2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ayy benimki de öyleydi özel muayenehanede. Devlete bir gittim ayırmış bacakları yatıyor sipa. Dedim bu devlet seviyorr
Yok her ikisinde de dönmedi.
Özeldeki doktorda en son döner gibi oldu. Bacak bacak üstüne atmış. Sonra hemen geri döndü
Doktor şuna bak keyfine düşkün dedi.
Devlette zaten hiç yandan profilde ellerinş bile zor buldu..

Azalttım ama yiyorum, hazır nugget yediğim de oluyor. Ayda 1 falan canım çekiyor. Köy tavuğu ile köri soslu tavuk yapamıyorum
Köy tavuğu ile köri soslu olayına kesinlikle katılıyorum ben de çok sık yemiyorum ama köy tavuğu sevmediğim için yiyorum mecbur marketten de annem aşırı sinirleniyor ben kavurma hariç her şeyi yiyebiliyorum tiksinmem vs yok çok şükür, tiksinme olarak değil de tercih ediyor musunuz diye sormak istemiştim

3 eylülde perinatoloji randevu aldım Memorial hastanesi, 13 Eylül devlette verdiler. Ama devlette ultrason bölümde gönderdiler

Günaydın kizlar bugün öğleden sonra kontrolüm var raporum bitiyor. Eğer risk görürse heyet vereceğim demişti... Kanama lekelenme yok ama bel agrusi geçmedi hala... Bir de detaylı bakabilirim tarzı bir şey demişti sanırım bakar mı bilmiyorum zaten baksa da ben haftaya radyoloji uzmanından randevu alacağım. İlj bebegimde de o bakmıştı çok memnun kalmıştım. İns güzel haberler alırız hepimiz

Benimki hala belli değil otobüste hiç kimse yer vermiyor bazen ayakta çok kötü oluyorum hem hep düşük tansiyonum var(((sabah uyanınca hiç yok göbek bazen akşam biraz çıkıyor
Otobuste giderken karninda bebek resimli olan tişörtlerden giy bari

Kızlar ben progestarini ağızdan almaya başlayalı 5 gün oldu (önce rahimdendi). Günde 3 defa alıyorum.Bu sekilde oldugundan beri Sabah 10.30 da kalkiyorum, sonra 2 de tekrar uyuyorum 5 gibi uyanıyorum. Yani uyuyarak gün geçiriyorum resmen.
15. Hafta oldu ikinci hamileligim oldugu halde birsey hissedemedim .Sonra düşünmeye basladim acaba bebekde de mi ayni etkiyi yapiyor surekli uyku halindemi oluyor diye.
Sonucta ikinci hamileligim kelebek gibi de olsa hissetmem gerekmiyor mu?

Kac kilo aldin canim. Ben 15. Haftadayim hic mide bulantim olmadi 4.5 kilo aldim hüüggkkk Sanirim doguma yuvarlanarak gidecegim
Ayyy senin göbekte büyümüş
Kuzu evde tartı yok 1-2 hafta önce tartilmistim 3 kilo falan almışım.Benimde bulantım yok o yüzden ne bulursam yiyorum

Ayyy senin göbekte büyümüş
Kuzu evde tartı yok 1-2 hafta önce tartilmistim 3 kilo falan almışım.Benimde bulantım yok o yüzden ne bulursam yiyorum
Doktor çok almışsın dediAma napayim bulantim yok ,iş yapmam yasak ,progestan desen uyutup duruyor beni ,troid de var .Ben almayayimda kim alsin

Kac kilo aldin canim. Ben 15. Haftadayim hic mide bulantim olmadi 4.5 kilo aldim hüüggkkk Sanirim doguma yuvarlanarak gidecegim
Ben de dün sağlık ocağında tartildim 65 tim 60 olmuşum 5 kilo vermişim göbekte bu şekil :)ben resim cekerken küçük kızım da dokunmuş

Ben de dün sağlık ocağında tartildim 65 tim 60 olmuşum 5 kilo vermişim göbekte bu şekil :)ben resim cekerken küçük kızım da dokunmuş Eki Görüntüle 3110769
Ay masallah kilo verdigin halde nasıl büyümüş karnın,hamilelik gercekten cok farklı.
Hafta sonu pikniğe gittim birisi kac ayliksin dedi 4 aylik demeye utandim 5 aylik dedim
Benim de son bir ayım kaldi demesin mii Hamile oldugunu bile anlamadim bi baktim minnacik bi göbek var şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…