- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.881
Bende öyle okumuştum sonra bana hamileliğini bildirmeden dediler tabi ben sadece sordum varsa yaptıran bilgimiz olsunda bizde yaptıralımBen de internette doğumdan önce 90 gün diye okudum ama. Aynı zamanda doğum sırasında çalışıyor olmak. Bilmiyorum net öğrenmek gerekiyor.
Bana ilk gebelik tahlillerimle beraber yapılmıştı tokzoplazma, rubella falan bakıyorlar ya en başta.idrara da ozaman baktılar.hatta sonradan idrar yolu enfeksiyonu oldum birdaha baktırdık falan baya bakıldı yaniselam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Herkese yapıldı mı yoksa benim gibi olan var mı merak ettim
Sallananlardan düşer mi acaba?birde tam uykuya dalmışken sallanan yatağa koyunca uykusu dağılır mı?ben özellikle sallanmayan alayım diyordum kafam karıştı şimdiOna dikkat et canim sallanır olsun. Uyancak gibi oldugunda hafif sallayinca daha rahat uykuya dalar.
Kalp atışını ilk duydugumuz gün tahlili yaptirmistim canim doktor istemiştiselam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Anne yanı beşik sadece ilk 2 sene kullanılacağı için ben 2. El almaya düşünüyorum letgo da 200 liraya bile var. Ben 5. Aya girince bebeğin odasını hazırlamaya başlarım diye düşündüm çünkü şimdi giyisi zaten alınmaz ocakta doğum olacağı için kışın yeni koleksiyonu beklicem.Kızlar yavaş yavaş alışverişe başlamakta fayda var son anda hepsi baya bi ağır gelir maddi açıdan.birde Allah korusun bişey olursa internetten satılır zaten herşeyin fiyatı artıyor zarar bile edilmez.ama olumsuz düşünmemek lazım.bende şu a101 e gelecek olan buhar makinasını alacağım.ordaki anne yanı beşik nasıl sizce?babymallde en düşük anne yanı beşik 1400 lira a101 deki 780 lira alsam mı bilemedim iyi midir?
İkili taramada falanda verdim ben kan tahliliselam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Canim ablamdan aldigim park yatak da 4 ayağı acarsan sabit oluyor ayaklari kapatirsan sallanabilir pozisyona geliyor .Bence ayni mantikta yapiliyordur digerleride. Yani istersen sallanmiyorSallananlardan düşer mi acaba?birde tam uykuya dalmışken sallanan yatağa koyunca uykusu dağılır mı?ben özellikle sallanmayan alayım diyordum kafam karıştı şimdi
Sallananlardan düşer mi acaba?birde tam uykuya dalmışken sallanan yatağa koyunca uykusu dağılır mı?ben özellikle sallanmayan alayım diyordum kafam karıştı şimdi
Oyun parkı çok derin oluyor 1. Cocugumda çok zorlandım, icine koymak almak ..bu sefer besikli yatak tarzı almayı düşünüyorumCanim sallanan derken sunu kastediyorum linki tikla urunun videosu var sonuna dogru demek istedigimi gösteriyor.benimki bundan degil ama mantik ayniPrego Orginal Tokyo Oyun Parkı 70*110 Cm 8047 + Yatak Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Prego Orginal Tokyo Oyun Parkı 70*110 Cm 8047 + Yatak Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben her gittiğimde doktor kendi istiyor bence sen doktorundan iste çok önemliselam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Çok kullanışlılar oğluma almıştım çok memnunum şimdi içinde kardeşi büyüyecek inşallahCanim resimlerin boyutunu kucultmusler ustune tıklayınca buyuyor . E bebekte ve civilde canlısını görmüştüm
Sağlık ocağı ilk öğrendiğimde idrar ve kan tahlili ile herşeye baktı. Tekrar tahlil için 3 tane tarih yazmıştı. Biri geçen haftaydı kaçırdım. Belki tetenoz aşısı için de olabilir. 1 hafta sonra gidip kendim söylicem tahlil vermeye geldim diye.selam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Benimki bundan degil canim park yatak benimki.ustune kuruluyor yatagi derin olmuyor.istersen söküp bu derin hale de getirebiliyorsun.Oyun parkı çok derin oluyor 1. Cocugumda çok zorlandım, icine koymak almak ..bu sefer besikli yatak tarzı almayı düşünüyorum
Ben içine ölçülerine göre kalın sünger kestirmiştim öyle daha rahat olduOyun parkı çok derin oluyor 1. Cocugumda çok zorlandım, icine koymak almak ..bu sefer besikli yatak tarzı almayı düşünüyorum
Onun için doğum iznine cikacak ve doğum yapacak ondan sonra rapor parası alacak. O rapora da analik raporu deniliyor.Hayır bu sigortalılar 16 bin alıyor ya o paradan bahsediyorum canım
SeninkiBen içine ölçülerine göre kalın sünger kestirmiştim öyle daha rahat oldu
Öyleyse yapacak bişey yok canım ama olursa haber veririmBende öyle okumuştum sonra bana hamileliğini bildirmeden dediler tabi ben sadece sordum varsa yaptıran bilgimiz olsunda bizde yaptıralım
Kademeli yükselenenler var canım bu onlardan mı ???Oyun parkı çok derin oluyor 1. Cocugumda çok zorlandım, icine koymak almak ..bu sefer besikli yatak tarzı almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?