- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.921
Güzel canim.. Valla ben ilk kızımda büyüyen beşik aldım sonradan yatak olanindan kiraciyim zaten yatak odasında duruyordu boş boş sadece çekmeceler isime yaradi kızım birkez bile yatmadi.. Bnde letgoda cok uyguna sattim gitti. Birde normal beşiği vardi sallayinca cizirti cikartiyordu onu da sattim suan elimde beşik yok ama ben memlekketen beşik getirtmeyi düşünüyorum şu eski usul demir beşiklerden oluyor yaKızlar biz bunda karar kıldık nasıl sizce
Bence uygunsa al fiyatlar günden güne uçuyorKızlar günaydınbelki duydunuz bir yerden gene zam gelecek mı?bir tane bebek arabası buldum çok güzeldi ama kararsız kaldım şimdi mı alsak bekleyim mı
Bu güzelmişKızlar benim beşik iki katlı fermuari açınca alt kat oluyo birde en altta demir kısım var onları açınca sallanır beşik oluyor Eki Görüntüle 3112779
Bizim ev icin en uygunu park besik kuzum bebiş bizim yanımızda yatacak ve taşımalı sistem olmalı göçebe olabiliyoruz kışlarıGüzel canim.. Valla ben ilk kızımda büyüyen beşik aldım sonradan yatak olanindan kiraciyim zaten yatak odasında duruyordu boş boş sadece çekmeceler isime yaradi kızım birkez bile yatmadi.. Bnde letgoda cok uyguna sattim gitti. Birde normal beşiği vardi sallayinca cizirti cikartiyordu onu da sattim suan elimde beşik yok ama ben memlekketen beşik getirtmeyi düşünüyorum şu eski usul demir beşiklerden oluyor yaeltimin bebeği de sadece o beşikte duruyordu diger besikleri bebekler kolay kabul etmiyor maalesef. Ama Park beşikte güzel ilerde de icinde uyuyabilirler.
Kadın doğum acılı olan bir yer olsa bakar burada yaptieacaksan hiç sanmıyorum çünkü kadın doğum acılı yok bildiğin üzereKızlar yarin acile gidecegim proluton igne icin. Acilde kalp atisina bakarlar mi bilginiz varmı? Ben bakmazlar diye biliyorum ama sorayım sizede.
Pazartesiyi bekliyecegiz o zmn mecburKadın doğum acılı olan bir yer olsa bakar burada yaptieacaksan hiç sanmıyorum çünkü kadın doğum acılı yok bildiğin üzere
Ben 9. Hafta da proluton vurmaya gitmiştim sancım var bı kalp atışına bakalim dedim kabul ettilerKızlar yarin acile gidecegim proluton igne icin. Acilde kalp atisina bakarlar mi bilginiz varmı? Ben bakmazlar diye biliyorum ama sorayım sizede.
Ben de muayene ücreti 300’den 400’e çıktı diye bikbik ediyordum kendi kendimeSanırım fiyat normal, ben kendi gittiğim doktorda yaptıracam. Kendisi perinatolog zaten muayene ücretim 800 tl ayrıntılı icin ekstra almaz heralde diye düşünüyorm öyledir umarım
Kadın doğum acili miydi yoksa normal acil de de varmidir. Uc gundur kirmizi geliyor uzaninca geçiyor.ama bi aydir ilk defa kirmizi gelince kusku olusturduBen 9. Hafta da proluton vurmaya gitmiştim sancım var bı kalp atışına bakalim dedim kabul ettiler
Kadın doğum acili canım inşallah bebiste bı sıkıntı yokturKadın doğum acili miydi yoksa normal acil de de varmidir. Uc gundur kirmizi geliyor uzaninca geçiyor.ama bi aydir ilk defa kirmizi gelince kusku olusturdu
Canım ben de acilden giriş yapmıştım kadın doğum uzmanını çağırıyor nöbetçi oluyor onlarında. Endişenizi beyan edersen ben dinletmeme gibi bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.Kızlar yarin acile gidecegim proluton igne icin. Acilde kalp atisina bakarlar mi bilginiz varmı? Ben bakmazlar diye biliyorum ama sorayım sizede.
Anladim canim biz ilcedeyiz bir tane ozel hastane var onda da bir tane kadin dogumcu var nobetci yoktur buyuk ihtimal .pazartesiye randevu aldim onu beklerim artik mecbur.Canım ben de acilden giriş yapmıştım kadın doğum uzmanını çağırıyor nöbetçi oluyor onlarında. Endişenizi beyan edersen ben dinletmeme gibi bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.
Bende ayni dusunuyorum.Bu seferde erkek derse oğlumdan kalan bebek eşyalarını evin ortasina bi dökeceğim,eksik gedik ne varsa yavas yavas almaya başlarım artikYarın kontrolüm var üçlü taramayi falanda yaptiramamistim.Yine erkek derse erkektir herhalde kesin
Ben 600 TL’ye gidicem İstanbul avrupa yakası bağcılardaSağolun kızlar ben bi sorayım idrar tahlili neden yapmamışlar bana aklıma takıldı iyice. Bi sorunum şikayetim yok ama yine de yapılsın tedbiren 18+1 olduk.
21. Haftaya detaylı ultrason randevusu aldık doktorun önerdiği perinatologtan 1100 liraymış. Birkaç yere daha sormuştum 900-2000 arasında fiyat veriyorlar İstanbul Avrupa yakası için, piyasaya göre ortalama sanırım 1100
Özel hastanede çift ücret karşılığında mesai dışı bakıyor kadın doğumcular. Eğer rahat etmezseniz özel hastaneyi arayıp sorun böyle bir şey mümkün mü diye. Ay inşallah hissedersiniz. Ben hissediyor muyum, hissetmiyor muyum pek anlayamıyorum, şuanda benim de tek endişem bu...Anladim canim biz ilcedeyiz bir tane ozel hastane var onda da bir tane kadin dogumcu var nobetci yoktur buyuk ihtimal .pazartesiye randevu aldim onu beklerim artik mecbur.
Birazdan igne icin gidecegim sansimi denjcem yine de
15+5 im hareketlerini hissetmeye baslasamda rahat etsem artik
Ne yaptın canim bakabildin miAnladim canim biz ilcedeyiz bir tane ozel hastane var onda da bir tane kadin dogumcu var nobetci yoktur buyuk ihtimal .pazartesiye randevu aldim onu beklerim artik mecbur.
Birazdan igne icin gidecegim sansimi denjcem yine de
15+5 im hareketlerini hissetmeye baslasamda rahat etsem artik
Devlet memurlarindaki hakları hic bilmiyorum kuzum doğrudur.Ozelde de doğum iznin cok kisa misal dogumdan 2 ay sonra en gec baslarsin oyle 1 yil fln dogum izni mumkun mu kullanabilelim degil malesef.Biz memurlar alamıyoruz o parayı ben ilk doğumun da 300 TL aldım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?