- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.541
Şimdi geçti benim ama çok fenaydim akşam gerçekten gelecek herhalde artık dedim yaniBende de vardı bugün canım ıkımsam çıkacak gibiydi hatta
Rabbim ailesine sabırlar versin çok çok zorBirkaç gün önce Sivas’ta menenjitten 6 yaşında bir çocuk vefat etmişçok üzüldüm çok eşim söyledi şimdi arkadaşının yakınıymış,
Guzel gecmis canim doğumun darisi başımıza. Peki sen yarim saat dikis yapilirken bebegi odaya babasina mi teslim ediyorlar canim yoksa hazirliyorlar sen odaya gelince mi getiriyorlar onu merak ettim o sirada kim ilgileniyor bebekle .Çok teşekkür ederim kızlar sağolun darısı sizlerin başına sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah
Bugün 11 buçukta girdim ameliyata 39+1 de 3400 gram doğdu kızım spinal anestezi ile iğne yapılırken hissetmedim sonda takilirken de hissetmedim ama sonra midem çok bulandı hemen iğne yaptılar geçti
Doktor benimle konuşurken kızım doğdu çok kısa bir süre geçti hatta ama bebeği çıkardılar ben yarım saatten fazla kaldım sonradan doktor dedi rahim duvarı incelmiş o biraz oyaladı dikmesi uzun sürdü dedi spor yapmadığım için kaslarım çok güçsüz kalmış oyuzden şimdi otururken yürürken ağrım yok ama ilk ayağa kalktıgimda ağrım oluyor bol bol yürüyüş yapıyorum kızımı da iki saate bir emziriyorum sonra uyuyor hemen
Allah sabir versin ailesine. Kimseyi evlat acisi ile sınamasın AllahimBirkaç gün önce Sivas’ta menenjitten 6 yaşında bir çocuk vefat etmişçok üzüldüm çok eşim söyledi şimdi arkadaşının yakınıymış,
Amin. Inan o kadar gerginim ve sona yaklaştıkça o kadar sabirsizim ki. Tansiyon yuksekligi oluyor her gun endiseliyim . Yilbasini esimle acilde gecirdik. Cok zorlaniyorum artik. Ama bu kadar sabrettik cok az kaldi. Ayni gucle sonuna kadar mucadele etmelisin diyorum kendime. Sık dişini diyorum. Tabii ne kadar zamaninda doğarlarsa o kadar iyi. Inşallah sağsalim tamamlicaz.Yüreğime su serptin valla. Tecrübeliyim güya ama bu hfta inanılmaz ürkek ve korkakim
Allah sağlıkla gününde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.bir yandan olsun hmn diyorum zorlaştı diye ama çokta minnoş bir hfta daha kalsa iyi olur toparlanir
Yaaa cok guzelllKızlar bende kızıma kavuştum çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz
İnşallah inaniyorum benAmin. Inan o kadar gerginim ve sona yaklaştıkça o kadar sabirsizim ki. Tansiyon yuksekligi oluyor her gun endiseliyim . Yilbasini esimle acilde gecirdik. Cok zorlaniyorum artik. Ama bu kadar sabrettik cok az kaldi. Ayni gucle sonuna kadar mucadele etmelisin diyorum kendime. Sık dişini diyorum. Tabii ne kadar zamaninda doğarlarsa o kadar iyi. Inşallah sağsalim tamamlicaz.Basaricaz
Oyy masallah Meva çok güzel isim anlamıda öyle.gerci ben eşime begendiremedim başından beri bişey begendiremiyorum ama
Yaşadıklarını birebir yaşıyorum canım. Evet kasılma o. Ama bunun düzenli aralıklarla olması önemli. Gunicinde belki gece bile hemen hepimix yaşıyoruz bunu artık. Vajinaya baskı makata baskı bende de var bugün çok fazlaydı hatta. Tüm organlar sıkıştı bebek büyüdü benim bağırsaklar a da baskı ypiyir bence ne zmn kabız olsam böyle ağrı çekiyorum.sen doktoruna danis yinede hepsini.. ama hepsi şuan normal. Dinlenince gecmeyen bişey olursa zaten ihmal etmezsin. Benim şimdilik geçti .. ama günüm günüme uymuyor. Buna şükür çok az kaldıKizlar tecrubeli annelerden ozellikle cevap bekliyorum. Kasilma dediginiz sey karnin sertlesmesi mi? Beton gibi filan oluyor karnim. Egilip bukulmek asla ve asla mumkun degil.
Eger oyleyse benim her aksam neredeyse kasilmam var. Sanci ise bu yalanci sanci denilenden sanirim ayakta cok kalinca vajinaya bicak sapliyor minik cadi sanki, sanki elinde bi tornavida toprak kaziyor gibi. Sancilar bir sure sonra sona eriyor dinlenince filan ama kasilmalar uzun suruyor.
36+5 im henuz ama sanki tugla tasiyorum, sanki cimento var karnimda. Nefes almak bile zor.
Bu arada makatta agrim da oluyor, ben yatmak ya da oturmakla ilgili saniyordum ama burada bazilariniz bunun da bebekle ilgili oldugunu yazmissiniz.
Kizlar yaa bebegim henuz minik ve ben normal dogum istiyorum ama cidden doktor alicam dese al diycem neredeyse. Cok zor bu karinla hayat
Bugün çıkacak mısınız? Kaç gün kalınıyor . Açılma olmuş su gelmiş neden normal doğum denemediniz? Hep sezeryan miydi plan.
Nasılsın canım. Bebiş nasıl?Bende zor ikna ettim
Yaşadıklarını birebir yaşıyorum canım. Evet kasılma o. Ama bunun düzenli aralıklarla olması önemli. Gunicinde belki gece bile hemen hepimix yaşıyoruz bunu artık. Vajinaya baskı makata baskı bende de var bugün çok fazlaydı hatta. Tüm organlar sıkıştı bebek büyüdü benim bağırsaklar a da baskı ypiyir bence ne zmn kabız olsam böyle ağrı çekiyorum.sen doktoruna danis yinede hepsini.. ama hepsi şuan normal. Dinlenince gecmeyen bişey olursa zaten ihmal etmezsin. Benim şimdilik geçti .. ama günüm günüme uymuyor. Buna şükür çok az kaldıaz daha sabret
Nasılsın canım. Bebiş nasıl?
Hadi hayirlisiyla inşallahBeğendim ama 8 saat sonra sezaryen e giriyorum
Kuzu ağrılarında oluyor imkaninda varken bugün git benceBen perşembeye kaldım kontrole doktor yarin dogumhanede nobetciymis 24 saat. Persembe de çok uzak geliyor bana. Yarın ne güzel gidecektim. Devlette doğumun eksileri işte. Hadi bu kez özelde yapmayayım dedim.
Neyse ki hemşire tanıdık var dogumhanede istersen gel yarin doktorunla gorustureyim dedi ama ne yapsam bilemedim kızlar. Sezeryan günü aysrlicaktik bide ben baskı da korkutuyor bahsettiğim. Sizce yarın gitsem mi neden geldin Pers gel derse bide. Çatı fln bakarlarsa diye de korkmuyor degilim
Sende haftaya Perşembeye al beraber doguralimBana da 38+5 e gün vermişti haftaya cuma,az daha dursun dedim ısrarla pazartesi dedik ama dr cuma diyecek kontrolde kesinyalancı sancı mı nedir bende de var sancı çekmek zor ay sezeryan dikiş ağrısı oluyor ama sancı da fena bişey böyleyle
Evet odaya getirdiler eşim ve annemler odada bekliyordu zaten onlar ilgilendilerGuzel gecmis canim doğumun darisi başımıza. Peki sen yarim saat dikis yapilirken bebegi odaya babasina mi teslim ediyorlar canim yoksa hazirliyorlar sen odaya gelince mi getiriyorlar onu merak ettim o sirada kim ilgileniyor bebekle .
Amiinn. Normal doğum konusunda tecrübem yok canım ama muhtemelen evde daha rahat olur ilk sancılar diye demiştir çünkü hep öyle duyuyorum. Benim ilkide sezeryan olduğu için planlı olacak ameliyat günüm. Tabi öncesi bişey gelişirse yine gidicem hemen.dediklerimize normal deselerde insan bı panik oluyor yaşayınca.Haftalik gidiyorum artik kontrole. Soyluyorum bu sertlesmeleri sancilari filan. Normal diyor. Yalanci sanci diyor. Dedigin gibi duzenli olursa haber et diyor. Cuma gittim, nstde bisiy cikmiyor. Pelvikse de bakti ilk kez. Yumusama varmis normalmis ama erken dogum beklemiyorum dedi en azindan bir sonraki kontrole kadar. Planli olsa 2.5hafta sonra alirim demisti. O da 38+ bisiy oluyor. Cumartesi yine gidicem kontrole. Suya bakiyor, nstye sokuyor. Simdilik normal dogum dusundugumden bekliycez bakalim hangi hafta olucak.
Doktor bir de swy demisti be kadar evde gecirirsen sanci zamanlarini o kadar iyi demisti. Onu neden dedigini tam anlayamadim. Sanirim hastanede surunmiyim diye mi acaba..
Dedigin gibi cok az kaldi. Ama su zamana kadar akan zaman sanki artik durdu :/
Allahim hepimizin yardimci olsun. Zorlastirmasin kolaylastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?