2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanımlar benim bebede cinsiyet göstermiyor…
Çikolata da yedim, meyvesuyu da içtim.. yok ya yan profil ya sırtı dönük…
16. Hafta oldu ama hala yandan öteye geçemedik
10. Haftaya kadar zıpırdı dönüp duruyordu ama büyünce sabitlendi sanki
Haftaya gene randevum var.. Ne önerirsiniz

Ya ahha kıyamam, hasbeee 20. Hafataya geldi öğrenemedi. Öğrendin mi kız kaçırdım mı

Siz bu testleri hangi hastanede verdiniz sizinle birlikte test veren kişi ne kadar çok . Yaşınız nedir bu arada
Bu testler rutin ikili testte bakilan hormonlar. Ikili test tum hamilelerde yapiliyor down sendromu vb hastalik riski taramasi icin. Hastanede degil doktorun muayenehanesinde verdim. Bebegin bazi ultrason olculeriyle kandaki iki hormonun bileşenlerinin sonucuyla bir risk tablosu çıkarılıyor. Yasim 34.

Ya ahha kıyamam, hasbeee 20. Hafataya geldi öğrenemedi. Öğrendin mi kız kaçırdım mı
Detaylıda öğrenmiş
Galiba benimde sonum ona doğru gidiyor
Eşimde annesinin çok bebek kaybı var diye yakın takiplitmiş. O da doğuma kadar göstermemiş..
Korkuyorum ki sıpa babasına çeker

Benim de ya sürekli uyuyor ilk bebeğim böyle değildi hareketliydi baya

Ben 18. Haftaya giricem hala öğrenemedim haftaya Bi daha gidicem bakalım belki artık öğreniriz.

Ayy benimki de öyleydi özel muayenehanede. Devlete bir gittim ayırmış bacakları yatıyor sipa. Dedim bu devlet seviyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…