• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
İşinin ehlinin yaptığı spinal anestezi gerçekten sinek ısırığı gibiymiş 🥹 “koluma damar yolu açılırken daha çok canım acıdı” sözü de doğruymuş 🙈
Ben korkudan ameliyata ağlaya ağlaya girdim, eşim de yanımdaydı elimi tuttu sürekli benimle konuştu çok güzeldi 🥰 o kadar korkuyordum ki ameliyatta da durup durup ağlamaya devam ettim, “aslında hiç acımıyor ben korkudan ağlıyorum” diye diye hem de 🤣🤣🤣 yılın en korkak hastası seçildim 🙈🙈
Çok şükür korktuğum başıma gelmedi, oğluma da sağ salim kavuştum darısı bekleyen herkesin başına 🙏🏻🌸
Hastane izin veriyorsa ve siz de istiyorsanız eşinizin doğuma girmesini öneririm 🥰🥰 bebek çıkarken görünce öyle heyecanlandı ki yani o anların tarifi bile yapılamıyor 🤗🤗
Yaa çok şükür bak Rabbim gönlüne göre geçirmiş 🥰

Yani inşallah dayanır ani bişey olur korkusu bende hiç geçmiyor çünkü daha ne oksapar ne coraspirin bıraktık 😐ne kadar ciğerindeki suyu atsa o kadar iyi modunda hala kilo önde 3300 dedi boyu da 49 muş bakalım 😅az bi diyeti gevşettim anında etkiledi ya 😅
Sana diyorum senin kız tam benim oglusumla uygun 😂😂 bak benim oğluşum da 3400 e 50 cm boyu boyuna huyu huyuna. A Aklimtrakyada merveyi çıkar aradan😂😂

Ay yok alt karnım ağrıyordu 2 3 gün önce oda geçti valla psikolojim bozuldu bide karnıma ağrı girince lütfen devam etsin ağrı diye dua ediyorum 😅😅doğururum belki diye kızımla konuşuyorum artık doğarmısin icerde sıkılmadın mı hiç diye daha neler neler 😂😂dört göz bekliyorum dogurmayi hayırlısıyla
Son haftalar öyle oluyor canım doğsun diye bakıyoruz. İlk aylarda sıkı tutunsun diye dua ediyoruz hamilelik böyle bir süreç en güzeli 2. Trimester valla prenseslik günleri o zmnlar

Ewt geceleri çok zor zaten eşim hergun masaj yapıyor ama sabah yürümeye başlayınca ayni oluyor inan normal doğum istediğim için bende yürümeye çalışıyorum ama geceleri onun ağrısından uyuyamamiyorum sonra çarşıya çıktım eksikleri tamamlayalım diye arabayla gittik ama gece ağrısından ağladım resmen uyuyamadım sabaha kadar çevremde hiç böyle olanı görmedim oyuzden bana çok tuhaf geliyor
Herkesin gebeliği kndine has yadirgama canım kıyas yapma üzulursun..benim bi tanıdığım vardı 2 çocuğunda da 9 ay fildir fildir gezdi dogurana kadar. Ben biryerim ağrıyo yok yurutemiyrm fln diyince nazlaniyorum gibi tepki veriyordu herkesin aynı olmuyor işte. Kontrolden kontrele gtti hiçte şikayet duymadım ondan

İşinin ehlinin yaptığı spinal anestezi gerçekten sinek ısırığı gibiymiş 🥹 “koluma damar yolu açılırken daha çok canım acıdı” sözü de doğruymuş 🙈
Ben korkudan ameliyata ağlaya ağlaya girdim, eşim de yanımdaydı elimi tuttu sürekli benimle konuştu çok güzeldi 🥰 o kadar korkuyordum ki ameliyatta da durup durup ağlamaya devam ettim, “aslında hiç acımıyor ben korkudan ağlıyorum” diye diye hem de 🤣🤣🤣 yılın en korkak hastası seçildim 🙈🙈
Çok şükür korktuğum başıma gelmedi, oğluma da sağ salim kavuştum darısı bekleyen herkesin başına 🙏🏻🌸
Hastane izin veriyorsa ve siz de istiyorsanız eşinizin doğuma girmesini öneririm 🥰🥰 bebek çıkarken görünce öyle heyecanlandı ki yani o anların tarifi bile yapılamıyor 🤗🤗
Yaa ne güzel bı hikaye. Güzel spinal hikayesi duyunca yine mi denesem diyorum. Benim de tutsaydi da keşke spinal böyle korkarak gecirirdim millete tuttu bana tutmadı nasip işte.ama panik olurum ben kesin ya kan da tutuyor zaten düşünürüm kan falan fena olurum dite korkuyorum. Genel olurum yine herhalde onu da atması zor ama bilemedim 🥴
Sağlıkla büyüsün yavrun canım bı şekilde çıkıyorlar işte oradan oldu bitti.

Bizim hastane izin verir de eşimin bünyesi kaldirmaz . Bayilir o 😁

Sana diyorum senin kız tam benim oglusumla uygun 😂😂 bak benim oğluşum da 3400 e 50 cm boyu boyuna huyu huyuna. A Aklimtrakyada merveyi çıkar aradan😂😂
Cidden tombul kuşlar ailesi olurlar Allahım şaka gibi 😂😂kızım benim gibi tıfıl olmayacak şükür buna mutluyum ama gözümde canlanmıyor şimdi bu bebeler aşırı mı tombul olacak yoksa doktor abartması mı ya 😅2 haftada çocuk yine beni sattı 😂😂

Yaa ne güzel bı hikaye. Güzel spinal hikayesi duyunca yine mi denesem diyorum. Benim de tutsaydi da keşke spinal böyle korkarak gecirirdim millete tuttu bana tutmadı nasip işte.ama panik olurum ben kesin ya kan da tutuyor zaten düşünürüm kan falan fena olurum dite korkuyorum. Genel olurum yine herhalde onu da atması zor ama bilemedim 🥴
Sağlıkla büyüsün yavrun canım bı şekilde çıkıyorlar işte oradan oldu bitti.
Kan gormuyorsun ki kuzu ustun kapali oluyor zaten.benim ki de bu sekilde geçmişti insallh yine ilki gibi geçer 🙏

Sezeryan günümüz aynı :) Benimde 6 Ocak bizde 37+2 olacağız. Bugün kontrolde 3200gr çıktı boyuda 50cm olmuş. Vakit belli olunca heyecanda iyice sardı
37 de alacak öyle mi Allahım benimki sabırla 39 u bekleyecek 😒kendince süpriz yapsın mı istiyor acaba bu iğne coraspirin kesmeden 😅

Kan gormuyorsun ki kuzu ustun kapali oluyor zaten.benim ki de bu sekilde geçmişti insallh yine ilki gibi geçer 🙏
Biliyorum canım önüne birşey geriyorlar hepsini biliyorum ama yok cesaretim kalmadı artık. Bide o halimden snra bidaha spinal isteme diyor annem kv fln yine aynı olursam falan durulmsz laflardan

Bir doktor günü daha bitti şimdi haftaya salı sabah aç gel ne olur ne olmaz dedi 😅kızlar bebek doğum kanalına vs girmemiş sorun yok dedi zaten sezeryan olacak, bugün tam 37. Haftaydı nts sırasında da da kasılma oldu ama hiç sancı vs çıkmadı kasılma ile ilgili yine aynı şeyi söyledi dinlenip geçiyorsa yanında ağrı yoksa sorun değil modunda. Suyu iyi, iki haftada göbüş yine biraz öne kaçmış o kadar 😅benim anladığım tam 39+0 da alacak niyeti o 😐
Hftaya kontrol dimi yinede tedbiren aç gel dedi.
Ama planı iki hfta snra alacak doğru mu snlfim canım

Back
X