2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dedi Allah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
Yaaa bişe kalmadı desenee ne ara geldik bizler bu levele yaaa Hadi sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin inşallah

Kizlar insallh iyisinizdir doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına olur. Ben kalça kemiğinin ağrısından ölücem artik hergun dua ediyorum allahim hayırlısıyla dogurayim diye doktorum yürüyüş yap diyor ama ben yürüyemiyorum ağrısından iki adım atamıyorum zar zor yemek yapıyorum. Sizinde ağrı oluyormu doktoruma söyledim son haftalarda normal diyor bide kiziminda hı gelmeye niyeti yok bence nts de hiç sancı çıkmıyor çünkü ☹☹☹☹

Benim sağ kalcamda kramp var aylardır ama o çok zorlamiyorda. Baskı çok bndede ondan yuruyemiyorm çatı kemikleri ağrıyor alta baskı yapıyor bebek ayağa kalkınca herşey zor oturmak bile zor artık. Hep yatmak ta mümkün değil evde çocuk var. Artık böyle böyle günümüzü doldurcaz canım bol Rabbi yessir okuyalım

Benim de Cok agrimisti, hele yatarken. Evde de olsa az da olsa yürümeye calisin iyi gelecektir.

Ay yok alt karnım ağrıyordu 2 3 gün önce oda geçti valla psikolojim bozuldu bide karnıma ağrı girince lütfen devam etsin ağrı diye dua ediyorum doğururum belki diye kızımla konuşuyorum artık doğarmısin icerde sıkılmadın mı hiç diye daha neler neler dört göz bekliyorum dogurmayi hayırlısıyla

Benim de Cok agrimisti, hele yatarken. Evde de olsa az da olsa yürümeye calisin iyi gelecektir.
Ewt geceleri çok zor zaten eşim hergun masaj yapıyor ama sabah yürümeye başlayınca ayni oluyor inan normal doğum istediğim için bende yürümeye çalışıyorum ama geceleri onun ağrısından uyuyamamiyorum sonra çarşıya çıktım eksikleri tamamlayalım diye arabayla gittik ama gece ağrısından ağladım resmen uyuyamadım sabaha kadar çevremde hiç böyle olanı görmedim oyuzden bana çok tuhaf geliyor

Yaaa bişe kalmadı desenee ne ara geldik bizler bu levele yaaa Hadi sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin inşallah
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Ben yattigim an kalcam tutuluyor sağ sol sırt üstü hiç farketmez sabah iki büklüm kalkiyorum yürürken iyiyim ama banada yatmak hiç yaramiyor

Sabret bence canim.normal doguma uygunsan sabret az kaldi.
Kasilma da bir bölge sertlesiyo o sirada tas gibi oldugu icin egilip kalkamiyorsun. Sertlesme ve sanci bir arada oluyorsa dinlenmeyle ya da yurumeyle sanci azalmiyorsa doktora haber veriyoruz. Sadece kasilma olup uzun surdugu zamnlarda iki defa gittim acile korkup ama sanci olmadığı surece onemli degil dediler.

Beğendim ama 8 saat sonra sezaryen e giriyorum
Canim saglicakla alirsin ins kucagina cikinca guzel haberlerini bekliyoruz
Bebegin kilosuna gore soyluyorlar canim .benim oglanin karın cevresi de bir iki hafta önde gidiyor.

okyanus_es canım bende de hiçbir şey işe yaramadı gaz konusunda maalesef yürüyüş, merdiven inip çıkma, bol su, sıcak su koymak vs birçok şey denedim olmadı, rezene kimyonu deneyeceğim sadece ama en son fitil istedim hemşire yaptı sağolsun. Yarım saate kalmadı bitti

Bir doktor günü daha bitti şimdi haftaya salı sabah aç gel ne olur ne olmaz dedi kızlar bebek doğum kanalına vs girmemiş sorun yok dedi zaten sezeryan olacak, bugün tam 37. Haftaydı nts sırasında da da kasılma oldu ama hiç sancı vs çıkmadı kasılma ile ilgili yine aynı şeyi söyledi dinlenip geçiyorsa yanında ağrı yoksa sorun değil modunda. Suyu iyi, iki haftada göbüş yine biraz öne kaçmış o kadar benim anladığım tam 39+0 da alacak niyeti o

İki hafta sonra yani kuzum? Hadi hayırlı olsun

İşinin ehlinin yaptığı spinal anestezi gerçekten sinek ısırığı gibiymiş “koluma damar yolu açılırken daha çok canım acıdı” sözü de doğruymuş
Ben korkudan ameliyata ağlaya ağlaya girdim, eşim de yanımdaydı elimi tuttu sürekli benimle konuştu çok güzeldi o kadar korkuyordum ki ameliyatta da durup durup ağlamaya devam ettim, “aslında hiç acımıyor ben korkudan ağlıyorum” diye diye hem de yılın en korkak hastası seçildim
Çok şükür korktuğum başıma gelmedi, oğluma da sağ salim kavuştum darısı bekleyen herkesin başına
Hastane izin veriyorsa ve siz de istiyorsanız eşinizin doğuma girmesini öneririm bebek çıkarken görünce öyle heyecanlandı ki yani o anların tarifi bile yapılamıyor

İki hafta sonra yani kuzum? Hadi hayırlı olsun
Yani inşallah dayanır ani bişey olur korkusu bende hiç geçmiyor çünkü daha ne oksapar ne coraspirin bıraktık ne kadar ciğerindeki suyu atsa o kadar iyi modunda hala kilo önde 3300 dedi boyu da 49 muş bakalım az bi diyeti gevşettim anında etkiledi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…