2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaa çok şükür bak Rabbim gönlüne göre geçirmiş

Sana diyorum senin kız tam benim oglusumla uygun bak benim oğluşum da 3400 e 50 cm boyu boyuna huyu huyuna. A Aklimtrakyada merveyi çıkar aradan

Son haftalar öyle oluyor canım doğsun diye bakıyoruz. İlk aylarda sıkı tutunsun diye dua ediyoruz hamilelik böyle bir süreç en güzeli 2. Trimester valla prenseslik günleri o zmnlar

Herkesin gebeliği kndine has yadirgama canım kıyas yapma üzulursun..benim bi tanıdığım vardı 2 çocuğunda da 9 ay fildir fildir gezdi dogurana kadar. Ben biryerim ağrıyo yok yurutemiyrm fln diyince nazlaniyorum gibi tepki veriyordu herkesin aynı olmuyor işte. Kontrolden kontrele gtti hiçte şikayet duymadım ondan

Yaa ne güzel bı hikaye. Güzel spinal hikayesi duyunca yine mi denesem diyorum. Benim de tutsaydi da keşke spinal böyle korkarak gecirirdim millete tuttu bana tutmadı nasip işte.ama panik olurum ben kesin ya kan da tutuyor zaten düşünürüm kan falan fena olurum dite korkuyorum. Genel olurum yine herhalde onu da atması zor ama bilemedim
Sağlıkla büyüsün yavrun canım bı şekilde çıkıyorlar işte oradan oldu bitti.

Bizim hastane izin verir de eşimin bünyesi kaldirmaz . Bayilir o

Sana diyorum senin kız tam benim oglusumla uygun bak benim oğluşum da 3400 e 50 cm boyu boyuna huyu huyuna. A Aklimtrakyada merveyi çıkar aradan
Cidden tombul kuşlar ailesi olurlar Allahım şaka gibi kızım benim gibi tıfıl olmayacak şükür buna mutluyum ama gözümde canlanmıyor şimdi bu bebeler aşırı mı tombul olacak yoksa doktor abartması mı ya 2 haftada çocuk yine beni sattı

Kan gormuyorsun ki kuzu ustun kapali oluyor zaten.benim ki de bu sekilde geçmişti insallh yine ilki gibi geçer

Sezeryan günümüz aynı :) Benimde 6 Ocak bizde 37+2 olacağız. Bugün kontrolde 3200gr çıktı boyuda 50cm olmuş. Vakit belli olunca heyecanda iyice sardı
37 de alacak öyle mi Allahım benimki sabırla 39 u bekleyecek kendince süpriz yapsın mı istiyor acaba bu iğne coraspirin kesmeden

Kan gormuyorsun ki kuzu ustun kapali oluyor zaten.benim ki de bu sekilde geçmişti insallh yine ilki gibi geçer
Biliyorum canım önüne birşey geriyorlar hepsini biliyorum ama yok cesaretim kalmadı artık. Bide o halimden snra bidaha spinal isteme diyor annem kv fln yine aynı olursam falan durulmsz laflardan

Hftaya kontrol dimi yinede tedbiren aç gel dedi.
Ama planı iki hfta snra alacak doğru mu snlfim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…