2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
selam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Herkese yapıldı mı yoksa benim gibi olan var mı merak ettim
Bana ilk gebelik tahlillerimle beraber yapılmıştı tokzoplazma, rubella falan bakıyorlar ya en başta.idrara da ozaman baktılar.hatta sonradan idrar yolu enfeksiyonu oldum birdaha baktırdık falan baya bakıldı yani

Kızlar birde bir sorun olacak.benim oğlumdan kalan park yatak var onu kullanacağım ama baya derin.ilk zamanlar ameliyattan dolayı eğil kalk zor oluyor.acaba ilk bi sene anne yanı beşik almalı mıyım gerek var mı?

Anne yanı beşik sadece ilk 2 sene kullanılacağı için ben 2. El almaya düşünüyorum letgo da 200 liraya bile var. Ben 5. Aya girince bebeğin odasını hazırlamaya başlarım diye düşündüm çünkü şimdi giyisi zaten alınmaz ocakta doğum olacağı için kışın yeni koleksiyonu beklicem.

Sallananlardan düşer mi acaba?birde tam uykuya dalmışken sallanan yatağa koyunca uykusu dağılır mı?ben özellikle sallanmayan alayım diyordum kafam karıştı şimdi
Canim ablamdan aldigim park yatak da 4 ayağı acarsan sabit oluyor ayaklari kapatirsan sallanabilir pozisyona geliyor .Bence ayni mantikta yapiliyordur digerleride. Yani istersen sallanmiyor

Sallananlardan düşer mi acaba?birde tam uykuya dalmışken sallanan yatağa koyunca uykusu dağılır mı?ben özellikle sallanmayan alayım diyordum kafam karıştı şimdi
Canim sallanan derken sunu kastediyorum linki tikla urunun videosu var sonuna dogru demek istedigimi gösteriyor.benimki bundan degil ama mantik ayni

Oyun parkı çok derin oluyor 1. Cocugumda çok zorlandım, icine koymak almak ..bu sefer besikli yatak tarzı almayı düşünüyorum

selam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Herkese yapıldı mı yoksa benim gibi olan var mı merak ettim
Sağlık ocağı ilk öğrendiğimde idrar ve kan tahlili ile herşeye baktı. Tekrar tahlil için 3 tane tarih yazmıştı. Biri geçen haftaydı kaçırdım. Belki tetenoz aşısı için de olabilir. 1 hafta sonra gidip kendim söylicem tahlil vermeye geldim diye.

Hayır bu sigortalılar 16 bin alıyor ya o paradan bahsediyorum canım
Onun için doğum iznine cikacak ve doğum yapacak ondan sonra rapor parası alacak. O rapora da analik raporu deniliyor.
Calisanlar icin bu şekilde.
Calismayanlar için 1.çocuk 300tl
2.çocuk 400 tl
3.çocuk ve sonrasi icin 600tl odeniyor ptt den alinabiliyor.

Kızlar bende ilk alışverişimi yaptım.
İlk cocugumdan olan çantayı takside unutmustum İstanbul da bir sürü kıyafetle birlikte gitti.
Bebek arabasi onceki oğlumdan bej deri ,uyumlu olsun diye bu cantayi aldim. Elime ulasti baya derin ve kullanışlı.
Birde kiwi'nin bebek kamerasini aldim. Bu sefer niyet ettim bebeleri odasında yatmaya alıştırmaya,amin
Esimde dalga geçiyor bosuna aldin diye. Oglum 6 yasinda halen bizle yatıyor.simdiden alt yapi yapıyorum bebek gelince abisiyle birlikte bu odada yatar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…