- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.941
30 haftanin uzerine bakiyorlarmis canim acilde. Mantigi anlamadim ama zorlamadim bende yarina randevu aldim zaten. Tabi yogun kanama olursa doktory çağırttırim tekrar gidip.sabahtan beri gelmedi henuz cok sukur ins hersey yolundadir.O
Ne yaptın canim bakabildin mi
Ay insallh canım ama kötü birsey yoktur bence 4. Aydan sonra kanamayla gitmiyor demişti doktorum oyuzden kendini korkutma. Bizi haberdar etmeyi unutma.30 haftanin uzerine bakiyorlarmis canim acilde. Mantigi anlamadim ama zorlamadim bende yarina randevu aldim zaten. Tabi yogun kanama olursa doktory çağırttırim tekrar gidip.sabahtan beri gelmedi henuz cok sukur ins hersey yolundadir.
Merhaba peki şuan 4 aylık hamileyim şimdi sigortalı olarak işe girsem alabilir miyim hamilelik öncesi mi gerekiyor yoksaAsgari ücretle çalışanın brüt maaşının 6.610,39 TL gibi bir rakama tekabül ediyor olması lazım doğum parası brütten hesaplanarak verildiği için brüt'ü yazdım. Bu arada evet alabilirsiniz arkadaşım eşinin yanında çalışıyor gösterdi kendini ve o şekilde doğum parası almıştı.
Arada kusuyorum canım bende bu sıcaklarda koku hassasiyeti geri geldi sanki bendeKizlar bu arada hala kusan varmı benim kusmalarım yine başladı ilaç kullanmama rağmen ☹☹☹
İns canim bugun kirmizi gelmedi şükür sabahda ignemi vurdular yarin 16.30 da cikinca haber veririm.Ay insallh canım ama kötü birsey yoktur bence 4. Aydan sonra kanamayla gitmiyor demişti doktorum oyuzden kendini korkutma. Bizi haberdar etmeyi unutma.
Canım bizde iki ay kullanıyoruzDevlet memurlarindaki hakları hic bilmiyorum kuzum doğrudur.Ozelde de doğum iznin cok kisa misal dogumdan 2 ay sonra en gec baslarsin oyle 1 yil fln dogum izni mumkun mu kullanabilelim degil malesef.
Biz biraz hesapladık da maliyeti alıcağımız paraya yakın geldi.Asgari ücretle çalışanın brüt maaşının 6.610,39 TL gibi bir rakama tekabül ediyor olması lazım doğum parası brütten hesaplanarak verildiği için brüt'ü yazdım. Bu arada evet alabilirsiniz arkadaşım eşinin yanında çalışıyor gösterdi kendini ve o şekilde doğum parası almıştı.
Mide bulantım daha yeni bu hafta azaldı ama tam geçmedi. Sıcaklar bitmeden de tam geçeceğini sanmıyorumArkadaşlar hala midesi bulanan var mı? Çok fenayım ben ya
Allah kolaylık versin. Mesleğin nedir?2 yıllık ücretsiz iznimin son günüyarın işbaşı yapacağım hiç mesut değilim
Efsane bir pazartesi sendromu olacak
AğlıcamMide bulantım daha yeni bu hafta azaldı ama tam geçmedi. Sıcaklar bitmeden de tam geçeceğini sanmıyorum
Öğretmenler 1 yil dogum izni aliyor ama yanlış mi biliyorum.saglik çalışanları farkliysa bilmiyorum.sut izni malesef bizde sadece lafta var kimse kullandirmiyor bile kurumsal firmalar hariç tutulabilir.Canım bizde iki ay kullanıyoruzbizde de bir yıl yok süt izni var o da özelde de var
Kullandığın vitamin varsa ondan olabilir. Ben 5 gün kullandım. Dr um mide bulantısı yaptığı için bırak dedi. Beslenme düzgün ise gerek yok dedi. Almıyorum. Aç kalmadığı sürece mide bulantım olmuyorArkadaşlar hala midesi bulanan var mı? Çok fenayım ben ya
Öğretmenler rapor alıyor canımÖğretmenler 1 yil dogum izni aliyor ama yanlış mi biliyorum.saglik çalışanları farkliysa bilmiyorum.sut izni malesef bizde sadece lafta var kimse kullandirmiyor bile kurumsal firmalar hariç tutulabilir.
Özel okullarda da toplamda 4 ay rapor hakkı var. Raporu doğum sonrası kullanabiliyorsun. Süt izni de bebek 1 yaşına gelene kadar 1,5 saat veriyorlar. Müdür sonraki sene devam için arkandaysa zaten saatlerini de güzelce ayarlar diye düşünüyorum. Ben 38.haftaya kadar çalışırım diyorum. Allah izin verirseDevlet memurlarindaki hakları hic bilmiyorum kuzum doğrudur.Ozelde de doğum iznin cok kisa misal dogumdan 2 ay sonra en gec baslarsin oyle 1 yil fln dogum izni mumkun mu kullanabilelim degil malesef.
Bence o parmak uçlarındaki damarların atisidir . 15 haftada hissetmek çok çok nadirKızlar 15. Haftadan beri bebegimin hareketlerini elimi koydugumda hissediyodum. Ama sadece elimi koyunca fakat bebek olduguna eminim. Simdi 16+2yim 2 gündür hissedemiyorum cok canım sıkıldı. Dun cok yoruldum o yüzden mi acaba
Geçecek canım öyle düşün. Kendini sıkma az kaldı seninde azalır zamanla inşallahAğlıcam
Sağol canımAllah kolaylık versin. Mesleğin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?