- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.981
Biz biraz hesapladık da maliyeti alıcağımız paraya yakın geldi.
Merhaba peki şuan 4 aylık hamileyim şimdi sigortalı olarak işe girsem alabilir miyim hamilelik öncesi mi gerekiyor yoksa
Memurlar nette dava yoluyla bu hakkı kullanan memurlar var telegram grubu kurmuşlar hatta kurum reddedince dava açıp kazanmışlar hepŞu çocuk ilkokula başlayana kadar istersen yarım gün yarım maaş olayı bir türlü gelemediher şeyi hazır imzayı bekliyor diyorlar birkaç yıldır. Keşke gelse artık
Sağlıkta kurumun inisiyatifine bırakılmış sanırım o şekilde yazıyordu internetteYarı zamanlı da tam maaş mi aliyorsun yarım mi bir de acaba sağlık çalışanlarına da var mı zannetmiyorum ama
Bazen ben de korkuyorum. Dr endişe içinde bekleme tadını cıkar, sana bişe olmadığı sürece ona da bişe olmaz korkma dedi. 2 gündür hissetmiyordum gece 1 kere hissettim o da yeter yaşıyor şükür diyorumKızlar geçen hafta bebek her gün hareket ediyordu ama bu 4 gündür falan çok nadir oda bebek hareketi mi emin olamıyorum o kadar hafif ne yapsam bilemedim ya korkuyorum artık bişey mi oldu diye randevu daha 1 Eylül de
16.haftada başladı canım ikinci gebelik bebek olduğundan eminim yaniNe zaman başladınız hissetmeye bağırsak hareketi olmasın. Çok mu zayifsiniz ikinci gebelik mi
İnşallah canımBazen ben de korkuyorum. Dr endişe içinde bekleme tadını cıkar, sana bişe olmadığı sürece ona da bişe olmaz korkma dedi. 2 gündür hissetmiyordum gece 1 kere hissettim o da yeter yaşıyor şükür diyorumbolca uyuyordur minik endişelenme.
Çikolata yiyip uzanın , bisey yoktur ben tam 16 haftalıkken gitmiştim henüz hissedemezsin dedi hic hissetmiyorum. 17 olacak nerdeyse16.haftada başladı canım ikinci gebelik bebek olduğundan eminim yani
İnşallah canım
Bence birsey yoktur canim buraya cok yazan oluyor kacgundur hissetmiyorum diye demekki bazen oluyor bebeklerde böyle. Ama icim rahat etsin diyorsan bi git ,illahi evham yapiyoruz bende kirmizi lekelenmeden dolayi gidicem bugun yoksa icim rahat etmeyecek.Kızlar geçen hafta bebek her gün hareket ediyordu ama bu 4 gündür falan çok nadir oda bebek hareketi mi emin olamıyorum o kadar hafif ne yapsam bilemedim ya korkuyorum artık bişey mi oldu diye randevu daha 1 Eylül de
Çikolata yiyip uzanın , bisey yoktur ben tam 16 haftalıkken gitmiştim henüz hissedemezsin dedi hic hissetmiyorum. 17 olacak nerdeyse
İnşallah biseyi yoktur birde çok stresliyim bugünlerde yarın oğlumun ameliyati var durup durup gözlerim doluyorBence birsey yoktur canim buraya cok yazan oluyor kacgundur hissetmiyorum diye demekki bazen oluyor bebeklerde böyle. Ama icim rahat etsin diyorsan bi git ,illahi evham yapiyoruz bende kirmizi lekelenmeden dolayi gidicem bugun yoksa icim rahat etmeyecek.
Bende 16. Haftadayim 2. Gebelik halen hissetmiyorum .Bazen bir kıpırtı oluyor pür dikkat karnima odaklanıyorum bi daha olmuyor bende bana oyle gelmiş diyorum mecburen bir türlü net bir hareket yakalayamadım.
Ya biz nolcaz böyle.Bende lekelenmeler oldugundan hareketlense de en azindan bebek iyi desem diyorum.Hareketlenince de bu durum cıkıcak ortaya
Hayirdir insallah geçmiş olsun simdiden genizeti felan mi?İnşallah biseyi yoktur birde çok stresliyim bugünlerde yarın oğlumun ameliyati var durup durup gözlerim doluyor
Hayırdır önemli bişey mi? Hos önemli olmasada anne yüreği bu ben oğlum sünnet icin götürdüğümde ameliyathaneye hüngür hüngür ağlamıştım. 10 dklik bisey dedielr ama ben duramıyordumİnşallah biseyi yoktur birde çok stresliyim bugünlerde yarın oğlumun ameliyati var durup durup gözlerim doluyor
Başka yerde randevu şansınız yok mu? Ben kanamadan sonra artık deli anne oldum her hafta gidiyorum ultrasonaKızlar geçen hafta bebek her gün hareket ediyordu ama bu 4 gündür falan çok nadir oda bebek hareketi mi emin olamıyorum o kadar hafif ne yapsam bilemedim ya korkuyorum artık bişey mi oldu diye randevu daha 1 Eylül de
Hayirdir insallah geçmiş olsun simdiden genizeti felan mi?
Fıtık ameliyatı olacak ameliyat başarılı geçerse birde sünnet var hamilelik duygusalligi da üstümde yarın ne yaparım bilmiyorumHayırdır önemli bişey mi? Hos önemli olmasada anne yüreği bu ben oğlum sünnet icin götürdüğümde ameliyathaneye hüngür hüngür ağlamıştım. 10 dklik bisey dedielr ama ben duramıyordum
1 Eylül'de detayli var artık onu beklerim deyip gitmek istememistim ama şimdide işte oğlan girince araya hiç gidemeyecegimBaşka yerde randevu şansınız yok mu? Ben kanamadan sonra artık deli anne oldum her hafta gidiyorum ultrasona
Gecmis olsun canim ins basarili geçer de bebis dogmadan sunneti de aradan cikarirsiniz.Fıtık ameliyatı olacak ameliyat başarılı geçerse birde sünnet var hamilelik duygusalligi da üstümde yarın ne yaparım bilmiyorum
1 Eylül'de detayli var artık onu beklerim deyip gitmek istememistim ama şimdide işte oğlan girince araya hiç gidemeyecegim
Biliyordum böyle olacagini zaten benMemurlar nette dava yoluyla bu hakkı kullanan memurlar var telegram grubu kurmuşlar hatta kurum reddedince dava açıp kazanmışlar hep
Sağlıkta kurumun inisiyatifine bırakılmış sanırım o şekilde yazıyordu internette
İnşallah canım siz hamislerden dua istiyorumGecmis olsun canim ins basarili geçer de bebis dogmadan sunneti de aradan cikarirsiniz.
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin oğluna. Bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.İnşallah biseyi yoktur birde çok stresliyim bugünlerde yarın oğlumun ameliyati var durup durup gözlerim doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?