- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.421
Her zaman dedigim gibi ben senin vicdan azabı çeken halinim. Sen ise yediklerinden pişman olmayansinAynen gerçek anlamda da yatcak yerim kalmadı
Hele o yılbaşı gecesi ejderha gibi alev çıkıyordu içimdengaviscon kurtaramadi beni
Doğru canım da işte sakin kalmayı öğrenmem gerekAynıyım suan canım siz tecrubelisiniz , sakinligini korusan ne yapacagini bilirsin bogazina kactı gecen aklim çıktı yerinden
Ne yazıkki doğurunca daha çok dikkat etmek gerekiyor. Sıcak soğuk ekşi acı baharatlı, gaz yapan, vs hepsi sütten geçecek ya da süt olsun diye.. Mesela mandalin gaz yapar yiyemicem nasılsa diye bir oturuşta 6 7 tane yiyorumHer zaman dedigim gibi ben senin vicdan azabı çeken halinim. Sen ise yediklerinden pişman olmayansinhayaller kuruyorum dogurunca neler yicem diye
Gözünüz aydın tebrik ederim güzellikler içinde büyüsün bebeğinizKızlar pazar günü gece 01:00 de sancı ile uyandım herhalde çok sıkıştım diye düşündüm lavaboya gittim çişimi yaptım rahatladım tekrar yattım ama 15 dakika sonra yine ağrı ile uyandım tekrar lavaboya gittim gitmemle nişan geldi arkasından da az miktar da suyum geldi başta sancı yoktu ama 5 dakika sonra şiddetli sancılar başladı vurup geçiyordu hemen hasta bezini taktım direk acile geldik buraya geldiğimde 4 cm açılmam vardı sancılar da dayanılmayacak kadar şiddetlenmişti acil sezeryana aldılar. Epidural sezeryan oldum belden vurulan iğne hiç acıtmadı sinek ısırığı gibiydi sadece bebeği alırlarken biraz zorladılar o sırada çok ağrı hissettim ama bu birtek bende olmuş sanırım çünkü genelde bu yöntemle doğum yapanlar bu tarz bir ağrı hissetmediklerini söylüyorlar. Sonrası da rahattı çok şükür tabii ki agrim var ama hızlı iyileşmek için yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum sezeryan olacaklara. 4 buçukta 3.294 gr. doğdu kızım biraz fazla gaz sancısı çekiyoruz ama bütün gecemiz masajlarla geçti. Benim hikayem böyleydigeriye kalan tüm hamislere de hayırlı doğumlar diliyorum
Ayy inşallah korkusuz rahat bir şekilde girer rahatça da çıkarsın canımBende de o bastirma olayi hic olmadi canim,doktora gore degisiyor demkki. Allah kolaylik versin hepimize. Simdilik bi korkum yok ama dogum az kala degisir miyim görücez
Amiinn Allah razı olsun canımm hepimiz için amiinnİnşallah çok kolay mis gibi bir doğum olur sağlıkla kavus yavruna
Gözünüz aydın tebrik ederim güzellikler içinde büyüsün bebeğinizbende yarın yani ayın 3 de doğum yapacağım ins darısı bizlere bekleyen annelere
Aynen gerçek anlamda da yatcak yerim kalmadı
Hele o yılbaşı gecesi ejderha gibi alev çıkıyordu içimdengaviscon kurtaramadi beni
Bende aynı şekilde mide yanması mide bulantılarım bitti ya şükür ona seviniyorumBen doğurur doğurmaz kurtuldum mide yanmasından kocaman bir oh be dedim şimdi eve gideyim bütün rennieleri atacağım hiçbirini görmek istemiyorumdarısı sana inşaAllah
Ben de hunharca portakal yiyorum nasılsa yiyemeyeceğim doğurunca diyeNe yazıkki doğurunca daha çok dikkat etmek gerekiyor. Sıcak soğuk ekşi acı baharatlı, gaz yapan, vs hepsi sütten geçecek ya da süt olsun diye.. Mesela mandalin gaz yapar yiyemicem nasılsa diye bir oturuşta 6 7 tane yiyorumyesem de yemesem de önde gitti zaten diyerek.. Of!
Allah kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kavuşun.Kızlaaarr sabah doğuma gireceğim Allahın izniylehem heyecanlıyım hem çok stresliyimm tecrübeli olmak hiç bilmemekten daha zormuş sanırım dualarınızda beni de unutmayın Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım
İnşallah benim de yarın sabahGüzel Ocak anneleri ben planlı sezeryan ile 3 ocak da doğum yapacagim sizler ne zaman kavuşuyorsunuz bebeklerinize
Bende hep hayal kuruyom ve hepsi tatlıHer zaman dedigim gibi ben senin vicdan azabı çeken halinim. Sen ise yediklerinden pişman olmayansinhayaller kuruyorum dogurunca neler yicem diye
Sorma ben şimdi de cok yiyorum tatlıyı durduramıyorum. Yılbasında bi arkadastaydık artan tatlıyı eve yanımıza koydu. Koyma dedim dinlemedi. Gece kalkıp yedimBende hep hayal kuruyom ve hepsi tatlısütlüsünden şetbetlisine bisküvilisinden hamurlusuna hamilelikte almadığım kiloyu doğumdan sonra alıcam sanırım tatlıyla imtihan çok zor ya
Genel itibariyle güzel geçmiş ne güzelKızlar pazar günü gece 01:00 de sancı ile uyandım herhalde çok sıkıştım diye düşündüm lavaboya gittim çişimi yaptım rahatladım tekrar yattım ama 15 dakika sonra yine ağrı ile uyandım tekrar lavaboya gittim gitmemle nişan geldi arkasından da az miktar da suyum geldi başta sancı yoktu ama 5 dakika sonra şiddetli sancılar başladı vurup geçiyordu hemen hasta bezini taktım direk acile geldik buraya geldiğimde 4 cm açılmam vardı sancılar da dayanılmayacak kadar şiddetlenmişti acil sezeryana aldılar. Epidural sezeryan oldum belden vurulan iğne hiç acıtmadı sinek ısırığı gibiydi sadece bebeği alırlarken biraz zorladılar o sırada çok ağrı hissettim ama bu birtek bende olmuş sanırım çünkü genelde bu yöntemle doğum yapanlar bu tarz bir ağrı hissetmediklerini söylüyorlar. Sonrası da rahattı çok şükür tabii ki agrim var ama hızlı iyileşmek için yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum sezeryan olacaklara. 4 buçukta 3.294 gr. doğdu kızım biraz fazla gaz sancısı çekiyoruz ama bütün gecemiz masajlarla geçti. Benim hikayem böyleydigeriye kalan tüm hamislere de hayırlı doğumlar diliyorum
Genel itibariyle güzel geçmiş ne güzelo ağrıyi psikolojik hissetmis olabilir misin canim,normalse hissetmemen lazim Ya bu bebisler doğar dogmaz gaz sancisi oluyor acaba icerdeyken napiyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?