2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar biz bunda karar kıldık nasıl sizce
Güzel canim.. Valla ben ilk kızımda büyüyen beşik aldım sonradan yatak olanindan kiraciyim zaten yatak odasında duruyordu boş boş sadece çekmeceler isime yaradi kızım birkez bile yatmadi.. Bnde letgoda cok uyguna sattim gitti. Birde normal beşiği vardi sallayinca cizirti cikartiyordu onu da sattim suan elimde beşik yok ama ben memlekketen beşik getirtmeyi düşünüyorum şu eski usul demir beşiklerden oluyor ya eltimin bebeği de sadece o beşikte duruyordu diger besikleri bebekler kolay kabul etmiyor maalesef. Ama Park beşikte güzel ilerde de icinde uyuyabilirler.

Kızlar yarin acile gidecegim proluton igne icin. Acilde kalp atisina bakarlar mi bilginiz varmı? Ben bakmazlar diye biliyorum ama sorayım sizede.

Bizim ev icin en uygunu park besik kuzum bebiş bizim yanımızda yatacak ve taşımalı sistem olmalı göçebe olabiliyoruz kışları

Sanırım fiyat normal, ben kendi gittiğim doktorda yaptıracam. Kendisi perinatolog zaten muayene ücretim 800 tl ayrıntılı icin ekstra almaz heralde diye düşünüyorm öyledir umarım
Ben de muayene ücreti 300’den 400’e çıktı diye bikbik ediyordum kendi kendime öpüp başıma koyayım en iyisi
Umarım ekstra almaz 3-4 yıl önce bu paralara doğum yapılıyordu

Kızlar yarin acile gidecegim proluton igne icin. Acilde kalp atisina bakarlar mi bilginiz varmı? Ben bakmazlar diye biliyorum ama sorayım sizede.
Canım ben de acilden giriş yapmıştım kadın doğum uzmanını çağırıyor nöbetçi oluyor onlarında. Endişenizi beyan edersen ben dinletmeme gibi bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.

Canım ben de acilden giriş yapmıştım kadın doğum uzmanını çağırıyor nöbetçi oluyor onlarında. Endişenizi beyan edersen ben dinletmeme gibi bir şey yapacaklarını zannetmiyorum.
Anladim canim biz ilcedeyiz bir tane ozel hastane var onda da bir tane kadin dogumcu var nobetci yoktur buyuk ihtimal .pazartesiye randevu aldim onu beklerim artik mecbur.
Birazdan igne icin gidecegim sansimi denjcem yine de
15+5 im hareketlerini hissetmeye baslasamda rahat etsem artik

Yarın kontrolüm var üçlü taramayi falanda yaptiramamistim.Yine erkek derse erkektir herhalde kesin
Bende ayni dusunuyorum.Bu seferde erkek derse oğlumdan kalan bebek eşyalarını evin ortasina bi dökeceğim,eksik gedik ne varsa yavas yavas almaya başlarım artik

Ben 600 TL’ye gidicem İstanbul avrupa yakası bağcılarda

Özel hastanede çift ücret karşılığında mesai dışı bakıyor kadın doğumcular. Eğer rahat etmezseniz özel hastaneyi arayıp sorun böyle bir şey mümkün mü diye. Ay inşallah hissedersiniz. Ben hissediyor muyum, hissetmiyor muyum pek anlayamıyorum, şuanda benim de tek endişem bu...

O
Ne yaptın canim bakabildin mi

Biz memurlar alamıyoruz o parayı ben ilk doğumun da 300 TL aldım sadece
Devlet memurlarindaki hakları hic bilmiyorum kuzum doğrudur.Ozelde de doğum iznin cok kisa misal dogumdan 2 ay sonra en gec baslarsin oyle 1 yil fln dogum izni mumkun mu kullanabilelim degil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…