2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayy benimde var o kasılma sancılar. Bugun hele alt tarafım düşüyor ayakta duramiurm inanılmaz baskı ve aci var sende de var mi

Ayy benimde var o kasılma sancılar. Bugun hele alt tarafım düşüyor ayakta duramiurm inanılmaz baskı ve aci var sende de var mi
Benim nasıl biliyor musun kasılma olsun olmasın zaten artık bir iş yapmama gerek yok ayağa kalkınca ilk altta ciddi baskı oluyor ve resmen topallayarak yürüyorum sonra açılıyor ama acı hissi hiç yaşamadım gün içinde hareket mi kasılmadan mı makat kısmına da baskı olup geçtiği oluyor, benim kasılmada en bariz yaşadığım nefesim kesilip kulaklarım uğulduyor resmen beynimden karnıma damarlar çekiliyor çocuk gevşedi mi düzeliyor bakalım yarın randevu

Ayırarak yürüyorum bacakları ve topal gibi. Baskı çok fazla arkada önde.
Tuvalet hissi var gidiyorum bişey yok.
Yan Yatinca yok ama bişey. Kasılma oluyor artık zaten sık sık ama düzenli degil

Ayırarak yürüyorum bacakları ve topal gibi. Baskı çok fazla arkada önde.
Tuvalet hissi var gidiyorum bişey yok.
Yan Yatinca yok ama bişey. Kasılma oluyor artık zaten sık sık ama düzenli degil
Benim bazen bir saat düzenli bile oldu yalan yok nts de bişey çıkmıyor anlamadım

Yeni canım bugün çok yoğun. Bazen oluyordu ama genelde kabızlıkta oluyordu bağırsaklar baskı ypiyordu belki de. Şimdi ayakta birşey yapmak durmak çok zor hep bı çiş kaka hissi
Benim haftam daha erken sen baya ilerdesin diğer arkadaslar da yasiyormus normal demekki. Sabır biraz daha az kaldı

Geçenlerde 2gün oldu banada hatta kasilmayla tam vajinaya iğne batmalari da oldu. Normalde öyle oldu mu açılma oluyor ilk hamileligimden biliyorum acilmam vardı cunku. şuanda da acilmam olabilir hatta diye düşünüyorum ama son haftalarda oda normal diyorlar. Dinlen canım bol su iç. Son 10gunumuz sonuçta sakince dururlarsa ne ala Virgo women

Maşallah canım.
Benimki biraz minnoş olacak 3 doğarsa anca gibi.bugun çok baskı hissi var altta ayakta duramıyorum en fazla 5 dk.
Ben yine dolandim bugün, evdeki eksikler bitmiyor ya da benim isteklerim bazı ev eşyaları atıp yenilemek istedim ufak tefek şeyler, işte o baskıyı bende hissediyorum sandalye bulduğum yerde dinlendim mağazanın içinde. Allahım bize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…