- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.321
Allah'tan benim canım çok bir şey istemiyorYok yok almamissn bak bisey olmaz..ya ben diyetteym ama haftasıyla uyumlu ama bende cok sıkıldım hic canim istediğini yiyemiyorum:)
Kuzu ben 16 haftada hissetmeye başladım benimde ilk gebeligim tatli yedigimde baloncuk patlıyorduBende hiç hissetmiyorum canım. Bizde bugün 17+1 olduk benimde ilk gebeliğim. Doktorum bu haftalarda bebek hareketi hissedemezsin. Hissediyorum dediğinde kendini dinlediğin için sana öyle gelir dedi.
Merhaba benim hamileligim gec dollenme. Adete iki gun kala yumurtlamisim. Benim 10. gun gecikmede cok koyu cikmisti. Ya baska bir test daha yapin ya da acilde kan verin.13 gungecikti
Yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bakalımMerhaba benim hamileligim gec dollenme. Adete iki gun kala yumurtlamisim. Benim 10. gun gecikmede cok koyu cikmisti. Ya baska bir test daha yapin ya da acilde kan verin.
Testi gördüğümde sen olduğunu anladım :) hayırlısı olsun senin icinEvett balımmm kullanıyorumm
Amin cnm insallahTesti gördüğümde sen olduğunu anladım :) hayırlısı olsun senin icin
Genel dediginiz tam bayilma mi oluyor.Genel sezeryan çok zor ilk doğumum genel olmuştu uyandığımda o ağrıdan bebegime odaklanamamistim 3 tane serum yememe rağmen
Hemde nasil panik oldum.Evet bir sor doktora bebegin sağlıgi herseyden daha önemli.Aaane panik olmuşsundur Allahım yine çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz Ben çok kötü oldum falan deyince müdür kendi makam aracını verdi onunla çıkıyorum iki gündür, öyle hoplatıp zıplatmıyor nispeten rahat ama 3 eylülde ayrıntılı ultrason randevum var, o zamana kadar yine öyle büyük bi sıkıntı yaşamazsam bekleyip perinatologla bi konuşayım diyorum. Yine kötü olursam da kendi doktoruma gidip bu yolculukla ilgili burdan bi arkadaş söylemişti seyahat edemez diye yazı almış doktorundan, öyle bir şeyler yaparım artık
Evet komple kafalar gidikGenel dediginiz tam bayilma mi oluyor.
Evet ameliyat bitince 3 saat uyumuşumGenel dediginiz tam bayilma mi oluyor.
Cok gecmis olsun oncelikle atlattiniz ameliyatı ne guzel.Evet komple kafalar gidikben ilkinde belden aşağı oldum çok ta memnun kaldım ama bugün bir arkadaş bir kere belden yaptılarsa diğerini genel yapiyo diyolar özellikle iki sezeryan olanlara sorum var mı böyle bişi
24 gec degil miKızlar merhaba. Normalde 24. Haftamdayken gidecektim detaylıya ama dayanamayıp özelden randevu aldım. Yaptırdıktan sonra paylaşırım sizle de sonucuinşallah her şey yolundadır dua edin lütfen
Bende 3 eylülde gidiyorumAaane panik olmuşsundur Allahım yine çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz Ben çok kötü oldum falan deyince müdür kendi makam aracını verdi onunla çıkıyorum iki gündür, öyle hoplatıp zıplatmıyor nispeten rahat ama 3 eylülde ayrıntılı ultrason randevum var, o zamana kadar yine öyle büyük bi sıkıntı yaşamazsam bekleyip perinatologla bi konuşayım diyorum. Yine kötü olursam da kendi doktoruma gidip bu yolculukla ilgili burdan bi arkadaş söylemişti seyahat edemez diye yazı almış doktorundan, öyle bir şeyler yaparım artık
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin.İyi geceler kızlar kaç gündür oglusla uğraşmaktan pek gelemedim ameliyatımizi olduk sorunsuz çok şükür evimizdeyizsünnete yapılacaktı ama fıtık çok zorlamış doktoru sünnet için ekstra risk almak istemedim dedi şimdide eve takıldım kaldım ben evde durmaya alışık değilim dört gözle oğlanın iyilesmesini bekliyorum
Asla yok anesteziyologlar özellikle genel anesteziden kaçınıyorlar çünkü genel anestezinin bebeği etkileme durumu daha çok ve doğum sonrası anne kendine gelemiyor ve daha çok ağrı hissediyor. O yüzden spinal sonrasında hasta kontrollü analjezik isteyen hasta olursa kombine yapıyorlar yani spinal epidural birlikteEvet komple kafalar gidikben ilkinde belden aşağı oldum çok ta memnun kaldım ama bugün bir arkadaş bir kere belden yaptılarsa diğerini genel yapiyo diyolar özellikle iki sezeryan olanlara sorum var mı böyle bişi
18-24. Haftalarda yapılıyor son haftama randevu verdiler24 gec degil miiyi yapmissiniz bence. Doktor bana 20-21. hafta ideal dedi ya da her birinin stili farkli. Her sey yolundadir insallah hicbir sıkıntı yoktur.
Ablamin kizlarinin arasinda 20 ay var ikisinide belden asagi uyutularak yapti.Evet komple kafalar gidikben ilkinde belden aşağı oldum çok ta memnun kaldım ama bugün bir arkadaş bir kere belden yaptılarsa diğerini genel yapiyo diyolar özellikle iki sezeryan olanlara sorum var mı böyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?