2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ahahah iyi demişsin kuzum.. Bazıların çıkmıyor iç gobekten kaynaklanıyormuş

bende öğrenemeyenlerdenim inşallah haftaya gösterir

Bebege birsey olacağni sanmiyorum canım. Oyle olsa doktor neden versin onun etkisi sanadır dert etme.Ama progestan agizdan alindiginda uyku sersemlik bas dönmesi yapiyor feci ben ilk hamilrligimde kullandım gunde 1 di uyuyordum icip dusmeyim fln diye. Senin günde 3 müş uyuma imkanın var mi gunde 3 nasil yatabiliyor uyuyorsun dıger çocuk kimde 2. Gebelikte gobuste cabuk çıkıyor evet hissetmede bi tik erken hissediliyor sanki. Ama olmayabilirde dert etme bnmde 2. 2 hfta once bile daha cok hissederken simdi daha az hissediyrm.birde kilo mevzusu mecburen yattığın icin aldin sen o kiloyu. Yatarsin tamamda uyutmaz ki evdeki diger çocuk bosver tadını cikar nasılsa dogum sonrasi o yoğunluk kostrmaca ile veririz

Allahım gerçekten bende 4 aylık demeye dilim varmıyor bilen birine 51 ile hamile kaldım şuan tok 52.50 gibi oynuyor bazen 53 oluyor ama pat diye göbek çıktı yani bariz belli ben hep bunu kendi şahsi kilom sanıyordum önce

Merkezdeki radyoloji uzmanından bahsediyorsun değil mi bende Antalya merkeze gidinceye kadar eğer iyiyse ona gitsem diye düşünüyordum

Nasil verdin canim maşallah
Bu hamileliğim aşırı zor geçiyor.. Sürekli midem bulandıgi icin yemek yiyemiyorum bu süreçte yemeği az yiyebiliyorum mesela kahvaltı çok iyi iştahım var ama akşama doğru kötüleşiyorum biranda iştahım kapanıyor en başından beri böyleyim. O şekilde verdim sanırım.. Hala bulantılarım devam ediyor

Uyama imkanim var kuzum riskli durumumdan dolayi evde bakan birileri oluyor bana normalde annem vardi simdi görümcem.birde benimki 5 yaş bitti büyüdü baya .İns kolayca veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…