• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Amniyonik bant ne oluyor?
Amniyotik zar içinde ip gibi birşey sanırım ben de ilk defa duydum. İnternetten okudum bebeğin koluna bacağına falan dolanırsa uzuv kaybına sebep oluyormuş. Boynuna ve ya göbek kordonuna dolanırsa daha riskli sonuçlar ortaya çıkıyor. Önemli olan bebeğe uzaklığı bir de esnek olması. Bebeğin arka tarafında kalıyormuş resmini attım. Kese büyüdükçe o da büyür esner dedi. Ama perinatolog a gidip ayrıntılı bakılması gerekiyor.

Eklentiler

• IMG_20220721_171506.webp
    IMG_20220721_171506.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 59
Kizlarr kizlarr kontrol guzeldi cok tatli gorunuyordu bebişim ama gel lakin cinsiyetini asla gostermedi. Once amuda kalkmis yatiyordi biraz gezin gel dedi. Gezindim bu kezde secde pozisyonu bacaklar sımsıkı kapali yatiyordu. Asla goremedik göstermedi. 1 ay bekleyemem Allahtan 2 ayri doktora gidiyorum. Bakalim hftaya ikili tarama ve cinsiyeti diger doktorum degerlendirir . Insallah cinsiyeti gosterirse tabi🤭 cok şükür iyiydi ya cani saolsun napalim. He bu arada az daha unutuyordum yazı mi tura mi derseniz kız derim dedi. Bi kızım var nasip Rabbim bilir saglikli olsunda 😍🤲

Kizlarr kizlarr kontrol guzeldi cok tatli gorunuyordu bebişim ama gel lakin cinsiyetini asla gostermedi. Once amuda kalkmis yatiyordi biraz gezin gel dedi. Gezindim bu kezde secde pozisyonu bacaklar sımsıkı kapali yatiyordu. Asla goremedik göstermedi. 1 ay bekleyemem Allahtan 2 ayri doktora gidiyorum. Bakalim hftaya ikili tarama ve cinsiyeti diger doktorum degerlendirir . Insallah cinsiyeti gosterirse tabi🤭 cok şükür iyiydi ya cani saolsun napalim. He bu arada az daha unutuyordum yazı mi tura mi derseniz kız derim dedi. Bi kızım var nasip Rabbim bilir saglikli olsunda 😍🤲
Ay hadi bakalım benimki de göstermedi belki haftaya gidicem 3 lü test için o zaman görürüz.

Allah gönlüne göre versin canım :KK68:

Canım ben ilcedeyim su an dusuk riski oldugu icin merkeze gelemiyorum ama erken dogum riskim oldugu ve daha ince bebek yoğun bakiminin deneyimledigim icin medstar da dogum yapmayi düşünüyorum. Murat doruk buyuk ihtimal
Çok sağol canım cevap verdiğin için 😊 bende ilçedeyim doktorum iyi ama hastane çok yetersiz .merkezdeki doktorları bilmediğimden sorayım dedim teşekkürler 🌸

Kızlaar selam 13 haftalık gebeyim dün çok az kahverengi lekelenmem oldu kontrolüm de vardı dr bebekte ve rahim ağzında bir sorun yok dedi. Bugün de uyandığımdan beri kasıklarım ağırıyo ve yine çok minik kahverengi akıntım oldu acaba enfeksiyon mu olmuştur var mı böyle bir durum yaşayan

Bu arada idrara cok sıkışıyordum birde kesik kesik iniyordu cisim yani birden degilde agir agir. Bunu soyledim doktora .aslında akinti yanma agri biseyim yok ama monurol tek kullanimlik şase vermiş. Kullanan var mi?

Bu arada idrara cok sıkışıyordum birde kesik kesik iniyordu cisim yani birden degilde agir agir. Bunu soyledim doktora .aslında akinti yanma agri biseyim yok ama monurol tek kullanimlik şase vermiş. Kullanan var mi?
Ben idrar yolu enfeksiyonu olduğumda kullanmıştım baya rahatlatıyor

Gebeyken kullandin dimi canim? Birde ben enfeksiyon oldugumu sanmiyorum ya bi4 sikayetim yok çünkü 🙄 ama iyi gelir herhalde dedigin gibi zaten tek kullanimlikmis
Evet gebeyken hem onu kulllandım hem de 2 kere agumentin kullanmak zorunda kaldım ama bebek iyi bişey olmadı.enfeksiyon daha zararlı bebeğe

Ben 13+1 olduğum halde söylemedi 2 hafta sonraya randevu aldım o zaman söylücekmiş☺️ Hadi bakalım sen öğrenirsin inşallah
Vallah gittim başka hastaneye))))ilk doktor 11+4 kıza benziyor dedi ama %100 değil bugün 13+5 gittim başka doktor da kıza benziyor dedi ama 16 hafta tam soylecem)))10 gün kontrol hakkı var ya aldım bir daha randevu 🤣🤣🤣15hfta olacak bakalım tekrar))

Ben de kullandım canım hamileliğin ilk haftalarında idrar yolu enfeksiyonu in vermişti doktor. Kanımda çıkmıştı ama herhangi bir belirti göstermiyordum. Ertesi günü aşırı susatıyor haberin olsun😬

Kizlar kan ilaci ne verdi doktorunuz? Ben ferrum hap kullaniyordum benim mevcut kabızligimi daha da tetikledi maltofer yazdu simdi surupgibi insallah bu iyi gelir. Kullanan var mi? Birde elevit multivitamin ve coledan d3 yazdı. Bu kez hic ozel ilac yazmadı.oncekiler epey detaylı ve ücretiyliydi onlar daha iyi geldi dersen onlara devam edebilirsin dedi ama

Ben herseyi goze aldim. Bankada calisiyorum. Aktif kanamam oldugu icin ikinci kez 40 günlük heyet raporu aldim. Yerim daha fazla bos kalamayacagi icin eleman alimi yapacaklarmis seni de gelince degerlendirirz dediler. Umrumda degil bir kere kayip yasadim zaten yeterki ikinci kez yasamayayim. Hukuken raporluyken cikartamiyorlarmis zaten sendika oyle söyledim. Dilyy Dilyy canim sen devlet memurusun sizde cok mu zor rapor almak . Eger isine zarar vermiyorsa etraftakiler surat yapacak diye almamazlik yapma sonra uzulursun 🌺
Canım Ertuğrul beyi biliyorsun adam detaylıca konulan plasenta previayiyi kabul etmiyorum ben diyor 😔 Mehmet bey olsaydı şimdiye elli kere heyet vermişti

Back
X