2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
10-12 iş günü dediler canım bana geceleri uyuyamaz oldum ben de senin risk kaçtı?

Evet benim de bayramda kanamam geldi bana da 2 tane proluton iğne ve progestan fitil
verdi, sonra geçti 1 hafta sonra tekrar geldi bilemiyorum nedenini stres yapma diyor Dr, sana ne dediler?
Bana cinselliği yasakladı, doktorum kanama olaylarına çok rahat bakıyor olabilir tarzında o yüzden stres yapmıyorum. Sadece iğneden sonra gelmesi biraz endişe yaratmıştı sanırım iğne içeride kalanların gitmesine yardımcı oluyor.

Günaydın kızlar ben yine ağzımın içi berbat bir şekilde uyandım. Ağzımın içi midem hep böyle her sabah. Sizde durumlar nasıl bulantılarınız geçti mi? Bi de dişinizi fırçalayabiliyor musunuz benim midemi bulandırıyor diş macunu

Canım ben 6. Haftadan beri igne ve progestan kullaniyorum iliski de yasak. Gecen haftalara kadar kirmizi kanamalarım oldu simdi kahveye döndü.daha yeni yeni iyiye gdiyorum kanama alanlarim azaldi .igneden sonra kanamamin başladığı zmanlar bile oldu endise etme. İğne kanaman olsa bile bir muddet sonra kahveye döndürerek yavas yavas kesiyor.

Bende de 4 gün olmuyor mesela 5. Gün koyu siyah pıhtı şeklinde düşüyor.galiba içerde kuruyor koruyanlar dökülüyor

Canım ben ikili test hiç yaptırmadım. Yaş farktöründen dolayı risk mutlaka çıkacaktı o nedenle direk fetal dna yaptırdık. Bugün 9, gün. Gözüm sürekli telefonda doktor arayabilir diye.
Bende aynı senin gibi ikili hiç yaptırmadım direk fetal DNA.o normal çıkında doktor 3-4 lü taramalara gerek yok dedi çok rahatladım.8. Gün çıktı benim bence ara sor.bizi aramadılar ben kendim arayıp sordum

Doktorum ayda bir demişti bana ama ben beklemek istemedim başka doktora randevu aldım, 14. Gün gitmiş olcam. Kendi doktoruma da bu muayeneden 14 gün sonra gidicem. Bebeğimi çok merak ediyorum

Canım ben ikili test hiç yaptırmadım. Yaş farktöründen dolayı risk mutlaka çıkacaktı o nedenle direk fetal dna yaptırdık. Bugün 9, gün. Gözüm sürekli telefonda doktor arayabilir diye.
Ah ne iyi yapmışsın gerçekten ikili test yaptırmak pişmanlık içim içimi yiyor şimdi sonuç gelene kadar uykular haram oldusağlık haberleri alalım inşallah Pittik senin sonuca ne kadar kaldı

Selam kizlar covit oldum küçük kızımla bu ne nalet birşey etimi kopariyorlar sanki . Bugün dördüncü gün evimde değilim test verebiliyor muyuz tekrardan uyku hali dışında pek birşeyim kalmadı
Çok geçmiş olsun canım tekrar test yapmıyorlar diye biliyorum ben 3 kere atlattim o mereti umarım artık benden uzak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…