2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
07.012023 erkek bebegimiz olucak

Yaş 37. Tahmini doğum tarihi 2 Ocak. 2.çocuk

Pembis Hayaller Canım bende listede değilim benide eklermisin rica etsem..cinsiyet henüz belli değil belli olsun onu da söylerim..

Pembis Hayaller canım beni de ekler misin
Yaş 31 ilk bebiş tahm doğum 26 ocak cinsiyet erkek
Ekledim kızlar
Yaşınızı ve kaçıncı gebelik oldugunuda yazarmisiniz

Canım ben genelde ilaçlar için sağlık ocağına gidiyorum daha kolay oluyo.reçeteyi belki ordaki doktorundan alabilirsin

Ben bugün gittim bikereye mahsus ilk ve son oldu gerçekten durduk yere azarlanmak isteyen oraya gidebilir ben yorumlarda okumuştum ama böyle beklemiyordum daha fazlasını yaşadım
Merhaba aranızda esenlerde oturup esenler kadın doğuma giden var mıdır acaba

Beni de yazar mısın 38 yaş, tahmini doğum tarihi 17 Ocak, 2. Çocuk # pembis hayaller

Devlette normal doğum yapan arkadaşlarımın hepsi doktoru hiç görmedik her şeyi ebeler yaptı diye anlattılar. Kesi atmayı, dikmeyi dahil..
O an hastanede görevli olan doktorun imzası oluyormuş duyduğum kadarıyla ve sanırım doğumda bir sıkıntı olursa müdahale ediyor. Bir de sezaryeni tabii doktor yapıyor, sürekli gidilen bir doktorla tarihler uyuşursa planlanabiliyor diye biliyorum. Yalnız özeldeki gibi isteğe bağlı sezaryeni yapmıyorlar, tıbbi gereklilik şartı varmış.

Evet benim de bayramda kanamam geldi bana da 2 tane proluton iğne ve progestan fitil
verdi, sonra geçti 1 hafta sonra tekrar geldi bilemiyorum nedenini stres yapma diyor Dr, sana ne dediler?

Ekledim kızlar

Yaşınızı ve kaçıncı gebelik oldugunuda yazarmisiniz
33 ilk gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…