2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Özel durumdan dolayı iyi bı endokrin doktoruyla online iletişim kürdan enazindan bu dönem olmaz mı acaba çünkü oda önemli bir konu hamilelikte. Ben doktoruna 1kere göründüm nodül var bende ona da baktı ultrasonla. Sonra artık devamlı tahlil sonucumu vatsapla atıyorum o ayarlama yapıyor okadar. Belki ilerleyen zamanda nodüle birdaha bakar büyüdümü diye okadar
Yani canım bende merkeze gidemedigim için bir iki defa öyle yaptım ama bir ucret ödemeden bu şekilde davam edilmez diye düşünmüştüm.online randevusu yokmuş.

Araştır canım alternatif tıbbi öneren doktor pek yok zaten. Ben modern tıptan biraz ağzım yanınca önce alternatif tıpta arıyorum ki şükür daha iyi geliyor. Yoksa bende ilaca bağımlı olacaktım ama nodulum bile küçüldü doktor şaşırdı hatta. Ama iyice araştır içine sinerse yap tabi ve işin ehli olsun mutlaka. Bazı doktorlar bile yapıyormuş artık sülük hacamat baya yaygın son zamanda
Araştırayım canım ben bunu hamilelikten sonra.

Kızlar ilk gebelik olup yavas yavas böyle karnında dalgalanma gibi cok hafif bi şeyler hisseden var mı?? Tekme falan degil ama sanki karnımda bi su balonu varmış elimin altinda dalgalanıyor gibi ama gaz degil bence
V
Ayy ben de bu haftaiçi uzun bir süre uzanmıştım birden kalkıp oturdum sağ tarafımda pıt pıt pıt bir seyirmeler oldu kalp atıyor gibi ilk heyecanlandım sonra dedim yok yaa bu kadar da erken olmaz heralde gerçi 2.hamileliğim. Hatta tekrar uzandım kalktım yine sağ tarafımda hareketlilik 😍 ablam erkek çabuk belli eder doğrudur dedi 4 çocuk doğurmuş biri olarak, tecrübesine güvendim 🤣

Bana devlette gittiğim doktor sadece devit yazdı d vitamini. Perşembe gittiğim özel hastane hekimi bir omega 3 içerikli vitamin hapı bir de magnezyum yazdı. Doktorlar bazen anlaşmalı olduğu firmaların ilaçlarını da yazıyor ya o yüzden aklıma takıldı vitamini içtim bugün ama magnezyumu içmedim netteki yorumlarda 20. Haftadan sonra başlandığını okudum kafam karıştı
Magnezyum kullanmak isterseniz kullanirsiniz genelde 12 den sonra vermeye başlarlar. Ilerki aylarda kramp, bacak ağrıları oluyor ona cok iyi geliyor.

Arkadaşlar doktor bana magnezyum yazdı. Şimdi internetten baktımda kasılmalar için yazılıyormuş daha çok ilerki dönemde ben de herhangi bir sıkıntı yok doktor kan testi yapmadan yazdı hemen ilk defa gittiğim bir hekimdi sizlere de yazdı mı doktorlarınız
Bana demir, d vit ve omega yazdı canım folikasit bitince başla dedi birkaç gün sonra baslayacağım. Magnezyumu ilk gebeliğimde kullandım bacak kasılmaları beni mahvediyordu geceleri. Onu kullanınca rahata ermiştim ama dediğin gibi genelde kasılmalarda yazılıyor.

Arkadaşlar doktor bana magnezyum yazdı. Şimdi internetten baktımda kasılmalar için yazılıyormuş daha çok ilerki dönemde ben de herhangi bir sıkıntı yok doktor kan testi yapmadan yazdı hemen ilk defa gittiğim bir hekimdi sizlere de yazdı mı doktorlarınız
Bende kullanıyorum. Dizlerimdeki ağrılar için. Gebelikte vücutta eklemlerde kasıklarda sıvı ve kasılmalar kramplar normal dedi. Magnezyum kullan eğer geçmezse fizyoterapist git dedi.
Benim baya toparladı.

Çıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldum 😡 ultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum 😳

Eklentiler

• IMG_20220702_101813.webp
    IMG_20220702_101813.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 83
Kızları bişey sorcam bugün doktor bişey demedi bende sormayı unuttum 1 ay önceki kontrolde iliski için biraz daha bekleyelim demişti bu sefer bişey demedi ama 14 haftalik olduk sorun olur mu
Canım gebeliğimin başlarında bana da demişti sonra sormadım ama bi üç ayı tamamlayım diye de hedef koymuştum😂senin üç ayın dolduysa birşey olmaz Allah’ın izni ile

Ben yapıyorum canım :KK76:ağrılara çook iyi geliyor
Ben de 2 sabahtır yapıyorum kalktıktan sonra sırt ve bel ağrılarıma çok iyi geldi yaşadığım yerde imkanım olsa yüz yüze ders almak isterdim ama yok maalesef. Youtubeda bulduğum bir videoyu yapıyorum 2 gündür. Önerebileceğiniz bir yer var mı onlineda

Çıktım kizlar doktordan herşey iyi dedi elini kaldirdi zaten benim bebek yine... Ama cinsiyeti söylemedi. Bu haftalar çok erken söylemem 17, 18 den sonra söylerim dedi sinir oldum 😡 ultrason resmini bile çok çirkin çekti... Cinsiyette yok sinir oldum. Bu ultrason resmine göre cinsiyet tahmin eden olabilir mi bilmiyorum 😳
Canim iyimi keyfi nasılmış önemli olan o sikma canını. Senin doktorda garantici galiba ama bence kız senin bebek. Ikili yi maptin sen

Canim iyimi keyfi nasılmış önemli olan o sikma canını. Senin doktorda garantici galiba ama bence kız senin bebek. Ikili yi maptin sen
İyi dedi canım ikili de normal çıktı. Evet çok garantici söylemiyor 😔 hani göremedim falan dese anlarım da direk söyleyemem dedi ona sinir oldum ben. Valla bilmiyorum ki kuzu kız mı erkek mi 😂

Back
X