2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok sinir bozucu bir tavır ama ya heyecanlı heyecanlı kaç gün bekliyorsun gidiyorsun hatırlamıyor bile. Neyse artık detaylıda iyi doktor diyorsun o güzel ilgilenir inşallah canım.

Prenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Ben hala fikirsizim canım . Ama güzel isimler seninkiler kısa ve anlamlı. Nil ismini çok severim ben, oyumu Nil den yana kullanıyorum senin için

Sizinle benim dogum tarihini ayni gösteriyor. Benim de 2. cocuk ben de hic hissetmiyorum ya. Bir de benim karnim hic cikmadi daha kilo da almadim buyumuyor mu ki bebek? Siz cinsiyet ogrendiniz mi?
Yuzde yetmis erkek dedi canım bana doktor.kesin degil mi diye sordum kesin diyebiliriz dedi. Bende gördüm iki seferdir canim zaten net belli oluyordu sadece ilki erkek olunca bi umut sordum canim bence buyuyordur zaten 4 .aya kadar kilo almayin diyor doktorlar. İns en kisa zamanda hissederiz cok heves ediyorum

Kizlaar masallah ne güzel çıkmış gobusler ama galiba en çok kiloyu alan benim biraz üzüldüm
Yaa oyle mi ben benimdir diyordu. Kac kilo aldin ama sen 19. Haftadasin ben 15.haftada 4.5 aldim.
Hem uzulme ablam 30 kilo aldi 80 kilo dogurdu sonra bir diyetisyene gitti simdi 56 kilo

Bana da kontrol suresinde niye geldin der gibi bir problem mi var dedi oysa ikili tarama sonucum ciktigi icin gelmistim haftaya gel demisti birde rahim sekli bozuklugu ve kanamalarim oldugunu hatirlamadigi icin hersey yolunda dedi

Rapor verdimi bari tekrar canim

Herkese merhaba
Aylardır sessiz sessiz takip ediyorum sizi .keseyi göreyim öyle ilk mesajımi yazayim, yok kalp atışını duyayım ,yok 12 haftayı geçeyim diye diye bugüne kadar bekledim. Sonra da kendimi çok geç kalmış hissettim çünkü görüyorum ki artık hemen hemen herkes birbirini tanimaya başlamış kısaca tanıtayım kendimi ; yaş 39 ,ilk evliligimden 14 yaşında bir oğlum var, 2. evliligimden 2sene önce kalp durması sonucu 10.haftada kürtaj oldum . Bu 3. hamileliğim . Bugün tam 17+3 . Henüz hiç bebek hareketi hissetmiyorum . 54 kilo ile başladım ,şuan 59 um. boy 1.60 cinsiyet belli değil. Bir güney amerika ülkesinde yaşıyorum . İkili ,üçlü test ,fetal DNA vs yaptırmadım , yaptirmiycam . 6-10 haftalar arasında bulantı /tiksinme yaşadım ama hiç istifra etmedim .4 kiloyu hamileliğin ilk 1,5 ayında aldım çünkü öküz gibi yedim şuan insan gibi yiyorum, aşerme ya da tiksinme yaşamıyorum hicbirseye karşı .
3 kedim ,2 köpeğim var dediğim gibi 14 yaşında babası ile yaşayan bir oğlum ve eşimin de 17 ve 10 yaşlarında anneleri ile yaşayan 2 kızı var. Ben başından beri kız hissediyorum ,umarım yanilmiyorumdur. Bu cuma belli olacak inşallah

Bana da kontrol suresinde niye geldin der gibi bir problem mi var dedi oysa ikili tarama sonucum ciktigi icin gelmistim haftaya gel demisti birde rahim sekli bozuklugu ve kanamalarim oldugunu hatirlamadigi icin hersey yolunda dedi
Ya işte tam olarak anlatmak istediğim bu insanı sinir ediyor... Beni de korkuttu durduk yere

Hosgeldin benimde oyle oldu kalp atisini duyduktan sonra katilmaya karar verdim ama bir kac hafta onceden yorumlari okumaya baslamistim Ben 29 yasindayim, ilk hamileligim, yurt disinda yasiyorum.

Hosgeldin benimde oyle oldu kalp atisini duyduktan sonra katilmaya karar verdim ama bir kac hafta onceden yorumlari okumaya baslamistim Ben 29 yasindayim, ilk hamileligim, yurt disinda yasiyorum.

Hoşbulduk teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin , hepimize

Kesinlikle sinir etti beni ya. Mehmet beyi mumla arıyorum hayır o da ne diye özel muyane actiysa...
Ben de hep bunu diyorum ne vardı özel hastahanede devam etse şuan memleketteyim arkadaşa burada en bilinen doktor özel hastahanede ücreti ne kadar dedim bana sorma çok pahalı 165 TL nedir dedi ay bana bedava gibi geldi kendi halimi bilince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…