- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #7.281
Bencede, direneceğim sonuna kadarBakalım daha var bence ikna edebiliriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede, direneceğim sonuna kadarBakalım daha var bence ikna edebiliriz![]()
Bilge benim adımOğlumun adı Efe. İkinci kız olsaydı Bilge düşünüyorduk ama yine erkekAta koymayı düşünüyoruz
O da olur inşallah.artık bi sonrakineYaane güzel
keşke bize de kısmet olsaydı
Ben devlette bi gittiğim doktoru bi daha bulamadığım için hep farklı doktorlara gidiyorum malum İstanbul şartlarıKızlar, Hem özele hem devlete giden arkadaşlara bir kaç sorum olacak; devletteki doktoruna özele de gittiğinizi söylüyor musunuz? Bir de özeldeki doktorum tahlil verdi bunları devlette yaptır dedi, onları da mesela söylüyor musunuz nasıl karşılıyorlar? Ben söylersem devletteki triplenir diye korkuyorum![]()
Özelde doğum paketi almadınız mı?ben özele gidiyorum doğum paketi aldım herşey içinde.henüz dışarda bi tahlil yaptırmadımKızlar, Hem özele hem devlete giden arkadaşlara bir kaç sorum olacak; devletteki doktoruna özele de gittiğinizi söylüyor musunuz? Bir de özeldeki doktorum tahlil verdi bunları devlette yaptır dedi, onları da mesela söylüyor musunuz nasıl karşılıyorlar? Ben söylersem devletteki triplenir diye korkuyorum![]()
Henüz ilk defa geçen hafta özele gittim. Doğum paketi vs konuşmadım. Eğer komplike bir durum olursa covid vs gibi özeller doğum yaptırmıyor, devlette yapmak zorunda kalınıyor diye biraz uzağım bu konuya. Ödemeyi vs nasıl yapıyorsunuz peşin mi alıyorlar, doğum orada olmazsa ne oluyor konuştunuz mu hiç?Özelde doğum paketi almadınız mı?ben özele gidiyorum doğum paketi aldım herşey içinde.henüz dışarda bi tahlil yaptırmadım
Benden 18 tane tahlil istedi, 12sini aile hekiminde yaptırdım 6 tanesi kaldı. Devlettekine gittiğimde bi söyleyeceğim bakalım. Zaten doğuma girmiyor o hastanenin doğumhanesi yok, mecbur başkasına gideceğimi biliyorduBen devlette bi gittiğim doktoru bi daha bulamadığım için hep farklı doktorlara gidiyorum malum İstanbul şartlarıözeldeki doktorum bi tahlil istediğinde tamam ben onu devlette yaptırıp size whatsapptan atayım diyorum valla tribi sadece onun söylediği şirkete değil başka bi şirkete fetal DNA yaptırdığımda biraz atar gibi oldu
haricinde o da alıştı karışmıyor. Devlettekiler de sorgulamıyor şu şu tahliller için gelmiştim diyorum yapamam edemem diyen olmadı tamam deyip yolluyorlar canlarına minnet uğraşmadıkları bi hasta
![]()
Tek İpek düşünen ben değilmişimİsim konusunda eşimle tartismadayiz. İlki oglandi kayınpederimin adını koydu eşim. Bu da kız ben kendim koymak istiyorum ama o ısrarla Zeynep koyacağım diyor çok kararsısiz. Bende o zaman Zeynep İpek olsun diyorum bilemedim... Bir de kafamı karıştıran bir şey var koydgumuz isimlerin güzel anlamlimi olması önemli yoksa KURANDA geçmesi mi ondna emin olamadım![]()
Ben söylemiyorum devlette her seferinde farklı doktora gidiyorum zaten . Bi kere söyledim onda da artık sorun yok ödeme yapmak istemiyorum devlette devam edicem geldim demiştimKızlar, Hem özele hem devlete giden arkadaşlara bir kaç sorum olacak; devletteki doktoruna özele de gittiğinizi söylüyor musunuz? Bir de özeldeki doktorum tahlil verdi bunları devlette yaptır dedi, onları da mesela söylüyor musunuz nasıl karşılıyorlar? Ben söylersem devletteki triplenir diye korkuyorum![]()
Toplam 8 muayene.ilk 4 muayene için bi ödeme yaptık.sonraki 4 muayene için bi ödeme daha yaptık kalanını da doğumda alıyorlar.baştan hepsini almaları mantıklı değil zaten bişey olur falan.ben hamileyken acil bi ameliyat olmam gerekti hastane hemen covid testi aldı.dedim ya pozitif çıkarsa nolacak.covid olanlar için bi ameliyat hane varmış orada yapılır ameliyat dediler yani her türlü yapılıyor ölecek halimiz yok.covid sonucu çıkmadan ameliyata girmiştim zatenHenüz ilk defa geçen hafta özele gittim. Doğum paketi vs konuşmadım. Eğer komplike bir durum olursa covid vs gibi özeller doğum yaptırmıyor, devlette yapmak zorunda kalınıyor diye biraz uzağım bu konuya. Ödemeyi vs nasıl yapıyorsunuz peşin mi alıyorlar, doğum orada olmazsa ne oluyor konuştunuz mu hiç?
Çok hoşuma gidiyorTek İpek düşünen ben değilmişim![]()
Aynen öyle maalesef her şeye geldiği gibi hastanelere de geldiBenim ilki normaldi çok zam gelmiş muayene için de doğum için de ilk hafta ben testlerle birlikte 450 ödemiştim bu ayçok değişmiş
Benim baştan beri kanama var zaten.sonradan benim de pıhtılı kahve-siyah olarak düşmeye başlamıştı.birkaç gün duruyor sonra toplu bi düşme oluyor bu ara.önceden hergün olurdu.nezaman kesilir belli olmaz.progestan fitil ve pruluton depot iğne kullanıyorum ben deProgestan 2. Kutuya başladım kahverengi akıntı ve içinde deri gibi parçalar hala devam ediyor bu şekilde kanama sorunu yaşayan varmı deniz yada 4 saatlik yolculuk için izin verdi mi doktorunuz
Bende aynı duruymdayim bugün 16+1 olduk çok şükür 3 kilo almışım ama göbeğim çıkmıyor hiç bir belirtim de yok korktum bir kaç güne giderim bende doktora merak ediyorum çünküBenim hiç karnım büyümüyor ilk ay bi beş kilo almıştım asla üstüne çıkmadım . Midem bulanmıyor belirtim yok , yine triplendim 15 gün var kontrole gitsem mi acaba benim gibi olan var mı