- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #24.581
Yaa çok şükür bak Rabbim gönlüne göre geçirmişİşinin ehlinin yaptığı spinal anestezi gerçekten sinek ısırığı gibiymiş“koluma damar yolu açılırken daha çok canım acıdı” sözü de doğruymuş
Ben korkudan ameliyata ağlaya ağlaya girdim, eşim de yanımdaydı elimi tuttu sürekli benimle konuştu çok güzeldio kadar korkuyordum ki ameliyatta da durup durup ağlamaya devam ettim, “aslında hiç acımıyor ben korkudan ağlıyorum” diye diye hem de yılın en korkak hastası seçildim
Çok şükür korktuğum başıma gelmedi, oğluma da sağ salim kavuştum darısı bekleyen herkesin başına
Hastane izin veriyorsa ve siz de istiyorsanız eşinizin doğuma girmesini öneririmbebek çıkarken görünce öyle heyecanlandı ki yani o anların tarifi bile yapılamıyor
Çok şükür canımYaa çok şükür bak Rabbim gönlüne göre geçirmiş
Sana diyorum senin kız tam benim oglusumla uygunYani inşallah dayanır ani bişey olur korkusu bende hiç geçmiyor çünkü daha ne oksapar ne coraspirin bıraktıkne kadar ciğerindeki suyu atsa o kadar iyi modunda hala kilo önde 3300 dedi boyu da 49 muş bakalım az bi diyeti gevşettim anında etkiledi ya
Son haftalar öyle oluyor canım doğsun diye bakıyoruz. İlk aylarda sıkı tutunsun diye dua ediyoruz hamilelik böyle bir süreç en güzeli 2. Trimester valla prenseslik günleri o zmnlarAy yok alt karnım ağrıyordu 2 3 gün önce oda geçti valla psikolojim bozuldu bide karnıma ağrı girince lütfen devam etsin ağrı diye dua ediyorumdoğururum belki diye kızımla konuşuyorum artık doğarmısin icerde sıkılmadın mı hiç diye daha neler neler dört göz bekliyorum dogurmayi hayırlısıyla
Maşallah ismiyle yaşasın
Herkesin gebeliği kndine has yadirgama canım kıyas yapma üzulursun..benim bi tanıdığım vardı 2 çocuğunda da 9 ay fildir fildir gezdi dogurana kadar. Ben biryerim ağrıyo yok yurutemiyrm fln diyince nazlaniyorum gibi tepki veriyordu herkesin aynı olmuyor işte. Kontrolden kontrele gtti hiçte şikayet duymadım ondanEwt geceleri çok zor zaten eşim hergun masaj yapıyor ama sabah yürümeye başlayınca ayni oluyor inan normal doğum istediğim için bende yürümeye çalışıyorum ama geceleri onun ağrısından uyuyamamiyorum sonra çarşıya çıktım eksikleri tamamlayalım diye arabayla gittik ama gece ağrısından ağladım resmen uyuyamadım sabaha kadar çevremde hiç böyle olanı görmedim oyuzden bana çok tuhaf geliyor
Yaa ne güzel bı hikaye. Güzel spinal hikayesi duyunca yine mi denesem diyorum. Benim de tutsaydi da keşke spinal böyle korkarak gecirirdim millete tuttu bana tutmadı nasip işte.ama panik olurum ben kesin ya kan da tutuyor zaten düşünürüm kan falan fena olurum dite korkuyorum. Genel olurum yine herhalde onu da atması zor ama bilemedimİşinin ehlinin yaptığı spinal anestezi gerçekten sinek ısırığı gibiymiş“koluma damar yolu açılırken daha çok canım acıdı” sözü de doğruymuş
Ben korkudan ameliyata ağlaya ağlaya girdim, eşim de yanımdaydı elimi tuttu sürekli benimle konuştu çok güzeldio kadar korkuyordum ki ameliyatta da durup durup ağlamaya devam ettim, “aslında hiç acımıyor ben korkudan ağlıyorum” diye diye hem de yılın en korkak hastası seçildim
Çok şükür korktuğum başıma gelmedi, oğluma da sağ salim kavuştum darısı bekleyen herkesin başına
Hastane izin veriyorsa ve siz de istiyorsanız eşinizin doğuma girmesini öneririmbebek çıkarken görünce öyle heyecanlandı ki yani o anların tarifi bile yapılamıyor
Bizim hastane izin verir de eşimin bünyesi kaldirmaz . Bayilir oİşinin ehlinin yaptığı spinal anestezi gerçekten sinek ısırığı gibiymiş“koluma damar yolu açılırken daha çok canım acıdı” sözü de doğruymuş
Cidden tombul kuşlar ailesi olurlar Allahım şaka gibiSana diyorum senin kız tam benim oglusumla uygunbak benim oğluşum da 3400 e 50 cm boyu boyuna huyu huyuna. A Aklimtrakyada merveyi çıkar aradan
Kan gormuyorsun ki kuzu ustun kapali oluyor zaten.benim ki de bu sekilde geçmişti insallh yine ilki gibi geçerYaa ne güzel bı hikaye. Güzel spinal hikayesi duyunca yine mi denesem diyorum. Benim de tutsaydi da keşke spinal böyle korkarak gecirirdim millete tuttu bana tutmadı nasip işte.ama panik olurum ben kesin ya kan da tutuyor zaten düşünürüm kan falan fena olurum dite korkuyorum. Genel olurum yine herhalde onu da atması zor ama bilemedim
Sağlıkla büyüsün yavrun canım bı şekilde çıkıyorlar işte oradan oldu bitti.
ÜzdüSana diyorum senin kız tam benim oglusumla uygunbak benim oğluşum da 3400 e 50 cm boyu boyuna huyu huyuna. A Aklimtrakyada merveyi çıkar aradan
Hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsünAllah razı olsuniyiyiz çok şükür sadece bebeğim ile benim kan grubum aynı değilmiş uyuşmazlık varmış onu takip edicez ama bir sorun sayılmaz o dediler
Boy da yetişir bence çünkü o ara bizim de öyle bişeydi galibaÜzdü
Benimkinin haftasi küçük buyuyecek daha teyzesi 2900 benimki de kilo olarak yetisir ama boya soz veremem43 cm
NeyseÜzdü
Benimkinin haftasi küçük buyuyecek daha teyzesi 2900 benimki de kilo olarak yetisir ama boya soz veremem43 cm
Sezeryan günümüz aynı :) Benimde 6 Ocak bizde 37+2 olacağız. Bugün kontrolde 3200gr çıktı boyuda 50cm olmuş. Vakit belli olunca heyecanda iyice sardışimdilik 6 ocak cuma canım 38+3 de planlı sezaryen olcam.
Belki oğlanlar istemeyecek
37 de alacak öyle mi Allahım benimki sabırla 39 u bekleyecekSezeryan günümüz aynı :) Benimde 6 Ocak bizde 37+2 olacağız. Bugün kontrolde 3200gr çıktı boyuda 50cm olmuş. Vakit belli olunca heyecanda iyice sardı
Biliyorum canım önüne birşey geriyorlar hepsini biliyorum ama yok cesaretim kalmadı artık. Bide o halimden snra bidaha spinal isteme diyor annem kv fln yine aynı olursam falan durulmsz laflardanKan gormuyorsun ki kuzu ustun kapali oluyor zaten.benim ki de bu sekilde geçmişti insallh yine ilki gibi geçer
Hftaya kontrol dimi yinede tedbiren aç gel dedi.Bir doktor günü daha bitti şimdi haftaya salı sabah aç gel ne olur ne olmaz dedikızlar bebek doğum kanalına vs girmemiş sorun yok dedi zaten sezeryan olacak, bugün tam 37. Haftaydı nts sırasında da da kasılma oldu ama hiç sancı vs çıkmadı kasılma ile ilgili yine aynı şeyi söyledi dinlenip geçiyorsa yanında ağrı yoksa sorun değil modunda. Suyu iyi, iki haftada göbüş yine biraz öne kaçmış o kadar benim anladığım tam 39+0 da alacak niyeti o
Bizi de öyle son günler daha zor geçiyormuş insan onu anlıyor sağlıkla gelirler inşallahSezeryan günümüz aynı :) Benimde 6 Ocak bizde 37+2 olacağız. Bugün kontrolde 3200gr çıktı boyuda 50cm olmuş. Vakit belli olunca heyecanda iyice sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?