- 11 Temmuz 2019
- 1.003
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.421
10-12 iş günü dediler canım bana geceleri uyuyamaz oldum ben de senin risk kaçtı?Kızlar günaydın
Aranızda fetal dna yaptıranların sonuçları kaç günde çıktı?
Ben geçen Pazartesi kan verdim bugün 8. gün.
Doktor 15 gün dedi ama içim içimi yiyor.
Sonucu daha erken çıkan var mı?
Gittim işte yapmadılar. Reçetesiz yapmıyorlar. Yarın doktora Bi gidiyim yazdirayimCanım ben genelde ilaçlar için sağlık ocağına gidiyorum daha kolay oluyo.reçeteyi belki ordaki doktorundan alabilirsin
Aaa benim de aynı var su ile karıştırmak lazım ama iğrenç Bi ilaçMagvital di sanırım öyle bi ilaç, suya katıp içiyorum sabah ve akşam
Bana cinselliği yasakladı, doktorum kanama olaylarına çok rahat bakıyor olabilir tarzında o yüzden stres yapmıyorum. Sadece iğneden sonra gelmesi biraz endişe yaratmıştı sanırım iğne içeride kalanların gitmesine yardımcı oluyor.Evet benim de bayramda kanamam geldi bana da 2 tane proluton iğne ve progestan fitil
verdi, sonra geçti 1 hafta sonra tekrar geldi bilemiyorum nedenini stres yapma diyor Dr, sana ne dediler?
Kızzzz benim ki 113579 yazıyorKızlar ikili testteki freebeta hcg den cinsiyet tahmini yapıyorlat
İkili testteki freebetahcg 50 den az sa erkek çoksa kızmış cinsiyet öğrenenler deneyebilir mi
Canım e nabızda görünmüyor mu reçete?Gittim işte yapmadılar. Reçetesiz yapmıyorlar. Yarın doktora Bi gidiyim yazdirayim
Evet kese o iste eline gelir demişti doktorKızlar günaydın, siz de uzandığınızda vs kasıklarınızda şişlik hissediyor musunuz? Benim sağ kasığım diğerine göre daha şişkin gibi.
Canım ben 6. Haftadan beri igne ve progestan kullaniyorum iliski de yasak. Gecen haftalara kadar kirmizi kanamalarım oldu simdi kahveye döndü.daha yeni yeni iyiye gdiyorum kanama alanlarim azaldi .igneden sonra kanamamin başladığı zmanlar bile oldu endise etme. İğne kanaman olsa bile bir muddet sonra kahveye döndürerek yavas yavas kesiyor.Bana cinselliği yasakladı, doktorum kanama olaylarına çok rahat bakıyor olabilir tarzında o yüzden stres yapmıyorum. Sadece iğneden sonra gelmesi biraz endişe yaratmıştı sanırım iğne içeride kalanların gitmesine yardımcı oluyor.
Bende de 4 gün olmuyor mesela 5. Gün koyu siyah pıhtı şeklinde düşüyor.galiba içerde kuruyor koruyanlar dökülüyorBana cinselliği yasakladı, doktorum kanama olaylarına çok rahat bakıyor olabilir tarzında o yüzden stres yapmıyorum. Sadece iğneden sonra gelmesi biraz endişe yaratmıştı sanırım iğne içeride kalanların gitmesine yardımcı oluyor.
Canım ben ikili test hiç yaptırmadım. Yaş farktöründen dolayı risk mutlaka çıkacaktı o nedenle direk fetal dna yaptırdık. Bugün 9, gün. Gözüm sürekli telefonda doktor arayabilir diye.10-12 iş günü dediler canım bana geceleri uyuyamaz oldum ben de senin risk kaçtı?
Bende aynı senin gibi ikili hiç yaptırmadım direk fetal DNA.o normal çıkında doktor 3-4 lü taramalara gerek yok dedi çok rahatladım.8. Gün çıktı benim bence ara sor.bizi aramadılar ben kendim arayıp sordumCanım ben ikili test hiç yaptırmadım. Yaş farktöründen dolayı risk mutlaka çıkacaktı o nedenle direk fetal dna yaptırdık. Bugün 9, gün. Gözüm sürekli telefonda doktor arayabilir diye.
Merhaba yaşım 33, ilk bebeğim. Doğum tarihi 3 şubat görünüyor ama Ocak olacak gibi doğuyor içimeTamamdır kızlar
Ben de kız olursa Vera düşündümKızlar bende isim olarak zeynep mina düşünüyorum ama şimdi kararsız kaldım Zeynep hakkindaki yorumlarinizdan dolayioğlum mirza kızım da mina olursa güzel olmazmi
Doktorum ayda bir demişti bana ama ben beklemek istemedim başka doktora randevu aldım, 14. Gün gitmiş olcam. Kendi doktoruma da bu muayeneden 14 gün sonra gidicem. Bebeğimi çok merak ediyorumGünaydın kizlar ben yine yoğun bir güne başladımdoktora görmeyeli bugün 21 gün oldu ne zaman gideceğim bilmiyorum doktora en son sinir oldum gidesim de yok... Ama başka doktor şansım da yok. Bilemedim... Sizler napiyorsunuz?
Çok geçmiş olsunSelam kizlar covit oldum küçük kızımla bu ne nalet birşey etimi kopariyorlar sanki . Bugün dördüncü gün evimde değilim test verebiliyor muyuz tekrardan uyku hali dışında pek birşeyim kalmadı
Ah ne iyi yapmışsın gerçekten ikili test yaptırmak pişmanlık içim içimi yiyor şimdi sonuç gelene kadar uykular haram olduCanım ben ikili test hiç yaptırmadım. Yaş farktöründen dolayı risk mutlaka çıkacaktı o nedenle direk fetal dna yaptırdık. Bugün 9, gün. Gözüm sürekli telefonda doktor arayabilir diye.
Çok geçmiş olsun canım tekrar test yapmıyorlar diye biliyorum ben 3 kere atlattim o mereti umarım artık benden uzak olurSelam kizlar covit oldum küçük kızımla bu ne nalet birşey etimi kopariyorlar sanki . Bugün dördüncü gün evimde değilim test verebiliyor muyuz tekrardan uyku hali dışında pek birşeyim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?