekli sağım yaparsam mama vermeye gerek kalmadan süt gelir sanırsam, Dilyy sen hastane çantana koymuştun doğru hatırlıyorsam sağım yapınca kolostrum geldi mi canım? avent tekli olanı kullanan var mı?

Güzel Ocak anneleri ben planlı sezeryan ile 3 ocak da doğum yapacagim sizler ne zaman kavuşuyorsunuz bebeklerinize
İnşallah benim de yarın sabah Hamileliği sevdim, içimin kıpırdaması, zorluklarına rağmen onun orda benimle olması, bir bedende 2 kalp olmak çok güzeldi. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın. Çok şükür o son gün geldi. Uzun yoldan geldi. Hayırla sağlıkla kavuşalım miniklerimize

Her zaman dedigim gibi ben senin vicdan azabı çeken halinim. Sen ise yediklerinden pişman olmayansin hayaller kuruyorum dogurunca neler yicem diye
Bende hep hayal kuruyom ve hepsi tatlı sütlüsünden şetbetlisine bisküvilisinden hamurlusuna hamilelikte almadığım kiloyu doğumdan sonra alıcam sanırım tatlıyla imtihan çok zor ya

Bende hep hayal kuruyom ve hepsi tatlı sütlüsünden şetbetlisine bisküvilisinden hamurlusuna hamilelikte almadığım kiloyu doğumdan sonra alıcam sanırım tatlıyla imtihan çok zor ya
Sorma ben şimdi de cok yiyorum tatlıyı durduramıyorum. Yılbasında bi arkadastaydık artan tatlıyı eve yanımıza koydu. Koyma dedim dinlemedi. Gece kalkıp yedim sonrası hazin bir mide yanması

Genel itibariyle güzel geçmiş ne güzel o ağrıyi psikolojik hissetmis olabilir misin canim,normalse hissetmemen lazim Ya bu bebisler doğar dogmaz gaz sancisi oluyor acaba icerdeyken napiyorlardi

Genel itibariyle güzel geçmiş ne güzel o ağrıyi psikolojik hissetmis olabilir misin canim,normalse hissetmemen lazim Ya bu bebisler doğar dogmaz gaz sancisi oluyor acaba icerdeyken napiyorlardi

Ya inan anlamıyorum bende yok ya bildiğin nefesimi kesti ağrı gibi bir his boğuluyor gibi oldum bir değişikti çok şükür güzel geçti darısı tüm hamislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…