- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.561
Maşallah canım daim olsun.Bugün çok daha iyiyim canım çok şükür şimdi doktoru bekliyorum taburcu olacak mıyız o belli olacak miniş kızım da iyi çok şükürsarılık var ama önemli değer de değil dedi doktorumuz
Yaaa bişe kalmadı deseneeKizlarr geldim doktordan haftaya Perşembeye gün verdi o arada suyun falan gelirse gel ama dediAllah'ın izniyle haftaya 38+5 te bekliyoruz kuzumu
Benim sağ kalcamda kramp var aylardır ama o çok zorlamiyorda. Baskı çok bndede ondan yuruyemiyorm çatı kemikleri ağrıyor alta baskı yapıyor bebek ayağa kalkınca herşey zor oturmak bile zor artık. Hep yatmak ta mümkün değil evde çocuk var. Artık böyle böyle günümüzü doldurcaz canım bol Rabbi yessir okuyalımKizlar insallh iyisinizdir doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına olur. Ben kalça kemiğinin ağrısından ölücem artik hergun dua ediyorum allahim hayırlısıyla dogurayim diye doktorum yürüyüş yap diyor ama ben yürüyemiyorum ağrısından iki adım atamıyorum zar zor yemek yapıyorum. Sizinde ağrı oluyormu doktoruma söyledim son haftalarda normal diyor bide kiziminda hı gelmeye niyeti yok bence nts de hiç sancı çıkmıyor çünkü ☹☹☹☹
Benim de Cok agrimisti, hele yatarken. Evde de olsa az da olsa yürümeye calisin iyi gelecektir.Kizlar insallh iyisinizdir doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına olur. Ben kalça kemiğinin ağrısından ölücem artik hergun dua ediyorum allahim hayırlısıyla dogurayim diye doktorum yürüyüş yap diyor ama ben yürüyemiyorum ağrısından iki adım atamıyorum zar zor yemek yapıyorum. Sizinde ağrı oluyormu doktoruma söyledim son haftalarda normal diyor bide kiziminda hı gelmeye niyeti yok bence nts de hiç sancı çıkmıyor çünkü ☹☹☹☹
Rezene yada kimyon çayı yapıp icsen mi canım hemşirelere danış bı ama.Gaz sancısı çok kötü kızlar nasıl olacak bilmiyorum dün akşamdan beri yürüyorum bişeye yaramadı omuzlarima kadar sancı vuruyor ameliyat ağrısından beter tavsiyesi olan var mi
Ay yok alt karnım ağrıyordu 2 3 gün önce oda geçti valla psikolojim bozuldu bide karnıma ağrı girince lütfen devam etsin ağrı diye dua ediyorumBenim sağ kalcamda kramp var aylardır ama o çok zorlamiyorda. Baskı çok bndede ondan yuruyemiyorm çatı kemikleri ağrıyor alta baskı yapıyor bebek ayağa kalkınca herşey zor oturmak bile zor artık. Hep yatmak ta mümkün değil evde çocuk var. Artık böyle böyle günümüzü doldurcaz canım bol Rabbi yessir okuyalım
Ewt geceleri çok zor zaten eşim hergun masaj yapıyor ama sabah yürümeye başlayınca ayni oluyor inan normal doğum istediğim için bende yürümeye çalışıyorum ama geceleri onun ağrısından uyuyamamiyorum sonra çarşıya çıktım eksikleri tamamlayalım diye arabayla gittik ama gece ağrısından ağladım resmen uyuyamadım sabaha kadar çevremde hiç böyle olanı görmedim oyuzden bana çok tuhaf geliyorBenim de Cok agrimisti, hele yatarken. Evde de olsa az da olsa yürümeye calisin iyi gelecektir.
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaYaaa bişe kalmadı deseneene ara geldik bizler bu levele yaaa Hadi sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin inşallah
Ben yattigim an kalcam tutuluyor sağ sol sırt üstü hiç farketmez sabah iki büklüm kalkiyorum yürürken iyiyim ama banada yatmak hiç yaramiyorKizlar insallh iyisinizdir doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına olur. Ben kalça kemiğinin ağrısından ölücem artik hergun dua ediyorum allahim hayırlısıyla dogurayim diye doktorum yürüyüş yap diyor ama ben yürüyemiyorum ağrısından iki adım atamıyorum zar zor yemek yapıyorum. Sizinde ağrı oluyormu doktoruma söyledim son haftalarda normal diyor bide kiziminda hı gelmeye niyeti yok bence nts de hiç sancı çıkmıyor çünkü ☹☹☹☹
Sabret bence canim.normal doguma uygunsan sabret az kaldi.Kizlar tecrubeli annelerden ozellikle cevap bekliyorum. Kasilma dediginiz sey karnin sertlesmesi mi? Beton gibi filan oluyor karnim. Egilip bukulmek asla ve asla mumkun degil.
Eger oyleyse benim her aksam neredeyse kasilmam var. Sanci ise bu yalanci sanci denilenden sanirim ayakta cok kalinca vajinaya bicak sapliyor minik cadi sanki, sanki elinde bi tornavida toprak kaziyor gibi. Sancilar bir sure sonra sona eriyor dinlenince filan ama kasilmalar uzun suruyor.
36+5 im henuz ama sanki tugla tasiyorum, sanki cimento var karnimda. Nefes almak bile zor.
Bu arada makatta agrim da oluyor, ben yatmak ya da oturmakla ilgili saniyordum ama burada bazilariniz bunun da bebekle ilgili oldugunu yazmissiniz.
Kizlar yaa bebegim henuz minik ve ben normal dogum istiyorum ama cidden doktor alicam dese al diycem neredeyse. Cok zor bu karinla hayat
Canim saglicakla alirsin ins kucagina cikinca guzel haberlerini bekliyoruzBeğendim ama 8 saat sonra sezaryen e giriyorum
Bebegin kilosuna gore soyluyorlar canim .benim oglanin karın cevresi de bir iki hafta önde gidiyor.39+3 olduk. Bugün hastaneye gittim henüz doğum yok ama birkaç güne doğar heralde. Ürtiker çıkmıştı ilaç işe yaramayınca ilaçları değiştirdiler. Çok fena durumdayım bir an önce doğar umarım. Bir de karın çevresi 41 haftalık çıktı, kilodan mı acaba bu
İki hafta sonra yani kuzum? Hadi hayırlı olsunBir doktor günü daha bitti şimdi haftaya salı sabah aç gel ne olur ne olmaz dedikızlar bebek doğum kanalına vs girmemiş sorun yok dedi zaten sezeryan olacak, bugün tam 37. Haftaydı nts sırasında da da kasılma oldu ama hiç sancı vs çıkmadı kasılma ile ilgili yine aynı şeyi söyledi dinlenip geçiyorsa yanında ağrı yoksa sorun değil modunda. Suyu iyi, iki haftada göbüş yine biraz öne kaçmış o kadar benim anladığım tam 39+0 da alacak niyeti o
Yani inşallah dayanır ani bişey olur korkusu bende hiç geçmiyor çünkü daha ne oksapar ne coraspirin bıraktıkİki hafta sonra yani kuzum? Hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?