2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Genelık testim boyle cıktı ilk 5 dk da ne demek oluyor bu yaa yardım edeblrmsnz
Tamam canim nette gördüm camasir suyunu ama cesaret edememistim gozden cikarabilecegim bir kiyafette deneyeyim bakalim.İns olur
t

Eklentiler

• E5FA9FA2-FB4D-42D1-8251-A92088C125D2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 84
Simdi kilo almadin demi? Öyle demiştiniz heralde, kac kilosun merak ettim bende de var diyetteyim 3 haftam kaldı sonra az az alacam ama yinede tam istediği kiloya inemeyecem.sanirim harfiyen de yapıyorum
Canım benim kilom çoktu. Doğumdan sonra veremedim bir de üzerine aldım. Ben 1.57 boyundayım 94 kiloydum diyete girmiştim 82 ye düşmüştüm o ara kazara hamile kaldım işte normal diyete göre devam etsem 60 lafı görürdüm şimdi ama şu an 80 im hiç kilo almadım hamileliğimde aksine veriyorum ama işte bebek haftasina göre jucuk gibi biraz 303 Grandi bende kilo almak istemiyorum bilemedim ya çok canım sıkkın bu konu da

Canım ikinci çizginin gölgesi dahi varsa hamile olabilirsin ben burdan tam göremedim fotoğrafta anlaşılmamış olabilir. Benim testte ikinci çizgi silik çıkmıştı.
Bak burda daha belirgin

Eklentiler

• 0C10DA04-688A-43A5-8D42-6E264FE17469.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 87
Silik ama beyaz cnm pembe hic yok yani off kafam karıstı gene

Bak burda daha belirgin
Tamam beyaz olsa da oluyor bence hamilesin ama bi kan testi yaptır ya da 2,3 gün sonra tekrar test yap o zaman koyulaşır. Ben 3 gün sonra tekrar test yapmıştım koyu çıkmıştı. Eğer erken yaptıysan silik çıkmış olabilir ya da geç döllenme olduysa.

İnsallah cnmm yaa bakalım hayırlsıyla yarın ilk idrarla yapıcam bide

Ya cok asiri kilolu değilsin ben hep kilom kilom.yaziyorsun ya 100 üstü sanmıştim. Bende kilo almıştım 72 filan olmuştum ilk 3 ayda 78 e ciktim smdi 1 aydır diyetteyim, diyetisyen kontrolunde 75 küsürüm 20.haftaya kadar eksi 5 diye planladi ama tam olmayack sanirim 3 haftam kaldi

Ya ben diyetle veremiyorum canım aslında ben Leslie yapıyordum birde aralıklı oruç hamileyken de bunları yapamadım. Şimdi tehlikeli bunları yapmak... Zaten çok az yiyorum ama şu an gram gram gidiyor. Bir de bebeğe zarar verir miyim diye korkuyorum. Ya her doktor kilolusun kilolluusn dedikçe kendimi artık obez hissetmeye başladım direk kiloluyum diyorum o yüzden

Yok yok almamissn bak bisey olmaz..ya ben diyetteym ama haftasıyla uyumlu ama bende cok sıkıldım hic canim istediğini yiyemiyorum:)

Aaa ne panik olmuşsundur Allahım yine çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz Ben çok kötü oldum falan deyince müdür kendi makam aracını verdi onunla çıkıyorum iki gündür, öyle hoplatıp zıplatmıyor nispeten rahat ama 3 eylülde ayrıntılı ultrason randevum var, o zamana kadar yine öyle büyük bi sıkıntı yaşamazsam bekleyip perinatologla bi konuşayım diyorum. Yine kötü olursam da kendi doktoruma gidip bu yolculukla ilgili burdan bi arkadaş söylemişti seyahat edemez diye yazı almış doktorundan, öyle bir şeyler yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…