- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.561
Hanimlar bebeklerinizi hergün hissediyor musunuz?
Canım bence biz bu haftalarda anca çok güçlü hareket ettiği zaman hissediyoruz ben de sürekli hissetmiyorum. Bazı hareketleri daha sakin bazıları da daha güçlü oluyor galiba biz de güçlü olanları hissediyor olabiliriz. yani bana öyle geliyor. Ben özellikle uzun süre sandalye gibi Bi yerde oturduğum zaman baya vuruyormuş gibi hissediyorumBende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acaba
Ben 2 hafta sonraya alıcam Suadiye'de jineart klinik var ordan.Kızlar detaylı ultrason yaptıran veya randevu alan var mi İstanbul Anadolu yakasında
Ya Çakmak Erdem Hastahanesi dibimde ama yorumları çok kötü ben de gördüm onu.Erdem hastanesinde varmis ben daha gitmedim.
Ya ben de olacağım galiba dün temaslı olduğum biri covid çıktı. Neyseki bende bişey yok ama çok korktum psikolojik olarak bir gün boyunca kendimi kötü hissettim.Biontech aşısı olmayı düşünen var mı? Dr um bana olmalısın, hamilelikten bağışıklığınız düşük dedi ama olasım yok, sizler???
Erdem hastanesinde varmis ben daha gitmedim.
Fiyatları hakkında bi bilginiz var mi peki birkaç yere sordum ama 900 1000 zeynep kamile de randevu almak işkence resmen alınmıyorBen 2 hafta sonraya alıcam Suadiye'de jineart klinik var ordan.
Ya Çakmak Erdem Hastahanesi dibimde ama yorumları çok kötü ben de gördüm onu.
Siz bu testleri hangi hastanede verdiniz sizinle birlikte test veren kişi ne kadar çok . Yaşınız nedir bu aradaPapp a ve hcg farkli iki hormon onlarin mom degerleri onemliymis telefonda sekreteri ile gorustum sonuc iyi demis ama yüzyüze gorusmedim henüz. Benim onlar iyi cikmis da tek başına yas riski 444te 1 cikmis onu soracağım down kombine 31000de bir trizomi 18 72000de bir cikmis bu onemliymis anladigim kadariyla sizin kombine riskiniz kac cikti?
Benimde 44 yaziyorduHcgyi gordum ben defree hcgden bahsediyorlardi baska bir forumda 35,50,83 gibi rakamlardi benimki on binli rakamlar olunca o yuzden sordum sanirim birimle alakali tesekkurler.
Benimde ne hastane nede fiyatlari hakkında bilgim var. Zeynep Kamil normal kadin doğumdan sevkmi istiyor Perinatoloji için. Randevu bakarken sanki oyle bir yazı gördüm.Fiyatları hakkında bi bilginiz var mi peki birkaç yere sordum ama 900 1000 zeynep kamile de randevu almak işkence resmen alınmıyor
Canım lütfen bana hangi balık yağını ve kaç mg kullandigininyazar misin? Ben 500mg ocean kullanıyorumBen vejeteryanım. Doktora söyledim yiyemiyorum diye…
Omega-3 tabletini ihmal etmediğin sürece sıkıntı yok dedi.
Günde 2 yumurta da yemeyi ihmal etme dedi.
Bence çok büyük sorun değil.
Mevsimi de değil…
O duyguyu çok iyi biliyorumEvet tup bebek .geçen ki kanamada dediler çocuk çok hareketli o vuruyor hem uzun boylu. Bugün de ölçüdük bacak normalde 15 hafta bugün utrasonda 16 çıkıyor. Çarşamba günü başka doktor da hersey ölçüdü baktım orda da 2 hafta bile fark var . Ya kedi.givi hamile kalırsam farklı ama 5 yıl uğraştık bekledik 1 çocuk olsun herseyden korkuyorsun
Kilo aldırıyor çünkü şekerli canım tabiki potasyum açısından zengin ama şeker her zaman bebeğe kilo aldırıyor. Mesela çok şekerli tüketen annelerin bebeği büyük doguyor , yada gebelik şekeri olanlarinKızlar muz bebegi büyütüyor diyolar ya bence kesinlikle dogru ben bi ara bol bol muz yiyordum doktora gittigimde 3 gün ileri çıkmıştı sonra bi ara yemedim şükür yine de gününde çıktı. Bu ara yine muz yiyorum bugun yine bikac gun ileri çıktı. Tamam 1 2 gun onemli degil tabi ama bence kesinlikle muz değerli bi besinmis
Plesenta yer değiştiriyor muİnşallah olmaz öyle, sen iyi düşün iyi olsun.
Benim 14 haftada rahim ağzına çok yakın demişti, 18. Haftada yukarı çıkmış sorun yok dedi
Evet canımPlesenta yer değiştiriyor mu
HayirKızlar sizler market tavuğu yiyor musunuz?
Azalttım ama yiyorum, hazır nugget yediğim de oluyor. Ayda 1 falan canım çekiyor. Köy tavuğu ile köri soslu tavuk yapamıyorumKızlar sizler market tavuğu yiyor musunuz?
Benim gideceğim yer detaylı 1500 fiyatı. Ama çok ilgileniyor 1 saat falan sürüyor seans. Ben normal muayeneye gittim riskli bir durum vardı. Onda bile 1 saat sürdü.Fiyatları hakkında bi bilginiz var mi peki birkaç yere sordum ama 900 1000 zeynep kamile de randevu almak işkence resmen alınmıyor
Insolsun Kuzum cok cok mutlu oldum Hayirli olsun sag salim al kucaginaArkadaşlar merhabalar ..bana da 5.gün 5aa tek embriyo transferi yapıldı 12.degerim çok şükür 684 çıktı sizce nasıl 12. Güne göre biraz yüksek gibi geldi tecrübeli arkadaşlar cevaplabilir mi rica etsem
Bitane de bende var bukadar tamKizlar bende durumlar böyle göbek spooorEki Görüntüle 3110466
Ben imom kullanıyorum. Doktor yeterli dedi.Canım lütfen bana hangi balık yağını ve kaç mg kullandigininyazar misin? Ben 500mg ocean kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?