2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanimlar bebeklerinizi hergün hissediyor musunuz?

Bende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acaba
Canım bence biz bu haftalarda anca çok güçlü hareket ettiği zaman hissediyoruz ben de sürekli hissetmiyorum. Bazı hareketleri daha sakin bazıları da daha güçlü oluyor galiba biz de güçlü olanları hissediyor olabiliriz. yani bana öyle geliyor. Ben özellikle uzun süre sandalye gibi Bi yerde oturduğum zaman baya vuruyormuş gibi hissediyorum geçen kpss de öyle oldu dün de Bi yerde öyle uzun süre oturmak zorunda kaldım o zaman vurdu.

Biontech aşısı olmayı düşünen var mı? Dr um bana olmalısın, hamilelikten bağışıklığınız düşük dedi ama olasım yok, sizler???
Ya ben de olacağım galiba dün temaslı olduğum biri covid çıktı. Neyseki bende bişey yok ama çok korktum psikolojik olarak bir gün boyunca kendimi kötü hissettim.

Erdem hastanesinde varmis ben daha gitmedim.
Ben 2 hafta sonraya alıcam Suadiye'de jineart klinik var ordan.

Ya Çakmak Erdem Hastahanesi dibimde ama yorumları çok kötü ben de gördüm onu.
Fiyatları hakkında bi bilginiz var mi peki birkaç yere sordum ama 900 1000 zeynep kamile de randevu almak işkence resmen alınmıyor

Siz bu testleri hangi hastanede verdiniz sizinle birlikte test veren kişi ne kadar çok . Yaşınız nedir bu arada

Anadolu yakasinda gidenler
Fiyatları hakkında bi bilginiz var mi peki birkaç yere sordum ama 900 1000 zeynep kamile de randevu almak işkence resmen alınmıyor
Benimde ne hastane nede fiyatlari hakkında bilgim var. Zeynep Kamil normal kadin doğumdan sevkmi istiyor Perinatoloji için. Randevu bakarken sanki oyle bir yazı gördüm.

Ben vejeteryanım. Doktora söyledim yiyemiyorum diye…
Omega-3 tabletini ihmal etmediğin sürece sıkıntı yok dedi.
Günde 2 yumurta da yemeyi ihmal etme dedi.
Bence çok büyük sorun değil.
Mevsimi de değil…
Canım lütfen bana hangi balık yağını ve kaç mg kullandigininyazar misin? Ben 500mg ocean kullanıyorum

O duyguyu çok iyi biliyorum

Kilo aldırıyor çünkü şekerli canım tabiki potasyum açısından zengin ama şeker her zaman bebeğe kilo aldırıyor. Mesela çok şekerli tüketen annelerin bebeği büyük doguyor , yada gebelik şekeri olanlarin

Benim gideceğim yer detaylı 1500 fiyatı. Ama çok ilgileniyor 1 saat falan sürüyor seans. Ben normal muayeneye gittim riskli bir durum vardı. Onda bile 1 saat sürdü.

bugün annem tavuk sote yaptı yedim mesela.evde çok tavuk pişmez ama küçük çocuk da olduğu için alışması bakımından anneme arada yaptırıyorum.eşim ağzına sürmez çünkü çocuk da tiksinmesin.onun dışında ilk haftalar McDonald’s yemiştim 1 kere.bikaç kere de vejeteryan pizza yedim sucuksunuz sebzeli.döner köfte o tarz şeyleri dışardan yiyorum.dışarı yemeklerim bu şekilde.canım uzun zamandır yine hamburger çekiyor doğuma kadar bi kere daha yerim diye düşünüyorum

Insolsun Kuzum cok cok mutlu oldum Hayirli olsun sag salim al kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…