- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.901
İnşallahBu ara bende biraz kasık ağrısız çekiyorum umarım kısa zamanda atlatırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBu ara bende biraz kasık ağrısız çekiyorum umarım kısa zamanda atlatırız![]()
Devlet memuruyum birakamamİşi bırakmak şansı yok mu???Ben ayrıldım (((benim ilk çocuk olacak ve benim ve onun sağlığı daha önemli. Hamilelik da biraz zor geçiriyor (((
Bu benim artık rutinim oldu ağrıyla uyanmak inş 15. Haftadan sonra falan biter yaaParol serum normalde iyi gelirdi ama dün gece zor uyudum baş ağrısından ve yine baş ağrısıyla uyandım![]()
Yok canim benim agrim olmuyor .yatmaktanA Aklimtrakyada canım merhaba en son bükerek gittiğinde aktif kanama alanların artmıştı ozman bi belirti falan yaşadınız mı benim bel agrim çok kötüydü bugün ve sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrı giriyor bazen korkuyorum açıkçası bide çok iş yapmıyorum yaoinxa ağrı giriyor acaba iş yapmadığım icinmi ağrıyor saun uyuyamıyorum ağrısından
Canım senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşların anlayış göstermiyolarsa sen doktorundan rapor al dinlen döndüğünde nasıl davranırlarsa davransınlar işine odaklan zaten bikaç aya doğum iznine ayrılırsın. Benim de migrenim var diye dün 3 gün rapor aldım çok baş ağrım var. Yapabilecek bişey yok bazen gerçekten sağlıkçının sağlıkçıya yaptığını kiöse yapmıyoİyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim![]()
Biz de arkadaşa soralım belki yaptırma bişey der dedik ama o da amniyon aldırın dedi direkt ama ben fetal DNA yaptıracağım bugün inşallah iyi gelir sonuç daBugün ikili test sonucum için doktora gittim. Orta riskli dedi. Kombine trisomy 1/1612 çıktı. Sıvı aldirmami söyledi istemiyorum dedim. İnternette araştırdıkça kafamda karıştı acaba aldirsamiydim ki
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Ben de içmimarım bir ofiste çalışıyorum, raporluyum ona rağmen dün akşam bile evden çalışsın demişler, sinirden ağlayacaktım çalışmıyorum ağrım var falan dedim. İnsanı hamile olduğuna pişman ediyorlar, iyi niyeti suistimal ediyorlar. Ben böyle devam ederse mecburen ayrılacağım. İnsanı resmen buna mecbur ediyorlar. Akşamdan beri karnıma kramplar giriyor sinirdenİyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim![]()
11+6 da kıza benzetti doktorumMerhaba kızlar
Doğumum şubat başı görünüyor ama ben nedense ocakta doğuracakmışım gibi hissediyorum
O yüzden buraya da uğramak istedim
12. Haftam bugün bitiyor çok şükür. Geçtiğimiz pazartesi randevum vardı, ikili test yaptırmadım, ense kalınlığı iyi dedi doktorum. 16. Haftada tekrar gidicem, cinsiyet o zaman belli olur dedi. Daha erken öğrenen var mı aranızda? Başka doktora görünsem mi diyorum![]()
37 yim ben.35 üstü riskli çıkar dedi doktor ikili taramaya gerek bile görmeden fetal DNA yaptırdı.ikili taramada çarpanlardan biri yaş olduğu için otomatikman sonucu direk etkiliyorYaşı kaç???Ben 1 hafta sonra 36 olacam .doktor sadece sordu yaptırmak istiyorum mu?hayır dedim ve biz normalde ikili test yaptık. Riskim düşük çıktı. NT 1.4mm çıktı
Ben 13+1 olduğum halde söylemedi 2 hafta sonraya randevu aldım o zaman söylücekmişBende 11+4 gittim 2 hafta sonra gel dediler. Bugün başka hastane gidecem inşallah ogrencem artık![]()
Fetal Dna %99 dogruluk payi var. Detayli ultrasonunuzda da sorun yoksa bence gayet guvenilir bir sonuc.Fetal DNA
Kesin sonuç vermiyormuş sanırım sonrasında amniyosentez de alınabiliyormuş Allahım araştırdıkça kendimi berbat hissetmeye başladım
Hayir canim gerekmiyor. Hatta aslinda bence organ gelisiminin tamamlandigi 12-13.haftalardan hemen sonra olmasi cok cok daha dogru. Bir sorun varsa, allah korusun, erken ogrenmek daha iyi olur diye dusunuyorum.Kızlar bu detaylı ultrason icin 20 haftalık olmak gerekmiyor değil mi ??
Ben hala göremedim e nabızdaBenimki gözüküyor. Çabuk çıktı bile 1 gün içinde
Burda maşallah herkes öğrenmeye başladı üç beş kişi kaldıkMerhaba kızlar
Doğumum şubat başı görünüyor ama ben nedense ocakta doğuracakmışım gibi hissediyorum
O yüzden buraya da uğramak istedim
12. Haftam bugün bitiyor çok şükür. Geçtiğimiz pazartesi randevum vardı, ikili test yaptırmadım, ense kalınlığı iyi dedi doktorum. 16. Haftada tekrar gidicem, cinsiyet o zaman belli olur dedi. Daha erken öğrenen var mı aranızda? Başka doktora görünsem mi diyorum![]()
Kesinlikle her şeyi bildikleri halde... Bu süreçte asla affedemeyecegim insanlar varCanım senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşların anlayış göstermiyolarsa sen doktorundan rapor al dinlen döndüğünde nasıl davranırlarsa davransınlar işine odaklan zaten bikaç aya doğum iznine ayrılırsın. Benim de migrenim var diye dün 3 gün rapor aldım çok baş ağrım var. Yapabilecek bişey yok bazen gerçekten sağlıkçının sağlıkçıya yaptığını kiöse yapmıyo
Kesinlikle evet biraz daha duygusaliz bazı şeyler daha ağır geliyor ama insanın elinde degil. Normal bir insan gibi çalışmamızı beklemeleri saçma. Hamilelik başlı başına bir hastalık bence... Çünkü kendinle ilgili her şey değişiyor her şey zorlaşıyor. Ve bunu kimse anlamıyor. Ben devlet memuru olduğum i in istifa etmek bana çok yakın değilSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Ben de içmimarım bir ofiste çalışıyorum, raporluyum ona rağmen dün akşam bile evden çalışsın demişler, sinirden ağlayacaktım çalışmıyorum ağrım var falan dedim. İnsanı hamile olduğuna pişman ediyorlar, iyi niyeti suistimal ediyorlar. Ben böyle devam ederse mecburen ayrılacağım. İnsanı resmen buna mecbur ediyorlar. Akşamdan beri karnıma kramplar giriyor sinirden![]()
Benimde bıçak gibi saplanan bir ağrı oluyor dr usg de de farketti magnezyum verdi o iyi gelir düzenli kullan dediBu benim artık rutinim oldu ağrıyla uyanmak inş 15. Haftadan sonra falan biter yaa![]()