- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #7.241
Yok benim tanıdığım tek Zeynep çok uysal ana çok inatO degildirBizim ki zeynep ela .zeynep kullanmiyoruz direkt ela diyoruz .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim tanıdığım tek Zeynep çok uysal ana çok inatO degildirBizim ki zeynep ela .zeynep kullanmiyoruz direkt ela diyoruz .
Aynennn canim anneannem de yegenimde cok Kibar ve uysallar benimki erkek hareketli ve cok sesli olunca ona özeniyorum.su getir dedigimde benimki miziklanir o hemen getirir. Ama damarina bastigimda oglumdan yemedigim ilk tokatimi yedimYok benim tanıdığım tek Zeynep çok uysal ana çok inat![]()
O baya sertmisAynennn canim anneannem de yegenimde cok Kibar ve uysallar benimki erkek hareketli ve cok sesli olunca ona özeniyorum.su getir dedigimde benimki miziklanir o hemen getirir. Ama damarina bastigimda oglumdan yemedigim ilk tokatimi yedim![]()
Tahmin etmistim nickinden ama bnce catlak degil ya hepsi tanidigim dilekler gayet sakin benim
Sen birde damarına basınca görTahmin etmistim nickinden ama bnce catlak degil ya hepsi tanidigim dilekler gayet sakin benim![]()
Evet isimmm çok etkili benimde ismim müge vadide ki zambak kitabında geciyor ağlamalı her şeyKesinlikle benim de tandiigim zeynepler bahtsız hep... İsimlerin insanları etkilediğini çok düşünüyorum... Mesela benim ismimde olan herkes biraz çatlak![]()
Ay ne zormuş isim bulmakEvet isimmm çok etkili benimde ismim müge vadide ki zambak kitabında geciyor ağlamalı her şey![]()
Erkek olsa bende Ömer düşünüyordum çok severim Ömer isminiBenimki erkek Ömer isminde karar kıldık. Bu ara ben Ömer Aslan olsun istiyorum. Eşim Aslan’a pek sıcak bakmıyor![]()
Merhaba canım inşallah yaparKizlar merhabalar tatildeydik biraz uzak kaldim buralara. Bakıyorum cinsiyetler ogrenilmis isim konusulmaya baslanmis bileben henuz ikili taramaya bile gidemedim yarin gideceğim insallah. Cinsiyet yorumu da yapar belki
Hüma ismini bende çok beğeniyorum. Aklımda Afra ve Leyla var birde bakalımBiz ilk senelerimizde kararlastirmistik kız olursa ben erkek olursa esim koyacak ismiibre bana döndü şimdilik bir süpriz olmazsa tabi . Zeynep ismini çok severim bende düşündüm ama hüzünlü oluyorlar sanki 3 tane zeynep tanıyorum hepsi hüzünlü insanlar . Bende AYŞE HÜMA düşünüyorum
![]()
Ay evet erkek ismi de 10 tane sayarım beğendiğim isimleri ama kız ismi daha zor sankiAy ne zormuş isim bulmakerkek ismi daha kolay gibi sanki
Büyük oğlumun adı Ömer Talha bende çok seviyorum ismini. Eşim rüyasında görmüştü daha hamile kalmadan önce. Ama şu bir gerçek Ömer isimliler aşırı hareketli oluyor yetisemiyorsun. Kimi gorduysem Ömer isimli öyleBenimki erkek Ömer isminde karar kıldık. Bu ara ben Ömer Aslan olsun istiyorum. Eşim Aslan’a pek sıcak bakmıyor![]()
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumAy evet erkek ismi de 10 tane sayarım beğendiğim isimleri ama kız ismi daha zor sanki
Sanırım biraz riskli teste göre.Ama bunlar sonuçta sadece bi tarama.Muhtemelen fetal DNA önerir doktor onların sonuçları daha kesin olur canım bunlarda hata payıda var sonuçtaEki Görüntüle 3101893 Merhaba kızlar panik oldum çok bu sonuçlar kötü mü
Salı günü randevum var anlayan yorumlayabilir mi
Yok artikBenimki erkek Ömer isminde karar kıldık. Bu ara ben Ömer Aslan olsun istiyorum. Eşim Aslan’a pek sıcak bakmıyor![]()
SaysanaAy evet erkek ismi de 10 tane sayarım beğendiğim isimleri ama kız ismi daha zor sanki
Cut of değerinin altında yazıyor canım bu iyi bir şey . sanırım çok da korkacak bir şey yok bizim bilgimiz çok olmadığı için buraya atıp aklını bulandırma sen salı günü doktorundan öğrenirsin.Eki Görüntüle 3101893 Merhaba kızlar panik oldum çok bu sonuçlar kötü mü
Salı günü randevum var anlayan yorumlayabilir mi