2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Araçla zor oluyor benim de arabadayken karnıma kramplar giriyor

Arkadaşlar hepinize sağlıklı güzel hamilelikler ve en kolay şekilde huzurlu doğumlar dilerim bir 2013 ocak annesi olarak şimdi yorumlarınızı görünce 10 yıl öncesine gittim. Her aninizi güle oynaya geçirin. Şimdi kollarımda resmen bir genç kız adayı var ama hamilelik sürecinde özlenmiyor değil. Yorumlarınızı görünce yazmak istedim hepinize kolaylıklar diliyorum

Canim bu tarz tam saptanamayan mi desem birşeyler illaki denilebiliyor. Benim ilk kizimada denmişti böbreğiyle alakali birsey ama cok şükür hicbirsey çıkmadı sıkıntısı olmadi perinatoloji uzmani prof du hatta. Icini ferah tut sen. Degerlendirememe sebebi ne acaba kilo da olabilir duruş ta demis. Kesin ve illaki bisey dememiş. Icin rahat etmeyecek biliyorum ferahlarim iyi olur diyorsan perinatoloji uzmani görsun birde sakinca yoksa. Onlar daha detaylı bilgi veriyor

İçime doğan erkek ama yanılıyorda olabilirim

Canım perinotologa da gitsen bu kadar bakabilir dedi çünkü pozisyonu görmeye uygun değilmiş tabi biraz kilo da olunca etkili oluyor dedi. Ya ben kalpte bir şey var demiyorum dedi ama varsa da şu an bunu tespit edemem dedi hani yarın bir gün bir sorun çıkar siz nasıl görmediniz demeyin bana dedi çünkü çok iyi bakamadım dedi. Kalbin baktığım kısmında problem yok dedi. Kapakciklari oluşmuş aortda problem yok ama içini göremedim dedi. Eşim de doktorun olumsuz bir şey söylemediğini düşünüyor ve de başımıza gelecekse bir şey ne yaparsak yapalım geleceğini o yüzden kendimi de bebeği de boşa strese sokmamam gerektiğini söylüyor erkekler daha rahat herhalde bize göre

Devlet hastanelerinde yapıyorlar ama her hastane yapmıyor bu arada ben özel de yaptıracağım fiyatı 600 TL.
İyi fiyatı çok yüksek değilmiş yakınımdaki develet hastanesinde yapılmıyorsa bende özelde yaptırırım artık. Hangi haftalar arasında yapılması tercih ediliyor ? 16 - 20 diye biliyorum da emin değilim

Canim bebek mi kilolu pozisyon etkili ama hep kilo yazıyorsun ya ondan merak ettim.

Ayrica eşin doğru söylüyor canim guzel düşün smdi doğuma kadar bunu mu düşüneceksin? Mesela biz ikili test yaptirdik düşük risk cikti ama düşükte olsa bir risk var ilerisine batırmadık yani allah korusun ama olacaksa engel olamayız. Bence bisey yok kalbini bozma

Haklısın canım da ben biraz en kötüsünü düşünmeye kendimi slistirmisim... Diğerinde de plasenta rpevia idi rahim alınabilir dendi bebek büyük kafali dendi doğuma kadar taktım kafayı şükür olumsuz bir şey yok ama kalbi tam anlamıyla degerlendirebilse daha mutlu olurdum. İnşallah sağlıkla gelsin

Ya kızlar bu ne yaaa şimdi endokrinoloji doktora gittim tiroit takip ediyorum sürekli. Bayana söyle böyle anlattım sonra diyorum 18 hafta hamileyim o da bana öyle mi??)diyor Bi bana Bi göbeğe baktı ama gerçekten hiç belli değil neden öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…