2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok yok almamissn bak bisey olmaz..ya ben diyetteym ama haftasıyla uyumlu ama bende cok sıkıldım hic canim istediğini yiyemiyorum:)
Allah'tan benim canım çok bir şey istemiyor ben hamileyken degil de doğumdan sonra çok hızlı kilo alıyorum kendimi tutamiyorum

Bende hiç hissetmiyorum canım. Bizde bugün 17+1 olduk benimde ilk gebeliğim. Doktorum bu haftalarda bebek hareketi hissedemezsin. Hissediyorum dediğinde kendini dinlediğin için sana öyle gelir dedi.
Kuzu ben 16 haftada hissetmeye başladım benimde ilk gebeligim tatli yedigimde baloncuk patlıyordu simdi ise iceride balık gibi pıt pıt vuruyor . Doktora dedigimde önce bi erken sonra baktı zayıfsın hissedebilirsin dedi bagirsak hareketiyle bebek hareketi bariz belli oluyor

Hemde nasil panik oldum.Evet bir sor doktora bebegin sağlıgi herseyden daha önemli.

Genel dediginiz tam bayilma mi oluyor.
Evet komple kafalar gidik ben ilkinde belden aşağı oldum çok ta memnun kaldım ama bugün bir arkadaş bir kere belden yaptılarsa diğerini genel yapiyo diyolar özellikle iki sezeryan olanlara sorum var mı böyle bişi

İyi geceler kızlar kaç gündür oglusla uğraşmaktan pek gelemedim ameliyatımizi olduk sorunsuz çok şükür evimizdeyiz sünnete yapılacaktı ama fıtık çok zorlamış doktoru sünnet için ekstra risk almak istemedim dedi şimdide eve takıldım kaldım ben evde durmaya alışık değilim dört gözle oğlanın iyilesmesini bekliyorum

Cok gecmis olsun oncelikle atlattiniz ameliyatı ne guzel. Boyle bir seyi ilk defa duyuyorum eltim 1 yil arayla iki sezaryen yapti. Ikisi de epidural oldu. Benim de ilki epidural simdi ikinci de epidural olacak.

Kızlar merhaba. Normalde 24. Haftamdayken gidecektim detaylıya ama dayanamayıp özelden randevu aldım. Yaptırdıktan sonra paylaşırım sizle de sonucu inşallah her şey yolundadır dua edin lütfen
24 gec degil mi iyi yapmissiniz bence. Doktor bana 20-21. hafta ideal dedi ya da her birinin stili farkli. Her sey yolundadir insallah hicbir sıkıntı yoktur.

Bende 3 eylülde gidiyorum

Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin.

Asla yok anesteziyologlar özellikle genel anesteziden kaçınıyorlar çünkü genel anestezinin bebeği etkileme durumu daha çok ve doğum sonrası anne kendine gelemiyor ve daha çok ağrı hissediyor. O yüzden spinal sonrasında hasta kontrollü analjezik isteyen hasta olursa kombine yapıyorlar yani spinal epidural birlikte

24 gec degil mi iyi yapmissiniz bence. Doktor bana 20-21. hafta ideal dedi ya da her birinin stili farkli. Her sey yolundadir insallah hicbir sıkıntı yoktur.
18-24. Haftalarda yapılıyor son haftama randevu verdiler ve devlet hastanesinde çok ayrıntılı bakılmadığını duymuştum özelde yaptırayım dedim. Teşekkür ederim

Ablamin kizlarinin arasinda 20 ay var ikisinide belden asagi uyutularak yapti. Oyle bir kural yok canim.Bende ikinciyi yine belden asagi yaptiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…