- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.921
hastaneyi ara istersen bi canım bana 10 gün sonra çıkar demişlerdi ama çok daha erken çıkmıştı e nabızdaBen hala göremedim e nabızda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastaneyi ara istersen bi canım bana 10 gün sonra çıkar demişlerdi ama çok daha erken çıkmıştı e nabızdaBen hala göremedim e nabızda![]()
Ben daha öğrenmedim 10. Hafta memlekete gitmeden bi kız bence dedi ama 10. Hafta kız denmesine güven mi olur bakalım yarın 13+3 olacak bir umut belki belli olurBurda maşallah herkes öğrenmeye başladı üç beş kişi kaldık![]()
Ben herseyi goze aldim. Bankada calisiyorum. Aktif kanamam oldugu icin ikinci kez 40 günlük heyet raporu aldim. Yerim daha fazla bos kalamayacagi icin eleman alimi yapacaklarmis seni de gelince degerlendirirz dediler. Umrumda degil bir kere kayip yasadim zaten yeterki ikinci kez yasamayayim. Hukuken raporluyken cikartamiyorlarmis zaten sendika oyle söyledim.Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Ben de içmimarım bir ofiste çalışıyorum, raporluyum ona rağmen dün akşam bile evden çalışsın demişler, sinirden ağlayacaktım çalışmıyorum ağrım var falan dedim. İnsanı hamile olduğuna pişman ediyorlar, iyi niyeti suistimal ediyorlar. Ben böyle devam ederse mecburen ayrılacağım. İnsanı resmen buna mecbur ediyorlar. Akşamdan beri karnıma kramplar giriyor sinirden![]()
Yine beni kimse görmemişSelam kızlar antalyada daha önce doğum yapanlar ya da şimdi karar verenler hangi doktora gidiyorsunuz .
Uc cizgi demeyin banaSelam kızlarbugün kontrole gittim 15+4'üm ama doktorum bebek 16 ile uyumlu bir sorun da yok her şey yolunda dedi çok şükür. Cinsiyeti görmek için çok uğraştık ama bizim zıpır göstermedi ne yaptıysak sakladı kendini ama bir ara bacaklarını açmış sanırım 3 çizgi gördüm dedi doktor yine de net göstermediği için kesin demeyeyim ama şimdilik kız gibi dedi 1 ay sonra tekrar gel dedi
![]()
Canım ben ilcedeyim su an dusuk riski oldugu icin merkeze gelemiyorum ama erken dogum riskim oldugu ve daha ince bebek yoğun bakiminin deneyimledigim icin medstar da dogum yapmayi düşünüyorum. Murat doruk buyuk ihtimalYine beni kimse görmemiş![]()
Randevu almaya baslayayim o zaman anca sıra gelecek zatenHayir canim gerekmiyor. Hatta aslinda bence organ gelisiminin tamamlandigi 12-13.haftalardan hemen sonra olmasi cok cok daha dogru. Bir sorun varsa, allah korusun, erken ogrenmek daha iyi olur diye dusunuyorum.
Benim doktorum perinatolog oldugundan sansliyim, sag olsun her muayne 1 saate yakin suruyor ve cidden detayli ultrason gibi bakiyor.
İmkaniniz varsa geciktirmeyin derim.
Bazen sadece sonuclari doktor goruyor kontrole gittigimde acip bakmıştı doktorumBen hala göremedim e nabızda![]()
Yarın benimde randevum kuzu hadi bakalımBen daha öğrenmedim 10. Hafta memlekete gitmeden bi kız bence dedi ama 10. Hafta kız denmesine güven mi olur bakalım yarın 13+3 olacak bir umut belki belli olur![]()
Evet canim 2 den sonra
Bende aynıyım her yerim dökülüyor belim bacaklarım kollarım sızlıyor. Korona değilimdir diye dua ediyorum. İnleyerek uyuyorum 7 haftalık hamileyim doktora gittim sadece parol icebilirsin dediSanki vucudum kırılıyor her yerim ağrıyor ya , parol içtim kızlar hamilelik boyunca ilk defa![]()
Canım benim de gebeliğin başından beri kanama lekelenmelerim var.şuan siyah pıhtı şeklinde devam ediyor muhtemelen içerde kanama olunca birkaç gün sonra pıhtı şeklinde düşüyor.doktor bana da kanama alanı yok endişelenme demişti.9 ay boyunca kanaması olup sorunsuz doğum yapan birçok insan var çevremde.o beni biraz rahatlatıyor.sen de endişelenme 3 ayı da geçmişsin umarım kanamaların azalarak kesilirKizlar kizlarrr ben muayeneden ciktim ne güzel seyler duydum cok sukur
Doktor seni daha once gormemis olsam cok bi risk yok derdim dedi plasentanin etrafi tertemiz ,zaman lehimize islemis dedi
Siyah kahve kanamalarin anlami yok onemseme dedi. 31 ,32 . Haftalara kadar dogumu erteleyebilirsek gerisi kolay dedi..
%70 erkekmis çıkıntı gördük ama bazi kiz bebeklerin klitorisi buyuk olabiliyormus 20 gun sonra netledir dedi halen umut var
Kizlar bir de sizi ilgilendirecek bir sey doktora lierac kullaniyorum dedim 20. Haftadan once kullanma aslinda ben hic onermiyorum bebege yakin yerlere suruldugu icin dedi.
kantaron yağını sordum bitkisel yaglari kullanma dedi mesela hindistan yagi bebegim kalbinde delik yapıldığına dair arastirma varmis.
Ben hic kullanmama taraftari degilim 20. Haftadan sonra lieraca devam edecegim.ama yagdan vazgectim.
İnşallah güzel haberler ile döneriz
Ne güzel haberler bunlarKizlar kizlarrr ben muayeneden ciktim ne güzel seyler duydum cok sukur
Doktor seni daha once gormemis olsam cok bi risk yok derdim dedi plasentanin etrafi tertemiz ,zaman lehimize islemis dedi
Siyah kahve kanamalarin anlami yok onemseme dedi. 31 ,32 . Haftalara kadar dogumu erteleyebilirsek gerisi kolay dedi..
%70 erkekmis çıkıntı gördük ama bazi kiz bebeklerin klitorisi buyuk olabiliyormus 20 gun sonra netledir dedi halen umut var
Kizlar bir de sizi ilgilendirecek bir sey doktora lierac kullaniyorum dedim 20. Haftadan once kullanma aslinda ben hic onermiyorum bebege yakin yerlere suruldugu icin dedi.
kantaron yağını sordum bitkisel yaglari kullanma dedi mesela hindistan yagi bebegim kalbinde delik yapıldığına dair arastirma varmis.
Ben hic kullanmama taraftari degilim 20. Haftadan sonra lieraca devam edecegim.ama yagdan vazgectim.
Insallah hepimizinYarın benim de 2 de randevum var.inşallah herşey yolundadır
Oyy masallah canimmmKizlar kizlarrr ben muayeneden ciktim ne güzel seyler duydum cok sukur