• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok benim tanıdığım tek Zeynep çok uysal ana çok inat 😂
Aynennn canim anneannem de yegenimde cok Kibar ve uysallar benimki erkek hareketli ve cok sesli olunca ona özeniyorum.su getir dedigimde benimki miziklanir o hemen getirir. Ama damarina bastigimda oglumdan yemedigim ilk tokatimi yedim 🤣🤣🤣

Aynennn canim anneannem de yegenimde cok Kibar ve uysallar benimki erkek hareketli ve cok sesli olunca ona özeniyorum.su getir dedigimde benimki miziklanir o hemen getirir. Ama damarina bastigimda oglumdan yemedigim ilk tokatimi yedim 🤣🤣🤣
O baya sertmis 😂 bilemedim işte... Eşimi ikna edemiyorum bakalım ne olacak isim.

Benimki erkek Ömer isminde karar kıldık. Bu ara ben Ömer Aslan olsun istiyorum. Eşim Aslan’a pek sıcak bakmıyor 🤨

Kizlar merhabalar tatildeydik biraz uzak kaldim buralara. Bakıyorum cinsiyetler ogrenilmis isim konusulmaya baslanmis bile 😍 ben henuz ikili taramaya bile gidemedim yarin gideceğim insallah. Cinsiyet yorumu da yapar belki

Biz ilk senelerimizde kararlastirmistik kız olursa ben erkek olursa esim koyacak ismi 🤣 ibre bana döndü şimdilik bir süpriz olmazsa tabi . Zeynep ismini çok severim bende düşündüm ama hüzünlü oluyorlar sanki 3 tane zeynep tanıyorum hepsi hüzünlü insanlar . Bende AYŞE HÜMA düşünüyorum 😊
Hüma ismini bende çok beğeniyorum. Aklımda Afra ve Leyla var birde bakalım

Benimki erkek Ömer isminde karar kıldık. Bu ara ben Ömer Aslan olsun istiyorum. Eşim Aslan’a pek sıcak bakmıyor 🤨
Büyük oğlumun adı Ömer Talha bende çok seviyorum ismini. Eşim rüyasında görmüştü daha hamile kalmadan önce. Ama şu bir gerçek Ömer isimliler aşırı hareketli oluyor yetisemiyorsun. Kimi gorduysem Ömer isimli öyle ☺️

97E6CB47-D76A-404D-A3BE-B7BCEF36704A.webp
Merhaba kızlar panik oldum çok bu sonuçlar kötü mü
Salı günü randevum var anlayan yorumlayabilir mi

Eki Görüntüle 3101893 Merhaba kızlar panik oldum çok bu sonuçlar kötü mü
Salı günü randevum var anlayan yorumlayabilir mi
Cut of değerinin altında yazıyor canım bu iyi bir şey . sanırım çok da korkacak bir şey yok bizim bilgimiz çok olmadığı için buraya atıp aklını bulandırma sen salı günü doktorundan öğrenirsin.

Back
X