- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.661
Benimkinin ismi belli Ayşe HümaPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Çok sinir bozucu bir tavır ama ya heyecanlı heyecanlı kaç gün bekliyorsun gidiyorsun hatırlamıyor bile. Neyse artık detaylıda iyi doktor diyorsun o güzel ilgilenir inşallah canım.Kizlar gittim... İki hafta önceki hiçbir şeyi hatirlamadi doktor. Ben hatırlattım sürekli. İki haftalık muayene ücreti içinde gittiğim için sanırım böyle davrandı bilmiyorum ama kendisi çağırdı onu bile hatırlamıyorneyse baktı kendi cinsiyeti kız dedi onayladı normalde ben detaylı bakıyorum ama kılından ötürü perinotologa gitsen dhaa iyi olur dedi. Burada ki radyoloji doktoruna da gönderiyoruz ama bizim cihazlar perinotologa ki kadar iyi değil dedi. Bende bir problem mi gördü uz dedim. Hayır şu an her şeyi normal dedi. Gitmek istemiyorsan buradaki radyoloji uzmanına da gidebilirsin dedi. Dediği doktoru aradım 26 Sina ta tandebusu ve 24 haftalık olmuş oluyorum ben neredeyse o zamana. Bende eşimle görüştüm kendi bulunduğum yerdeki radyoloji uzmanına gitme kararı aldım. Riskli bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum. Bakalım salı günü detaylı ultrasonum var. Önceki doktorumu mumla arar oldum ya... Özel muayene açmasa yine ona giderdim ama ücreti sıkıntı onun da resmen adama mecburum ya
Nil ve duruyu bende çok seviyorum ama arkadaşlarım koydu yoksa bende duru koyardım heraldePrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Ben hala fikirsizim canımPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Yuzde yetmis erkek dedi canım bana doktor.kesin degil mi diye sordum kesin diyebiliriz dedi. Bende gördüm iki seferdir canim zaten net belli oluyorduSizinle benim dogum tarihini ayni gösteriyor. Benim de 2. cocuk ben de hic hissetmiyorum ya. Bir de benim karnim hic cikmadi daha kilo da almadim buyumuyor mu ki bebek? Siz cinsiyet ogrendiniz mi?
Yaa oyle mi ben benimdir diyordu. Kac kilo aldinKizlaar masallah ne güzel çıkmış gobusler ama galiba en çok kiloyu alan benim biraz üzüldüm
Bana da kontrol suresinde niye geldin der gibi bir problem mi var dedi oysa ikili tarama sonucum ciktigi icin gelmistim haftaya gel demistiKizlar gittim... İki hafta önceki hiçbir şeyi hatirlamadi doktor. Ben hatırlattım sürekli. İki haftalık muayene ücreti içinde gittiğim için sanırım böyle davrandı bilmiyorum ama kendisi çağırdı onu bile hatırlamıyorneyse baktı kendi cinsiyeti kız dedi onayladı normalde ben detaylı bakıyorum ama kılından ötürü perinotologa gitsen dhaa iyi olur dedi. Burada ki radyoloji doktoruna da gönderiyoruz ama bizim cihazlar perinotologa ki kadar iyi değil dedi. Bende bir problem mi gördü uz dedim. Hayır şu an her şeyi normal dedi. Gitmek istemiyorsan buradaki radyoloji uzmanına da gidebilirsin dedi. Dediği doktoru aradım 26 Sina ta tandebusu ve 24 haftalık olmuş oluyorum ben neredeyse o zamana. Bende eşimle görüştüm kendi bulunduğum yerdeki radyoloji uzmanına gitme kararı aldım. Riskli bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum. Bakalım salı günü detaylı ultrasonum var. Önceki doktorumu mumla arar oldum ya... Özel muayene açmasa yine ona giderdim ama ücreti sıkıntı onun da resmen adama mecburum ya
Rapor verdimi bari tekrar canimHatırlamıyor insan hastasını hatırlamaz mi ya... Kendi çağırdı iki haftaya gel diyd kontrol süresinde geldim diye trip attı rwsmenhayır perinotloga yönlendirdi bir riskmj var dedim yok kilom var perinotlogdaki cihaz daha iyi dedi bilemedim ya
Nil ve Duru güzel isimlerPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
İnşallah canım insanın hevesi kursağında kalıyor bir de sinir oluyorÇok sinir bozucu bir tavır ama ya heyecanlı heyecanlı kaç gün bekliyorsun gidiyorsun hatırlamıyor bile. Neyse artık detaylıda iyi doktor diyorsun o güzel ilgilenir inşallah canım.
Ya işte tam olarak anlatmak istediğim bu insanı sinir ediyor... Beni de korkuttu durduk yereBana da kontrol suresinde niye geldin der gibi bir problem mi var dedi oysa ikili tarama sonucum ciktigi icin gelmistim haftaya gel demistibirde rahim sekli bozuklugu ve kanamalarim oldugunu hatirlamadigi icin hersey yolunda dedi
HosgeldinHerkese merhaba
Aylardır sessiz sessiz takip ediyorum sizi .keseyi göreyim öyle ilk mesajımi yazayim, yok kalp atışını duyayım ,yok 12 haftayı geçeyim diye diye bugüne kadar bekledim. Sonra da kendimi çok geç kalmış hissettim çünkü görüyorum ki artık hemen hemen herkes birbirini tanimaya başlamışkısaca tanıtayım kendimi ; yaş 39 ,ilk evliligimden 14 yaşında bir oğlum var, 2. evliligimden 2sene önce kalp durması sonucu 10.haftada kürtaj oldum . Bu 3. hamileliğim . Bugün tam 17+3 . Henüz hiç bebek hareketi hissetmiyorum . 54 kilo ile başladım ,şuan 59 um. boy 1.60 cinsiyet belli değil. Bir güney amerika ülkesinde yaşıyorum . İkili ,üçlü test ,fetal DNA vs yaptırmadım , yaptirmiycam . 6-10 haftalar arasında bulantı /tiksinme yaşadım ama hiç istifra etmedim .4 kiloyu hamileliğin ilk 1,5 ayında aldım çünkü öküz gibi yedim şuan insan gibi yiyorum, aşerme ya da tiksinme yaşamıyorum hicbirseye karşı .
3 kedim ,2 köpeğim vardediğim gibi 14 yaşında babası ile yaşayan bir oğlum ve eşimin de 17 ve 10 yaşlarında anneleri ile yaşayan 2 kızı var. Ben başından beri kız hissediyorum ,umarım yanilmiyorumdur. Bu cuma belli olacak inşallah
O hatirlamadi dediklerini bende rapor falan demedim zaten bir risk varsa da gördüğünü düşünmüyorum artıkRapor verdimi bari tekrar canim
Hosgeldinbenimde oyle oldu kalp atisini duyduktan sonra katilmaya karar verdim ama bir kac hafta onceden yorumlari okumaya baslamistim Ben 29 yasindayim, ilk hamileligim, yurt disinda yasiyorum.
Ben de hep bunu diyorum ne vardı özel hastahanede devam etseKesinlikle sinir etti beni ya. Mehmet beyi mumla arıyorumhayır o da ne diye özel muyane actiysa...
Arya çok güzel kız olsaydı koyardım kesin erkek bizimki Cihangir koyucaz inşallahPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?