2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Bende 21-24 biliyorum ilk hamileliğimde doktorum 21-24 en ideal haftalar demişti bana da 21. haftamda yaptırtmıştı. Ama bu arada bir arkadaşımız detaylı bilgi paylaşmıştı burada birkaç paylaşım öncesine bakabilirseniz bulursunuz sanırım :)

Bence icini ferah tut göremedigi alan hakkında yorum yapamamıs sadece prosedür geregi buyuk ihtimal oda biz hep olumluyu çağıralım hepimizin bebişleri sağlıklı

Kızlar dolap uygulamasından bunu aldım elimede ulaştı kısa sureli kullanacağım bir şey olunca hiç cekinmeden dolaptan alıyorum . Temiz kullanılmış gerçekten bir de not bırakmışlar içine dolap fena değil bu konularda ya siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20220817-100945_Gallery.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 94
Anladim canım evet esler daha rahat ve daha mantıklı bu konularda biz ana yüreği fazla üstüne duruyor. Icin ferah olsun o zaman canim Allahin izniyle birsey olmaz dedigin gibi adam bisey var dememiş goremedigini soylemis.

Aaa çok minnoş bir mont çok iyi yapmışsınız temiz kullanılmış veya az kullanılmış ürünler bence de alınabilir.

Anladim canım evet esler daha rahat ve daha mantıklı bu konularda biz ana yüreği fazla üstüne duruyor. Icin ferah olsun o zaman canim Allahin izniyle birsey olmaz dedigin gibi adam bisey var dememiş goremedigini soylemis.
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum inşallah Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz

Kızlar benim size bir sorum olacak. Aranızda mide bulantıları devam eden var mı? Bugün 17+0 oldum ama 4 gün önde gidiyoruz ultrosonda. Tam bitti diyorum. Aradan bir hafta geçiyor. Sabahları yine öğürme başlıyor. Ben bu işi anlamadım :)) Birde bebiş kilolarınız nedir :)) Ben 16+5te doktora gittim 192gr çıktı. Normal mi acaba?

Bence normal canim 18. Haftada gittim tam 240 gr olmuştu bebiş . Ögürmeler sıcaktan geri geliyor arada dün sebep yokken öğürme gelmişti arada yoklayacaklar galiba

İyi yapmışsın canım temiz kullanılmışsa ne güzel çok da tatlış tulum.bazen bende bakıyorum daha bişey almadım ama güzel bişeyler bulursam alıcam

Benimde 19+4 de gittiğimde 337 gramdı.biraz kilolu gibi geldi bana yenidoğan almıştım bikaç tane beklemeye karar verdim.sığmazsa boşuna almayım.1-2 kontrol daha takip edicem kiloyu kendini belli eder heralde

Bende bunu aldım orda ama yolda daha

Eklentiler

• Screenshot_20220816-102712_Dolap.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 82
Aynı kilo ile basladik diye hatırlıyorum ondan sordum.bende 51 dim 53 54 arasiyim şuan
Benim kendi evime gideyim kesin 54 leri görmüştür gibi hissediyorum bakalım ama işte 51 de benim için göbekten kilo almış başlamış halimdi ondan galiba direk göbek belli oldu2 yıl tedavilerde ilaçlar hep göbeğe etki etti resmen yoksa boyuma göre olan 48 felandıaman neyse bebeler iyi olsun da bunlar hep verilir

Temiz ve az kullanılan özellikle ilk aylar bana da mantıklı geliyor bakalım detaylıya da atlatınca nasip olursa alışveriş ufak ufak başlar benim de ama gözüme öyle karışık geliyor ki sanki neyi nasıl alacağım hiç anlamayacakmışım gibi geliyor

Selamlar
31 yaş, ikinci çocuğum, kız bebiş olacak sata göre 18 i görünüyor doğum tarihi nasipse

kızlar ya size bir şey danışacağım bebeğin eşi aşağıda olduğu zaman doktor ağır işler yapmak ve ilişki yasak demişti. Şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi. Ama ben utandığımdan ilişki hala yasak mı diye soramadım ama yani kaç aydır yanaşamıyoruz birbimize çok zor oluyor sizin hiç başınıza geldi mi doktor vs belki size söylemiştir napsak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…