2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende aldım cantadan canım bazi yerlerde 600 liraya görmüştüm yok artik dedim trendyoldan pudra pembesini buldum .

Aaa o kriteri hic sorgulamadım canım sallanmak istermi ki ilk gebelik olunca sorup sorup alıyorum
Ya benim oglum istemişti mesela geceleri ufak ufak salliyordum. Sonra 8 aydan sonra falan istemedi boyle sabit olan bir park yatak almistik onda yatti 4 yaşına kadar falan. Simdi de 6 yasinda baza aldik artik onda yatiyor.

Ya benim oglum istemişti mesela geceleri ufak ufak salliyordum. Sonra 8 aydan sonra falan istemedi boyle sabit olan bir park yatak almistik onda yatti 4 yaşına kadar falan. Simdi de 6 yasinda baza aldik artik onda yatiyor.
Sallanma olayına girmek lazim demekki tecrübeli annelersiniz haftaya biraz daha sorgulayayim

Kızlar birde bir sorun olacak.benim oğlumdan kalan park yatak var onu kullanacağım ama baya derin.ilk zamanlar ameliyattan dolayı eğil kalk zor oluyor.acaba ilk bi sene anne yanı beşik almalı mıyım gerek var mı?
Ya ben de ayni sey icindeyim oglumda kocaman buyuyen besik almistik dogmadan kullanamadik. Sonra komsum kucuk besiklerden vermisti ucuz olanlardan cok is görmüştü. Park yataga gecene kadar kullanmistik sonra geri verdik tabi simdi onlardan alayim diyorum. Ucuz olanlardan anne yani bakiyorum ben de sallanan

selam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Herkese yapıldı mı yoksa benim gibi olan var mı merak ettim
Benim 1 kere nirmal muayene de doktorum isteri idrar kültür böyle birsey ve ne zaman hastanede yattım o zaman bakmışlar bu kadar

Bende düşünüyorum şu a101 deki ucuz 770 lira belki ondan alırım

Merhaba kizlar Adana'da detaylı ultrason için kime gittiniz . Özel olup uygun olan var mı devlette yer bulmak baya zor .

Kızlar birde bir sorun olacak.benim oğlumdan kalan park yatak var onu kullanacağım ama baya derin.ilk zamanlar ameliyattan dolayı eğil kalk zor oluyor.acaba ilk bi sene anne yanı beşik almalı mıyım gerek var mı?
Üst kademesi vardir onun benim oğlumun vardi, duruyor o ama iç yatağı alınacak, yalniz üstte duruyordu sonradan alta almıştık sizinde öyledir.
Bebek arabası alacaklar atarsa bizede fikir olur.

Merhaba kizlar Adana'da detaylı ultrason için kime gittiniz . Özel olup uygun olan var mı devlette yer bulmak baya z

Merhaba kizlar Adana'da detaylı ultrason için kime gittiniz . Özel olup uygun olan var mı devlette yer bulmak baya zor .
Ortadoğu hastanesine gidiyorum ben radyoloji bakıyor 500 lira istedi doktorum istersen hakan kalaycı var ona git onun da muayenesi 800 lira ben hastanede yaptiracam ilk kızımda da orada yaptırmıştım memnun kaldım

Biz memurlar alamıyoruz o parayı ben ilk doğumun da 300 TL aldım sadece

Sağolun kızlar ben bi sorayım idrar tahlili neden yapmamışlar bana aklıma takıldı iyice. Bi sorunum şikayetim yok ama yine de yapılsın tedbiren 18+1 olduk.
21. Haftaya detaylı ultrason randevusu aldık doktorun önerdiği perinatologtan 1100 liraymış. Birkaç yere daha sormuştum 900-2000 arasında fiyat veriyorlar İstanbul Avrupa yakası için, piyasaya göre ortalama sanırım 1100

Sanırım fiyat normal, ben kendi gittiğim doktorda yaptıracam. Kendisi perinatolog zaten muayene ücretim 800 tl ayrıntılı icin ekstra almaz heralde diye düşünüyorm öyledir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…