- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.301
Ben bir hafta önce aldım canım çok kilon yok inşallah değerlendirir64 den 70 e ciktim canim boy 163. Randevuda yogunluk oluyor mu yoksa zamani gelince direkt randevu bulabilir miyim
tTamam canim nette gördüm camasir suyunu ama cesaret edememistim gozden cikarabilecegim bir kiyafette deneyeyim bakalim.İns olur
Canım benim kilom çoktu. Doğumdan sonra veremedim bir de üzerine aldım. Ben 1.57 boyundayım 94 kiloydum diyete girmiştim 82 ye düşmüştüm o ara kazara hamile kaldım işteSimdi kilo almadin demi? Öyle demiştiniz heralde, kac kilosun merak ettim bende de var diyetteyim3 haftam kaldı sonra az az alacam ama yinede tam istediği kiloya inemeyecem.sanirim harfiyen de yapıyorum
Canım ikinci çizginin gölgesi dahi varsa hamile olabilirsin ben burdan tam göremedim fotoğrafta anlaşılmamış olabilir. Benim testte ikinci çizgi silik çıkmıştı.Genelık testim boyle cıktı ilk 5 dk da ne demek oluyor bu yaa yardım edeblrmsnz
t
Silik ama beyaz cnm pembe hic yok yani off kafam karıstı geneCanım ikinci çizginin gölgesi dahi varsa hamile olabilirsin ben burdan tam göremedim fotoğrafta anlaşılmamış olabilir. Benim testte ikinci çizgi silik çıkmıştı.
Bak burda daha belirginCanım ikinci çizginin gölgesi dahi varsa hamile olabilirsin ben burdan tam göremedim fotoğrafta anlaşılmamış olabilir. Benim testte ikinci çizgi silik çıkmıştı.
Silik ama beyaz cnm pembe hic yok yani off kafam karıstı gene
Tamam beyaz olsa da oluyor bence hamilesin ama bi kan testi yaptır ya da 2,3 gün sonra tekrar test yap o zaman koyulaşır. Ben 3 gün sonra tekrar test yapmıştım koyu çıkmıştı. Eğer erken yaptıysan silik çıkmış olabilir ya da geç döllenme olduysa.Bak burda daha belirgin
Yok gibi canim.adetin gecikmis miydi? Ben gecikmeden yapmistim bi ara silik pembe cikti . Hamileyim sanmistim gecikmeden yaptiginda oyle olabiliyormuşGenelık testim boyle cıktı ilk 5 dk da ne demek oluyor bu yaa yardım edeblrmsnz
t
İnsallah cnmm yaa bakalım hayırlsıyla yarın ilk idrarla yapıcam bideTamam beyaz olsa da oluyor bence hamilesin ama bi kan testi yaptır ya da 2,3 gün sonra tekrar test yap o zaman koyulaşır. Ben 3 gün sonra tekrar test yapmıştım koyu çıkmıştı. Eğer erken yaptıysan silik çıkmış olabilir ya da geç döllenme olduysa.
13 gungeciktiYok gibi canim.adetin gecikmis miydi? Ben gecikmeden yapmistim bi ara silik pembe cikti . Hamileyim sanmistim gecikmeden yaptiginda oyle olabiliyormuş
13 güne göre çok daha belirgin olması lazımdı aslında.İliskin adetine yakın mı yaşandı?13 gungecikti
Valla adet olmadıgım icin 2 3 gunde 1 oluyor. Yani13 güne göre çok daha belirgin olması lazımdı aslında.İliskin adetine yakın mı yaşandı?
Genel sezeryan çok zor ilk doğumum genel olmuştu uyandığımda o ağrıdan bebegime odaklanamamistim 3 tane serum yememe rağmenIste bende sancı başlamadan önce sezaryen olmak istiyorum. Keşke genel da yapsınlarhopp uyandın bebek hazır
Canım sen elika hamile uygulamasıni kullaniyor musun orda da gördüm bu testin aynısını kan verin en iyisi 13 gun gecikmişse bazen testler yaniltabiliyor yada bozuk çıkabiliyorGenelık testim boyle cıktı ilk 5 dk da ne demek oluyor bu yaa yardım edeblrmsnz
t
Evett balımmm kullanıyorummCanım sen elika hamile uygulamasıni kullaniyor musun orda da gördüm bu testin aynısını kan verin en iyisi 13 gun gecikmişse bazen testler yaniltabiliyor yada bozuk çıkabiliyor
Ya cok asiri kilolu değilsin ben hep kilom kilom.yaziyorsun ya 100 üstü sanmıştim. Bende kilo almıştım 72 filan olmuştum ilk 3 ayda 78 e ciktim smdi 1 aydır diyetteyim, diyetisyen kontrolunde 75 küsürüm 20.haftaya kadar eksi 5 diye planladi ama tam olmayack sanirim 3 haftam kaldiCanım benim kilom çoktu. Doğumdan sonra veremedim bir de üzerine aldım. Ben 1.57 boyundayım 94 kiloydum diyete girmiştim 82 ye düşmüştüm o ara kazara hamile kaldım iştenormal diyete göre devam etsem 60 lafı görürdüm şimdi ama şu an 80 im hiç kilo almadım hamileliğimde aksine veriyorum ama işte bebek haftasina göre jucuk gibi biraz 303 Grandi bende kilo almak istemiyorum bilemedim ya çok canım sıkkın bu konu da
Ya ben diyetle veremiyorum canım aslında ben Leslie yapıyordum birde aralıklı oruç hamileyken de bunları yapamadım. Şimdi tehlikeli bunları yapmak... Zaten çok az yiyorum ama şu an gram gram gidiyor. Bir de bebeğe zarar verir miyim diye korkuyorum. Ya her doktor kilolusun kilolluusn dedikçe kendimi artık obez hissetmeye başladımYa cok asiri kilolu değilsin ben hep kilom kilom.yaziyorsun ya 100 üstü sanmıştim. Bende kilo almıştım 72 filan olmuştum ilk 3 ayda 78 e ciktim smdi 1 aydır diyetteyim, diyetisyen kontrolunde 75 küsürüm 20.haftaya kadar eksi 5 diye planladi ama tam olmayack sanirim 3 haftam kaldi
Yok yok almamissn bak bisey olmaz..ya ben diyetteym ama haftasıyla uyumlu ama bende cok sıkıldım hic canim istediğini yiyemiyorum:)Ya ben diyetle veremiyorum canım aslında ben Leslie yapıyordum birde aralıklı oruç hamileyken de bunları yapamadım. Şimdi tehlikeli bunları yapmak... Zaten çok az yiyorum ama şu an gram gram gidiyor. Bir de bebeğe zarar verir miyim diye korkuyorum. Ya her doktor kilolusun kilolluusn dedikçe kendimi artık obez hissetmeye başladımdirek kiloluyum diyorum o yüzden
AaaCanim seni etkilemek istemem ama benim ilkinde kalp seklide rahim oldugunu bilmiyordum bu erken dogum riski yaratiyormus. Doktor bol bol denize gir dedi. Bi koya gittik koyun yolu cok bozukmus pata kute . Sonra ertesi gun bebek geldi 32. Haftalik.
Benim ozel durumum varmis bilmiyordum ama sen doktoruna sor sakinca olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?