2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merkezdeki radyoloji uzmanından bahsediyorsun değil mi bende Antalya merkeze gidinceye kadar eğer iyiyse ona gitsem diye düşünüyordum
Evet canım ben ilk gebeliğim de de ona gitmiştim ve memnun kalmıştım. Yine ona gitmeyi düşünüyorum... Her şeyine en ince ayrıntısına kada rbakiyor

Kilo almamakta fayda var.ilk hamileligimde doktorum 4 aya kadar aldigin kilo kendinden ondan sonrakiler bebekten demisti

Uyama imkanim var kuzum riskli durumumdan dolayi evde bakan birileri oluyor bana normalde annem vardi simdi görümcem.birde benimki 5 yaş bitti büyüdü baya .İns kolayca veririz
Durumunu hatırladım kuzum tamam. Tadini cikar o zaman veririz veririz saglik olsun yeter ki vermesek ne olacak ya illaki vericez

Sizinle benim dogum tarihini ayni gösteriyor. Benim de 2. cocuk ben de hic hissetmiyorum ya. Bir de benim karnim hic cikmadi daha kilo da almadim buyumuyor mu ki bebek? Siz cinsiyet ogrendiniz mi?

Evet canım ben ilk gebeliğim de de ona gitmiştim ve memnun kalmıştım. Yine ona gitmeyi düşünüyorum... Her şeyine en ince ayrıntısına kada rbakiyor
O haftalar bir gelsin de ona gideyim o zaman eşimin iş arkadaşları da çok memnun kalmış senin randevun nasıl geçti

Kilo almamakta fayda var.ilk hamileligimde doktorum 4 aya kadar aldigin kilo kendinden ondan sonrakiler bebekten demisti
Benim bu kadar almama bile hiç almaman gerekiyordu dedi memleket dönüşü ne der artık Allah bilir çünkü burada kendi evimdeki düzen olmuyor

Benim ki en son gittiğimde bağdaş kurmuştu

Eklentiler

• Screenshot_20220810_160659.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar gittim... İki hafta önceki hiçbir şeyi hatirlamadi doktor. Ben hatırlattım sürekli. İki haftalık muayene ücreti içinde gittiğim için sanırım böyle davrandı bilmiyorum ama kendisi çağırdı onu bile hatırlamıyor neyse baktı kendi cinsiyeti kız dedi onayladı normalde ben detaylı bakıyorum ama kılından ötürü perinotologa gitsen dhaa iyi olur dedi. Burada ki radyoloji doktoruna da gönderiyoruz ama bizim cihazlar perinotologa ki kadar iyi değil dedi. Bende bir problem mi gördü uz dedim. Hayır şu an her şeyi normal dedi. Gitmek istemiyorsan buradaki radyoloji uzmanına da gidebilirsin dedi. Dediği doktoru aradım 26 Sina ta tandebusu ve 24 haftalık olmuş oluyorum ben neredeyse o zamana. Bende eşimle görüştüm kendi bulunduğum yerdeki radyoloji uzmanına gitme kararı aldım. Riskli bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum. Bakalım salı günü detaylı ultrasonum var. Önceki doktorumu mumla arar oldum ya... Özel muayene açmasa yine ona giderdim ama ücreti sıkıntı onun da resmen adama mecburum ya

Allah aşkına yine neden sinir etti
Hatırlamıyor insan hastasını hatırlamaz mi ya... Kendi çağırdı iki haftaya gel diyd kontrol süresinde geldim diye trip attı rwsmen hayır perinotloga yönlendirdi bir riskmj var dedim yok kilom var perinotlogdaki cihaz daha iyi dedi bilemedim ya

Bir üste yazdığını da okudum yok sende ya da bebekte bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum asla ama ne değişik adam ya hayır kendi demese bile kontrol süren bitmeden gittiysen de ne olmuş ne yani bu kapris

Bir üste yazdığını da okudum yok sende ya da bebekte bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum asla ama ne değişik adam ya hayır kendi demese bile kontrol süren bitmeden gittiysen de ne olmuş ne yani bu kapris
Kesinlikle sinir etti beni ya. Mehmet beyi mumla arıyorum hayır o da ne diye özel muyane actiysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…