2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Happywomen1 merhsbalar cnaım bugun Şeyma hnaım için fiyat alayım dedim doğum 4150 dediler bizim kurumla %10ibdirim anlaşması varmış muayene ücretini sormayı unuttum onda da%20 varmış sadeceonu biliyorum muayene ücreti nedir sen biliyor musun birde normal doğum için defa nasıl evime 2dk olması avantajım

Bende gördüm bugün minigimi nekadar büyümüş geçen aya göre kollar bacaklar durmuyordu. Ama bacak arası normaldi açmadı çok. Görebildiğimiz kadar boş bacak arası hatta baya uğrastik bana da özellikle gösterdi bak boş ama yine de %100 kız diyemiyorum da buradan dönmesi çok zor bak birşey görünmüyor dedi. Sen yine de alışveriş yapma 1ay sonra yaparsın dedi. Artık detaylı da tam net olur inşallah ama bende hep kızım olacağını hissediyordum bence kız

Canim senin troid dendir. Ben cok memnun kaldım bacaklarım tamamen bitti 3.gebeligim ve degisme artma olmadi ki hamilelikte tuy olabilir demişlerdi bende olmadi..

Merhaba kızlar alerji ve boğaz ağrısını yeni atlatabildim yaz günü hasta olmak gerçekten çok zor. Hele ilaç içememek en zoru

Kızlar slm bebeğinin hareketini hissedip tanımlayabilen varmı. Bişiyler hissediyorum arada ama emin olamıyorum. Elllerni ayaklarını içerden vuruyormuş gibi, bi ara tık tık bişeyler atıyomuş gibi 2 3 dk içerde bi sarsıntı oluyomuş gibi hep bi gibi gibi.Tecrübeli anneller anlatır diye düşündüm.

Ben de 16.haftadayım, ilk defa dün hissediyorum dedim. Daha öncekiler bağırsak hareketiymiş anladım. Pıt pıt 30 40 sn lik. İlk gebelik olunca hissetmem diyordum ama anladım

Ben de 16.haftadayım, ilk defa dün hissediyorum dedim. Daha öncekiler bağırsak hareketiymiş anladım. Pıt pıt 30 40 sn lik. İlk gebelik olunca hissetmem diyordum ama anladım
3 gündür hissediyorum bende bişeyler tabi emin olamıyo insan. Doktor bu aydan sonra kesin hissetmeye başlarsın demişti. Bu ay hissetmessende normal demişti beklemiyordum açıkçası hissetmeyi

Kızlar yaa az önce canım çok ekşi istedi limon, sumak, tuz karışımı yaptım çay tabağı içinde onu yedim ama 3 kere falan yaptım. Sonra İnternete baktım sumak düşüğe yol açıyormuş
Çom tırsıyorum

Benim eltim oğlunda 1 kilo sumak yediğini söylemişti doğuma kadar ama herkeste aynı olmuyor tut kendini kız bide limon ekşisi yetmedimi üstüne sumakta eklemişsin

Benim eltim oğlunda 1 kilo sumak yediğini söylemişti doğuma kadar ama herkeste aynı olmuyor tut kendini kız bide limon ekşisi yetmedimi üstüne sumakta eklemişsin
Ay içim rahatladı neyse daha yemem artık Ama yetmedi valla Bi de boğazımı yaktı Bi yandan öksürüyorum Bi yandan yiyorum

Ben hissediyorum canım.. Bugün bi kaç kere pit pit yapti oynadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…