- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.521
Allah analı babalı büyütsünKızlar bende kızıma kavuştum çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz
Benim bugün evden çıkmam bile mümkün değildi.daha geçen hfta dışarda gezdim alışveriş yaptım artık mümkün değil.Ben yine dolandim bugün, evdeki eksikler bitmiyor ya da benim isteklerimbazı ev eşyaları atıp yenilemek istedim ufak tefek şeyler, işte o baskıyı bende hissediyorum sandalye bulduğum yerde dinlendim mağazanın içinde. Allahım bize kolaylık versin
Kızlar sadece doğurmayanlar beğenilir mi bunu? Merak ediyorum kaç kişi kaldıkSahi kaç kişi kaldık dogurmayan
Benimde ağrılarım var ama gezmelere devam ettiğime göre dayanabilir bir şekilde sanırım.. Ama günler geçtikçe yoğunlaşıyor. Birde pilates topu üzerinde hareket yaptım bugün daha çok oturdum üzerine, o da rahatlatıyor beni.Kızlar acil bı görenler yazabilir mi makatta ve vajinada baskı çatı agrisi tarzı bişey var bugün bende zor yürüyorum.. var mı aynısı olan yada bilen
Aynısını yaşıyorum arada makatimda ve vajinamda öyle fena bir baski oluyor ki doğuruyorum sanıyorum o an oturamıyorum bile can yakıcı bir şey. Hemen yatma ihtiyacı hissediyorum. Yatınca geçiyor. Geçen gün yolda oldu zor döndüm eve. Bebek doğum kanalına girdiği için oluyor o baskı normal denildi. Fazla ayakta kalıp yorulmamak gerek. En son acilde başıma geldi tüm kontroller yapıldı çatı muayenesi dâhil açılma yoktu. Bebek aşağıya indi ondan mi bu baskı diye sordum. Evet normal denildi.Kızlar acil bı görenler yazabilir mi makatta ve vajinada baskı çatı agrisi tarzı bişey var bugün bende zor yürüyorum.. var mı aynısı olan yada bilen
Yaa kanala girince miii ben sezeryan olucam amaaAynısını yaşıyorum arada makatimda ve vajinamda öyle fena bir baski oluyor ki doğuruyorum sanıyorum o an oturamıyorum bile can yakıcı bir şey. Hemen yatma ihtiyacı hissediyorum. Yatınca geçiyor. Geçen gün yolda oldu zor döndüm eve. Bebek doğum kanalına girdiği için oluyor o baskı normal denildi. Fazla ayakta kalıp yorulmamak gerek. En son acilde başıma geldi tüm kontroller yapıldı çatı muayenesi dâhil açılma yoktu. Bebek aşağıya indi ondan mi bu baskı diye sordum. Evet normal denildi.
Ama tam o zaman bu olan kasılmalar olmuyor ki o da varNst de çıkmıyorsa korkma canım.
Zaten devamı olsa sancı gelir durdurmaz anlarsın diyorlar. Sürekli vc deyim ayağa kalkar bir iş yaparsam.
Aynen öyle bide o varAma tam o zaman bu olan kasılmalar olmuyor ki o da var
Yarın keşke denk gelse de anlasak ne olduğunuAynen öyle bide o var
Beğendim ama 8 saat sonra sezaryen e giriyorumKızlar sadece doğurmayanlar beğenilir mi bunu? Merak ediyorum kaç kişi kaldık
Hayır doğum kanalına girmekten kastım başı aşağı pozisyona geliyor doğum pozisyonu ve biraz aşağı oluyor haliyle bu da baskı yapıyor. Doğumun başlaması anlamına gelmiyor. Dogum pozisyonu almasi anlaminda kullandim. Dogum pozisyonu almasi saglikli bir durum ve genrlde dogumdan 4 hafta oncesinde gerceklesiyormus. Ben de sezaryen olucam. Bu durum ona engel değil. Endişelenmeyin bu yaşadığımız normalmiş.Yaa kanala girince miii ben sezeryan olucam amaa
Benim sanci ve kasilmanin bir arada olmasiyla doğumum oldu canim ilkinde . Nst de asla sancim cikmadi son ana kadar.nst yuzunden bir gun boyunca sanci cektim bos yere. O yuzden güvenmiyorum ben.Nst de çıkmıyorsa korkma canım.
Zaten devamı olsa sancı gelir durdurmaz anlarsın diyorlar. Sürekli vc deyim ayağa kalkar bir iş yaparsam.
Keşke oraya gidince sakin oluyorlar ama isteYarın keşke denk gelse de anlasak ne olduğunu
Hıi onu diyorsun tamam kafa aşağı duruyor kesin bu kadar baskı neden olsun yoksa haklisinHayır doğum kanalına girmekten kastım başı aşağı pozisyona geliyor doğum pozisyonu ve biraz aşağı oluyor haliyle bu da baskı yapıyor. Doğumun başlaması anlamına gelmiyor. Ben de sezaryen olucam. Bu durum ona engel değil
Düzenleme yaptım önceki mesajımda. Tabiki normal bir durum. Endişelenecek bir şey yokmuş. Çünkü kontrol yapıldı bi sıkıntı yok. Açıklık yok. Evet baski ondan oluyor. Zaten her gun olmuyor. Bazi gunler rahat yuruyorum. Muhtemelen bebek pozisyon değiştiriyor. O zaman o baskı geçiyor. Doğuma kadar pozisyon değiştirebilirmis bu sekilde afacanlarHıi onu diyorsun tamam kafa aşağı duruyor kesin bu kadar baskı neden olsun yoksa haklisin
Yüreğime su serptin valla. Tecrübeliyim güya ama bu hfta inanılmaz ürkek ve korkakimDüzenleme yaptım önceki mesajımda. Tabiki normal bir durum. Endişelenecek bir şey yokmuş. Çünkü kontrol yapıldı bi sıkıntı yok. Açıklık yok. Evet baski ondan oluyor. Zaten her gun olmuyor. Bazi gunler rahat yuruyorum. Muhtemelen bebek pozisyon değiştiriyor. O zaman o baskı geçiyor. Doğuma kadar pozisyon değiştirebilirmis bu sekilde afacanlar
Bende de vardı bugün canım ıkımsam çıkacak gibiydi hattaKızlar acil bı görenler yazabilir mi makatta ve vajinada baskı çatı agrisi tarzı bişey var bugün bende zor yürüyorum.. var mı aynısı olan yada bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?