2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Dogru söylüyorsun canim. Bu hastanelerin 10 gün içinde ücretsiz kontrol hakki oluyordu ya hala gecerli dimi ve tüm hastanelerj kapsıyor mu biliyo musun canim
Kapsiyor ben ikili test verdikten 1 hafta sonra sonuca gittigimde ucret alinmadi. Dogum paketi muayene sayisi da düşmüyormuş sordum

Merhaba anneler 17 haftalık olduk biz ama 2 gündür geçmeyen ishalim var. Evde her şeyi yaptım ama olmadı böyle bir durum yaşayan oldu mu
Bi çoğumuz yasadik salgında var mutlaka doktora görün. Benim hem ishal hem kusma oldu 2 ayoluyor serumla toparladım.cok gecmis olsun bol potasyum al muz patates haslama leblebi ye

Lazerliyim asiri rahatim 10 yıl oldu. Dogumdan sonra hic bekleme yaptir valla kendine buyuk iyilik edersin.

Evet canım köydeyim, hissettim çok şükür pıt pıt etti. Kabızlıkla mücadele ediyorum
Kuru kaysı varsa her gün düzenli aç kahvaltıdan yarım saat önce üç tanesini dilimle sıcak suda ıslı olsun ılık iç düzenli rutin haline gelince çok faydası oluyor, ilk günden eee hani fayda etmedi diyorsun ama sonra işe yarıyor

Ben guzellik merkezine gidiyorum cok rahat oluyor 1,5 ay.
Bende de dun sol kasigimda bir agri basladi düzenli olarak gece gecti bugun yine başladı ben de korkuyorum. Zonklama tarzinda vurup geçiyor 20 dakika sonra yine ayni

Lazerliyim asiri rahatim 10 yıl oldu. Dogumdan sonra hic bekleme yaptir valla kendine buyuk iyilik edersin.
Ya onda da iyi yer bulmak lazim ben iki senedir gidiyordum biraktim bitmiyor diye koltuk alti bikini bolgesi baya azaldi ama bacagim ayni kolum dersen dahada artti
Dogumdan sonra iyice arastiricam.
Daha ince guzellik salonunda calismis bir arkadasima sordum tiroid olduğu icin sende ise yaramaz dedi. Tiroidi hastasi olup lazer işe yarayan var mi aranizda?

Merhabalar kızlar lazer epilasyon için hamilelikte zararı olur mu bilginiz varmı benim öğrendiğimden beri yarım kaldı paketim jilet de mahvediyor

Merhabalar kızlar lazer epilasyon için hamilelikte zararı olur mu bilginiz varmı benim öğrendiğimden beri yarım kaldı paketim jilet de mahvediyor
Ben daha önce gittiğim doktoruma sorduğumda doğuma kadar yapılmasını önermiyorum ben demişti. Zaruri bir durum değil doğum sonrasında devam edin dedi bana.

Doktordan geldim doktorum kendinden emin bir şekilde erkek dedi insanlara soylim mi kesin mi dedim kesin dedi.Ama ben kıza çok inandırmisim kendimi daha emin olamadim
Yarın sanirim bende böyle olucam iki hafta once erkege benziyor dediler ama bende kiz hissediyorum . 14. Haftadayim net birseyler soyler yarin herhalde. Ya ne bileyim oglumda esime surekli baklava aldirirdim bu hamileligim de yemedimde istemedim de doktora girmeden once hareketli olsun diye çikolata yiyorum onu bile iyy diyerek yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…