- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.621
Canım benim 2 ci oldugu için benim biraz erken çıktı hemen büyümeye müsait :) ilk gebeliklerde 20 - 25 haftadan sonra bir anda büyüyorAman Allahim göbüşlere bakbenim de bellide sizlerin kadar değil maşallah yaaaaa
Ahahah iyi demişsin kuzum.. Bazıların çıkmıyor iç gobekten kaynaklanıyormuşAy masallah kilo verdigin halde nasıl büyümüş karnın,hamilelik gercekten cok farklı.
Hafta sonu pikniğe gittim birisi kac ayliksin dedi 4 aylik demeye utandim 5 aylik dedim
Benim de son bir ayım kaldi demesin miiHamile oldugunu bile anlamadim bi baktim minnacik bi göbek var şok oldum.
Sipalar yaaaYok her ikisinde de dönmedi.
Özeldeki doktorda en son döner gibi oldu. Bacak bacak üstüne atmış. Sonra hemen geri döndü
Doktor şuna bak keyfine düşkün dedi.
Devlette zaten hiç yandan profilde ellerinş bile zor buldu..
bende öğrenemeyenlerdenim inşallah haftaya gösterirYok her ikisinde de dönmedi.
Özeldeki doktorda en son döner gibi oldu. Bacak bacak üstüne atmış. Sonra hemen geri döndü
Doktor şuna bak keyfine düşkün dedi.
Devlette zaten hiç yandan profilde ellerinş bile zor buldu..
Bebege birsey olacağni sanmiyorum canım. Oyle olsa doktor neden versin onun etkisi sanadır dert etme.Ama progestan agizdan alindiginda uyku sersemlik bas dönmesi yapiyor feci ben ilk hamilrligimde kullandım gunde 1 di uyuyordum icip dusmeyim fln diye. Senin günde 3 müş uyuma imkanın var mi gunde 3 nasil yatabiliyor uyuyorsun dıger çocuk kimdeKızlar ben progestarini ağızdan almaya başlayalı 5 gün oldu (önce rahimdendi). Günde 3 defa alıyorum.Bu sekilde oldugundan beri Sabah 10.30 da kalkiyorum, sonra 2 de tekrar uyuyorum 5 gibi uyanıyorum. Yani uyuyarak gün geçiriyorum resmen.
15. Hafta oldu ikinci hamileligim oldugu halde birsey hissedemedim .Sonra düşünmeye basladim acaba bebekde de mi ayni etkiyi yapiyor surekli uyku halindemi oluyor diye.
Sonucta ikinci hamileligim kelebek gibi de olsa hissetmem gerekmiyor mu?
Ben de iyiyim canım memleketime geldim tadını çıkarıyorumHeyecanlıyım bebeğimi göreceğimve bugün maşallah çok hareketliyiz. O da görüşeceğiz diye heyecanlandı sanırım. Sen nasılsın canım?
Bende 18. Haftadayim 5 kg aldim yaa. İnşallah cok kilo almayizKac kilo aldin canim. Ben 15. Haftadayim hic mide bulantim olmadi 4.5 kilo aldim hüüggkkkSanirim doguma yuvarlanarak gidecegim
Senin bebis kız mı canimMasallah göbüsler aldi başını gidiyor buda benim göbüşkilo konusuna gelince kontrolden kontrole tartılıyorum 1 kilo anca almıştım
Allahım gerçekten bende 4 aylık demeye dilim varmıyor bilen birineAy masallah kilo verdigin halde nasıl büyümüş karnın,hamilelik gercekten cok farklı.
Hafta sonu pikniğe gittim birisi kac ayliksin dedi 4 aylik demeye utandim 5 aylik dedim
Benim de son bir ayım kaldi demesin miiHamile oldugunu bile anlamadim bi baktim minnacik bi göbek var şok oldum.
Evet kızSenin bebis kız mı canim
Nasil verdin canim maşallahBen de dün sağlık ocağında tartildim 65 tim 60 olmuşum 5 kilo vermişim göbekte bu şekil :)ben resim cekerken küçük kızım da dokunmuş Eki Görüntüle 3110769
Merkezdeki radyoloji uzmanından bahsediyorsun değil mi bende Antalya merkeze gidinceye kadar eğer iyiyse ona gitsem diye düşünüyordumGünaydın kizlar bugün öğleden sonra kontrolüm var raporum bitiyor. Eğer risk görürse heyet vereceğim demişti... Kanama lekelenme yok ama bel agrusi geçmedi hala... Bir de detaylı bakabilirim tarzı bir şey demişti sanırım bakar mı bilmiyorum zaten baksa da ben haftaya radyoloji uzmanından randevu alacağım. İlj bebegimde de o bakmıştı çok memnun kalmıştım. İns güzel haberler alırız hepimiz
Bu hamileliğim aşırı zor geçiyor.. Sürekli midem bulandıgi icin yemek yiyemiyorum bu süreçte yemeği az yiyebiliyorum mesela kahvaltı çok iyi iştahım var ama akşama doğru kötüleşiyorum biranda iştahım kapanıyor en başından beri böyleyim. O şekilde verdim sanırım.. Hala bulantılarım devam ediyorNasil verdin canim maşallah
Oyy yerim ikisini de minik ablaBen de dün sağlık ocağında tartildim 65 tim 60 olmuşum 5 kilo vermişim göbekte bu şekil :)ben resim cekerken küçük kızım da dokunmuş Eki Görüntüle 3110769
Uyama imkanim var kuzum riskli durumumdan dolayi evde bakan birileri oluyor bana normalde annem vardi simdi görümcem.birde benimki 5 yaş bitti büyüdü baya .İns kolayca veririzBebege birsey olacağni sanmiyorum canım. Oyle olsa doktor neden versin onun etkisi sanadır dert etme.Ama progestan agizdan alindiginda uyku sersemlik bas dönmesi yapiyor feci ben ilk hamilrligimde kullandım gunde 1 di uyuyordum icip dusmeyim fln diye. Senin günde 3 müş uyuma imkanın var mi gunde 3 nasil yatabiliyor uyuyorsun dıger çocuk kimde2. Gebelikte gobuste cabuk çıkıyor evet hissetmede bi tik erken hissediliyor sanki. Ama olmayabilirde dert etme bnmde 2. 2 hfta once bile daha cok hissederken simdi daha az hissediyrm.birde kilo mevzusu mecburen yattığın icin aldin sen o kiloyu. Yatarsin tamamda uyutmaz ki evdeki diger çocuk bosver tadını cikar nasılsa dogum sonrasi o yoğunluk kostrmaca ile veririz
Bekliyorum şu an canımKaçta randevun canim
İlk basta o kadar kanama yasadim ki kilomla ilgili yakinmicam yeterki normale döneyim dedimBende 18. Haftadayim 5 kg aldim yaa. İnşallah cok kilo almayiz
İnşallah canımBen de iyiyim canım memleketime geldim tadını çıkarıyorumbize güzel haberlerinizi verr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?