- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.681
Birsey yokmus bak gerilme .Gerci sinir olunmucak gibi degil bu durumlar. Haftaya guzel haberlerle gel insallah musmutlu pamuk gibi olarak gelKizlar gittim... İki hafta önceki hiçbir şeyi hatirlamadi doktor. Ben hatırlattım sürekli. İki haftalık muayene ücreti içinde gittiğim için sanırım böyle davrandı bilmiyorum ama kendisi çağırdı onu bile hatırlamıyorneyse baktı kendi cinsiyeti kız dedi onayladı normalde ben detaylı bakıyorum ama kılından ötürü perinotologa gitsen dhaa iyi olur dedi. Burada ki radyoloji doktoruna da gönderiyoruz ama bizim cihazlar perinotologa ki kadar iyi değil dedi. Bende bir problem mi gördü uz dedim. Hayır şu an her şeyi normal dedi. Gitmek istemiyorsan buradaki radyoloji uzmanına da gidebilirsin dedi. Dediği doktoru aradım 26 Sina ta tandebusu ve 24 haftalık olmuş oluyorum ben neredeyse o zamana. Bende eşimle görüştüm kendi bulunduğum yerdeki radyoloji uzmanına gitme kararı aldım. Riskli bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum. Bakalım salı günü detaylı ultrasonum var. Önceki doktorumu mumla arar oldum ya... Özel muayene açmasa yine ona giderdim ama ücreti sıkıntı onun da resmen adama mecburum ya
Resmen vaktim yok basimdan git demis gibi niye cagirdin o zaman dimi.Hatırlamıyor insan hastasını hatırlamaz mi ya... Kendi çağırdı iki haftaya gel diyd kontrol süresinde geldim diye trip attı rwsmenhayır perinotloga yönlendirdi bir riskmj var dedim yok kilom var perinotlogdaki cihaz daha iyi dedi bilemedim ya
Ewt bence onada etki yapıyor ben az da olsa hissediyordum ama şimdi gunde 1 e düştü biraz daha hissetmeye başladım bilmiyorum belki de büyüyor diye de olabilir. Buarada bende öyledim bazen oturup ağlıyordum hep uyuyorum diye inan ama çok şükür bitiyor hepsi seninde biter insallh en kısa süredeKızlar ben progestarini ağızdan almaya başlayalı 5 gün oldu (önce rahimdendi). Günde 3 defa alıyorum.Bu sekilde oldugundan beri Sabah 10.30 da kalkiyorum, sonra 2 de tekrar uyuyorum 5 gibi uyanıyorum. Yani uyuyarak gün geçiriyorum resmen.
15. Hafta oldu ikinci hamileligim oldugu halde birsey hissedemedim .Sonra düşünmeye basladim acaba bebekde de mi ayni etkiyi yapiyor surekli uyku halindemi oluyor diye.
Sonucta ikinci hamileligim kelebek gibi de olsa hissetmem gerekmiyor mu?
Gosterirse soyler tam zamani.az cok tahmin de söyleyebilir15. Haftada gosterirse cinsiyet söylermi doktorlar. Yarin randevum var. 3 aydır zofer kullaniyorum. Benim gibi uzun süre kullanan varmi?
Ya çok şükür birsey yokmuş. Aslında o doktorla alakali bir durum ben bundan öncede özel kiliniği olan doktora gidiyordum beni hiç hatırlamıyordu düşük yaptım takmadı bile sinir oldum ona şimdiki doktorumda özel kilinik ama her gittiğimde beni ve eşimi çok iyi hatırlıyor herseyimi biliyor diğeri takip kartını vermeden hatırlamazdı beni çok sinir olurdum onaKizlar gittim... İki hafta önceki hiçbir şeyi hatirlamadi doktor. Ben hatırlattım sürekli. İki haftalık muayene ücreti içinde gittiğim için sanırım böyle davrandı bilmiyorum ama kendisi çağırdı onu bile hatırlamıyorneyse baktı kendi cinsiyeti kız dedi onayladı normalde ben detaylı bakıyorum ama kılından ötürü perinotologa gitsen dhaa iyi olur dedi. Burada ki radyoloji doktoruna da gönderiyoruz ama bizim cihazlar perinotologa ki kadar iyi değil dedi. Bende bir problem mi gördü uz dedim. Hayır şu an her şeyi normal dedi. Gitmek istemiyorsan buradaki radyoloji uzmanına da gidebilirsin dedi. Dediği doktoru aradım 26 Sina ta tandebusu ve 24 haftalık olmuş oluyorum ben neredeyse o zamana. Bende eşimle görüştüm kendi bulunduğum yerdeki radyoloji uzmanına gitme kararı aldım. Riskli bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum. Bakalım salı günü detaylı ultrasonum var. Önceki doktorumu mumla arar oldum ya... Özel muayene açmasa yine ona giderdim ama ücreti sıkıntı onun da resmen adama mecburum ya
Prenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Sümeyye ya da Aden koymayı düşünüyorum daha karar veremedimPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Ben Antalyadayim .doktor barkod verdi sonra ultrason bölüme gittim sormuşlar kaç hafta sonra 21+3 verdiler . 3 eylülde de perinatoloji gidecem ama ücretlidevletten hangi hastaneden detaylı için randevu alabildiniz ? ben uzun zamandır ugrasıyorum alamadım da
bende istanbuldayım
Vallah artık öyle yapacam .zaten fazla bilmiyorum sadece hastaneye gidince .göbek belli değil bence şişman düşünüyorlarOtobuste giderken karninda bebek resimli olan tişörtlerden giy bari
MaşallahBen de dün sağlık ocağında tartildim 65 tim 60 olmuşum 5 kilo vermişim göbekte bu şekil :)ben resim cekerken küçük kızım da dokunmuş Eki Görüntüle 3110769
Vallah mi yooo bana tam tersi tek ilacı hangisi normal yutuyorum.daha önce kaç tane değiştirdim hemen kusma başlıyorAa bu ilacı ilk gebeliğimde içmiştim bebeğe kilo da aldiriyor bu ilaç ama acaip kokusu var burnumu kapatıp icerdim
19+5iz şuan bi hafta öne atti kendiniYaa oyle mi ben benimdir diyordu. Kac kilo aldinama sen 19. Haftadasin ben 15.haftada 4.5 aldim.
Hem uzulme ablam 30 kilo aldi 80 kilo dogurdu sonra bir diyetisyene gitti simdi 56 kilo
Kim bu kızlar?Evet canım ben ilk gebeliğim de de ona gitmiştim ve memnun kalmıştım. Yine ona gitmeyi düşünüyorum... Her şeyine en ince ayrıntısına kada rbakiyor
Kesinlikle canım ya... Hayır başka doktor da almıyorlar hastaneye tek doktora mecburuz. Resmen devlet hastanesi gibi adı özel. Yatıyorum hemen kalkıyorum bebeğe ne ara baktı anlamadım bileBen de hep bunu diyorum ne vardı özel hastahanede devam etseşuan memleketteyim arkadaşa burada en bilinen doktor özel hastahanede ücreti ne kadar dedim bana sorma çok pahalı 165 TL nedir dedi ay bana bedava gibi geldi kendi halimi bilince
İnşallah canım ya... Hani devlet hastanesi olsa dersin ki tamam ama özele parayla gidiyoruz adam yatidifgi gibi geri kaldırıyor... Bebeğe ne ara baktı anlamadımBirsey yokmus bak gerilme .Gerci sinir olunmucak gibi degil bu durumlar. Haftaya guzel haberlerle gel insallah musmutlu pamuk gibi olarak gel
Arya güzelPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Kesinlikle öyle canım.. insanı sinir ettijleriyle bırakıyorlar bakalım salı günü radyoloji uzmanına gideceğim o ne diyecek... Oğlumda çok rahatlamıştı beniResmen vaktim yok basimdan git demis gibi niye cagirdin o zaman dimi.
Bende özele perinatoliji uzmanına aldim randevu daha var benim gerci. Birde devlette zor bi tanidik var o ayarlarim dedi ama kime giderim bilmiyrm. Icimi ferahlatacak bir doktor olmasi lazimbazilari gereksiz korkutuyor
Aynısı canım hstirlamiyor adam. Dosyayı gösteren kendini anlatcan... Ve ben bugün trk gittim. Eşimle gittiğimde daha fazla ilgileniyor givi geldi bana bilemedim ama sinir oldumYa çok şükür birsey yokmuş. Aslında o doktorla alakali bir durum ben bundan öncede özel kiliniği olan doktora gidiyordum beni hiç hatırlamıyordu düşük yaptım takmadı bile sinir oldum ona şimdiki doktorumda özel kilinik ama her gittiğimde beni ve eşimi çok iyi hatırlıyor herseyimi biliyor diğeri takip kartını vermeden hatırlamazdı beni çok sinir olurdum ona
Rwdyolog Suat bey canım Kumluca daKim bu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?