- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.441
Günaydın canm neden başka doktor şansın yokkiGünaydın kizlar ben yine yoğun bir güne başladımdoktora görmeyeli bugün 21 gün oldu ne zaman gideceğim bilmiyorum doktora en son sinir oldum gidesim de yok... Ama başka doktor şansım da yok. Bilemedim... Sizler napiyorsunuz?
Teşekkürler cnmÇok geçmiş olsun
Amin inşallah hepinizden uzak olsun .Çok geçmiş olsun canım tekrar test yapmıyorlar diye biliyorum ben 3 kere atlattim o mereti umarım artık benden uzak olur
Hiç saymamıştım, şimdi sen yazınca baktım 10 gün varmış daha. İçim ferah, sıkıntı etmiyorum. Yüksek risk deseydi üzülürdüm ama orta risk. Ultrasonda da sıkıntı yok. İnşallah iyi sonuçlar gelecekAh ne iyi yapmışsın gerçekten ikili test yaptırmak pişmanlık içim içimi yiyor şimdi sonuç gelene kadar uykular haram oldusağlık haberleri alalım inşallah Pittik senin sonuca ne kadar kaldı
Bende merak ediyorum ama işte bilemedim ki biraz daha mı beklesemDoktorum ayda bir demişti bana ama ben beklemek istemedim başka doktora randevu aldım, 14. Gün gitmiş olcam. Kendi doktoruma da bu muayeneden 14 gün sonra gidicem. Bebeğimi çok merak ediyorum
Canım hastanede bir tane yaşlı doktor var onu da biliyorsun beni nasıl korkuttu... Özel hastanede de bir tane kadın dogumcu var başka yok. Diğerleri özel muyane açmış durumda... O da en az 400 ben şimdi özel hastaneye gittiğimde saglikci olduğum için yüzde elli indirimli yararlaniyorumGünaydın canm neden başka doktor şansın yokki
Evet canım bebegin kesesi o
Canım benimki de solda hep bebekmiş ben de sormuştum doktora
Yaaaa yerim onun kesesiniiiii minnakEvet kese o iste eline gelir demişti doktor
İçin içini yiyeceğine git bence, geçen ay da aynısını düşünmüştüm ama gitmedim. Bu ay farklı bir doktor da görsün istiyorum. İçim böyle daha rahat olacakBende merak ediyorum ama işte bilemedim ki biraz daha mı beklesem
Gideceğim haftaya carsamba bakalım inşallah güzel sonuçlar alırımİçin içini yiyeceğine git bence, geçen ay da aynısını düşünmüştüm ama gitmedim. Bu ay farklı bir doktor da görsün istiyorum. İçim böyle daha rahat olacak
İkili test yaptırmadım geçen hafta belki üniversitede yaptırırım. Oranın ortamına daha alışkınım, iki senedir gidip geldiğimdendir belki
Ay meraktan ölsen de o yaşlıya gitme artık sonra hep bir korku yaşatıyorCanım hastanede bir tane yaşlı doktor var onu da biliyorsun beni nasıl korkuttu... Özel hastanede de bir tane kadın dogumcu var başka yok. Diğerleri özel muyane açmış durumda... O da en az 400 ben şimdi özel hastaneye gittiğimde saglikci olduğum için yüzde elli indirimli yararlaniyorum
Yok gitmem canım haftaya carsamba ertugrula gideceğimAy meraktan ölsen de o yaşlıya gitme artık sonra hep bir korku yaşatıyor
Hadi güzel haberler gelsin kuzucuktanYok gitmem canım haftaya carsamba ertugrula gideceğim
Ya işte bende öyle gidince Ertuğrul bey niye geldin der gibi bakıyor ona sinir oluyorumHadi güzel haberler gelsin kuzucuktanben de daha yeni gitmiş olsam da bu perşembe tekrar gideceğim verdiğimiz ücretin süresi dolmadan madem o kadar para oldu hakkını verelim dedik
Bizimki benim önceden yaşadığımı bilince korkumu anlıyor aklına şüphe düştü mü gel bakarız ne olacak modunda çok şükür, kontrolde de iyice sorar bak kalbini duydun her şeyi haftası ile ilgili söyledim için rahat mı bişey kaldı mı aklı da diye sorar öyle yollarYa işte bende öyle gidince Ertuğrul bey niye geldin der gibi bakıyor ona sinir oluyorumbir de aşırı rahat...
Benim kızımın adı Zeynep Alya 4 yaşında o kadar uysal bir kızım var ki hem de çok merhametli bana her işimde yardım eder ve çok becerikli maşallah ben bile şaşırıyorum yaptıklarına. Tatlı dilli olması da cabası. Her zaman söylerim tek kötü tarafı çok ağlar gözlerinden pıtır pıtır döker gerçi balık burcu olmasının da etkisi var duygusal bir çocukKızlar bende isim olarak zeynep mina düşünüyorum ama şimdi kararsız kaldım Zeynep hakkindaki yorumlarinizdan dolayioğlum mirza kızım da mina olursa güzel olmazmi
Ya ben ilk hamileligimde Mehmet beye giderken de ilgileniyordu baya ki ben kanama yüzünden her hafta gidiyordum neredeyse sürekli ve hiç problem olmadı ama Ertuğrul bey benim korkularımı yersiz buluyor sanırım bilemedim ki yaBizimki benim önceden yaşadığımı bilince korkumu anlıyor aklına şüphe düştü mü gel bakarız ne olacak modunda çok şükür, kontrolde de iyice sorar bak kalbini duydun her şeyi haftası ile ilgili söyledim için rahat mı bişey kaldı mı aklı da diye sorar öyle yollaro kadar para alıp bide böyle olmasa soğuk biri olsa ne yapardık bilmiyorum
Canım e nabızda görünmüyor mu reçete?
Bulantım biraz var daha ,dış fırça ile sıkıntı olmadiGünaydın kızlar ben yine ağzımın içi berbat bir şekilde uyandım. Ağzımın içi midem hep böyle her sabah. Sizde durumlar nasıl bulantılarınız geçti mi? Bi de dişinizi fırçalayabiliyor musunuz benim midemi bulandırıyor diş macunu
Ben her iki hafta ayarladım randevularıGünaydın kizlar ben yine yoğun bir güne başladımdoktora görmeyeli bugün 21 gün oldu ne zaman gideceğim bilmiyorum doktora en son sinir oldum gidesim de yok... Ama başka doktor şansım da yok. Bilemedim... Sizler napiyorsunuz?
Benim ilk gebeligim, 190 gr almisim ama karnim hatta midem sis, rahat bi 5 kilo almisim gibi. Yani dar giysem 6 aylik denir bence bana.Valla arkadaşımın karnı son 8. Ayda güç bela belli olup 9 da aaa tamam hamile dedik çocuk doğdu bence herkesin değişiyorben 51 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum ama bakınca karnım çok belli beni darlıyor resmen sıcakta bende neden bu kadar erken böyle oldu diye dert ediyorum sonu nasıl olacak diye
Kusmalarim gecti ama bulanti ilacimi teke dusursem de birakadim. Gece iciyorum. Gun icinde bi ara hafif bulaniyor, bir de gece 11’e dogru onda da ilaci iciyorum zaten.Günaydın kızlar ben yine ağzımın içi berbat bir şekilde uyandım. Ağzımın içi midem hep böyle her sabah. Sizde durumlar nasıl bulantılarınız geçti mi? Bi de dişinizi fırçalayabiliyor musunuz benim midemi bulandırıyor diş macunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?