- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.161
Araçla zor oluyor benim de arabadayken karnıma kramplar giriyorÇok teşekkür ederimBen de bi konuşayım doktorumla. Günde 3-4 saatlik de olsa yine seyahate girer herhalde, sonuçta araçla gidiliyor. Full arabada olmuyoruz ama mesela 20 dk gidiyorsun iniyorsun, ordaki işini hallediyorsun, tekrar biniyorsun 15 dk gidiyorsun inip o adresteki işi yapıyorsun vs böyle in bin yapıp durmak da ayrı yoruyor.. İstanbuldayım. Görevler de şehir içinde oluyor, normalde de günün en sevdiğim zamanıdır dış görev. Ama 18. Haftada böyleyse ilerledikçe daha beter olacak demek ki. Karnım hala taş gibi
Aynı durumdayım ben de alsam mı acaba bilemedim.fiyatı uygun ama kurulmuş şeklini görebilseydik iyiydi genelde a101 de kurulmadan satılıyorA101 e gelecek olan beşik hakkındaki dusunceleriniz nedir? Kararsız kaldım
Canim bu tarz tam saptanamayan mi desem birşeyler illaki denilebiliyor. Benim ilk kizimada denmişti böbreğiyle alakali birsey ama cok şükür hicbirsey çıkmadı sıkıntısı olmadi perinatoloji uzmani prof du hatta. Icini ferah tut sen. Degerlendirememe sebebi ne acaba kilo da olabilir duruş ta demis. Kesin ve illaki bisey dememiş. Icin rahat etmeyecek biliyorum ferahlarim iyi olur diyorsan perinatoloji uzmani görsun birde sakinca yoksa. Onlar daha detaylı bilgi veriyorVirgo women canım şimdi çıktım dotkordan iyi mi kötü mü anlamadım. Her şeyini değerlendirdi ama kalbini tam değerlendiremedi kilodan mi dedim kilo da etkili ama dedi bebeğin duruşu da çok ters dedi. Hani kalbi tam anlamıyla değerlendiremedik bu yüzden size bir anamoli var ya da yok diyemem kalbe ait dedi zaten biz olanın yüzde 34 unu gorebiliyotlruz dedi normalde tam inceleyebildigim kalpte sorun yoksa yüzde 70 problemsiz deriz dedi sende göremediğimiz için bu durum yüzde atmisa iner dedi. Perinotologa gitsen de aynı şey olacak dedi. O da değerlendiremeyecek dedi. Ama içim rahat etsin diye gideceksen sen bilirisn ama aynı şeyleri söyleyecek dedi. Yüzünü asla göstermedi. Renkli bir tane bile resmimiz yok... Bilemedim iyi mi kötü mü kafam allak bullak oldu
Aynı kilo ile basladik diye hatırlıyorum ondan sordum.bende 51 dim 53 54 arasiyim şuan51 kilo ile başladım şimdi 52 53 git gel yapıyor
Küçükmüş gibime geliyor ölçüsünü göremedim ama park yatak daha mantıklı geliyor banaA101 e gelecek olan beşik hakkındaki dusunceleriniz nedir? Kararsız kaldım
Bı kızım var bide oğlum olsa yok demezdimBak benimki bu canim kiz bence senin erkek gibi azcik çıkıntı var gibi geldi banavolkicansu
İçime doğan erkek ama yanılıyorda olabilirimCon enteresan bana söyledi doğru söylemedi ben biliyordum .doktor sordu kim oldu biliyor musun evet dedim kız)))o da baktı evet dediama bu doktor gerçekten mükemmel. Eskiden medikal parkta çalıştı. Ona randevu almak çok zor . Ama o kadar ilgilendi ,baktı hersey ,anlattı detaylı ben şok oldum sanki özele gittim
İnşallah sizin netleşir cinsiyetiHayirlisi olsun Allah gonlunuze gore versin.Benim de yarin cok heyecanliyim.
İçime doğan erkek ama gönlüm ondan yana diye yanılıyor olabilirim kızım 5.5 yaşında o erkek kardeş istiyorKız bence ya
Bime de geliyor KANZ markaA101 e gelecek olan beşik hakkındaki dusunceleriniz nedir? Kararsız kaldım
Canım perinotologa da gitsen bu kadar bakabilir dedi çünkü pozisyonu görmeye uygun değilmiş tabi biraz kilo da olunca etkili oluyor dedi. Ya ben kalpte bir şey var demiyorum dedi ama varsa da şu an bunu tespit edemem dedi hani yarın bir gün bir sorun çıkar siz nasıl görmediniz demeyin bana dedi çünkü çok iyi bakamadım dedi. Kalbin baktığım kısmında problem yok dedi. Kapakciklari oluşmuş aortda problem yok ama içini göremedim dedi. Eşim de doktorun olumsuz bir şey söylemediğini düşünüyor ve de başımıza gelecekse bir şey ne yaparsak yapalım geleceğini o yüzden kendimi de bebeği de boşa strese sokmamam gerektiğini söylüyor erkekler daha rahat herhalde bize göreCanim bu tarz tam saptanamayan mi desem birşeyler illaki denilebiliyor. Benim ilk kizimada denmişti böbreğiyle alakali birsey ama cok şükür hicbirsey çıkmadı sıkıntısı olmadi perinatoloji uzmani prof du hatta. Icini ferah tut sen. Degerlendirememe sebebi ne acaba kilo da olabilir duruş ta demis. Kesin ve illaki bisey dememiş. Icin rahat etmeyecek biliyorum ferahlarim iyi olur diyorsan perinatoloji uzmani görsun birde sakinca yoksa. Onlar daha detaylı bilgi veriyor
İyi fiyatı çok yüksek değilmiş yakınımdaki develet hastanesinde yapılmıyorsa bende özelde yaptırırım artık. Hangi haftalar arasında yapılması tercih ediliyor ? 16 - 20 diye biliyorum da emin değilimDevlet hastanelerinde yapıyorlar ama her hastane yapmıyor bu arada ben özel de yaptıracağım fiyatı 600 TL.
Canim bebek mi kilolu pozisyon etkili ama hep kilo yazıyorsun ya ondan merak ettim.Canım perinotologa da gitsen bu kadar bakabilir dedi çünkü pozisyonu görmeye uygun değilmiş tabi biraz kilo da olunca etkili oluyor dedi. Ya ben kalpte bir şey var demiyorum dedi ama varsa da şu an bunu tespit edemem dedi hani yarın bir gün bir sorun çıkar siz nasıl görmediniz demeyin bana dedi çünkü çok iyi bakamadım dedi. Kalbin baktığım kısmında problem yok dedi. Kapakciklari oluşmuş aortda problem yok ama içini göremedim dedi. Eşim de doktorun olumsuz bir şey söylemediğini düşünüyor ve de başımıza gelecekse bir şey ne yaparsak yapalım geleceğini o yüzden kendimi de bebeği de boşa strese sokmamam gerektiğini söylüyor erkekler daha rahat herhalde bize göre
Ayrica eşin doğru söylüyor canim guzel düşün smdi doğuma kadar bunu mu düşüneceksin? Mesela biz ikili test yaptirdik düşük risk cikti ama düşükte olsa bir risk var ilerisine batırmadık yani allah korusun ama olacaksa engel olamayız. Bence bisey yok kalbini bozmaCanım perinotologa da gitsen bu kadar bakabilir dedi çünkü pozisyonu görmeye uygun değilmiş tabi biraz kilo da olunca etkili oluyor dedi. Ya ben kalpte bir şey var demiyorum dedi ama varsa da şu an bunu tespit edemem dedi hani yarın bir gün bir sorun çıkar siz nasıl görmediniz demeyin bana dedi çünkü çok iyi bakamadım dedi. Kalbin baktığım kısmında problem yok dedi. Kapakciklari oluşmuş aortda problem yok ama içini göremedim dedi. Eşim de doktorun olumsuz bir şey söylemediğini düşünüyor ve de başımıza gelecekse bir şey ne yaparsak yapalım geleceğini o yüzden kendimi de bebeği de boşa strese sokmamam gerektiğini söylüyor erkekler daha rahat herhalde bize göre
Yok ben kiloluyum bebek 308 gram çıktıCanim bebek mi kilolu pozisyon etkili ama hep kilo yazıyorsun ya ondan merak ettim.
Haklısın canım da ben biraz en kötüsünü düşünmeye kendimi slistirmisim... Diğerinde de plasenta rpevia idi rahim alınabilir dendi bebek büyük kafali dendi doğuma kadar taktım kafayı şükür olumsuz bir şey yok ama kalbi tam anlamıyla degerlendirebilse daha mutlu olurdum. İnşallah sağlıkla gelsinAyrica eşin doğru söylüyor canim guzel düşün smdi doğuma kadar bunu mu düşüneceksin? Mesela biz ikili test yaptirdik düşük risk cikti ama düşükte olsa bir risk var ilerisine batırmadık yani allah korusun ama olacaksa engel olamayız. Bence bisey yok kalbini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?