- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.341
Mrb banada bir ay onceki kontrolde plasenta asagida rahmi kapatmış kanama yapabilir vs demisti ama yapmayabilirde dedi. Ama herhangi bir yasaktan bshsetmedi uyarmadı.sadece kanama olursa haberleselim dedi. Biz normal devam ettik hayatımıza sorun olmadi.kızlar ya size bir şey danışacağımbebeğin eşi aşağıda olduğu zaman doktor ağır işler yapmak ve ilişki yasak demişti. Şimdi bebeğin eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi. Ama ben utandığımdan ilişki hala yasak mı diye soramadım ama yani kaç aydır yanaşamıyoruz birbimize çok zor oluyor sizin hiç başınıza geldi mi doktor vs belki size söylemiştir napsak bilemedim
Benim ilki spinaldi tutmadı uyuşmadım. Bazen olabiliyor dediler . Genelle oldum sonuç olarak. Spinal bende travma birakti detayı anlatmak istemiyorum.dogumdan sonra konusuruz detayı. Siz guzel hikayeler iyi sonuclari değerlendirin hanimlar. Ben yine genel isterimKizlar benim kararsiz kaldigim konu spinal mi epidural mi? Ben ilkini spinal oldum ben .ben dogumdan sonra cok cabuk toparlanmistim.ablamda beni öyle görünce ilki epiduraldi ikinciyi spinal yapti. Spinal de cok beli agrimis ilkinda oyle degildi diyor. Benim ilk olduğu icin hepsinde beli ağrır diye düşünmüştüm.Epidural olup beli ağrıyan var mi?
İntenette soyle yaziyor acaba ondan mi.
epidural anestezide ilaç omurilik etrafında bulunan zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zar geçilir ve içindeki sıvıya verilir.
Geçmis olsun ogluşaİyi geceler kızlar kaç gündür oglusla uğraşmaktan pek gelemedim ameliyatımizi olduk sorunsuz çok şükür evimizdeyizsünnete yapılacaktı ama fıtık çok zorlamış doktoru sünnet için ekstra risk almak istemedim dedi şimdide eve takıldım kaldım ben evde durmaya alışık değilim dört gözle oğlanın iyilesmesini bekliyorum
Detaylıda radyoloji doktoruna gideceğim ben o yüzden o yorum yapar mı bilmiyorum.Mrb banada bir ay onceki kontrolde plasenta asagida rahmi kapatmış kanama yapabilir vs demisti ama yapmayabilirde dedi. Ama herhangi bir yasaktan bshsetmedi uyarmadı.sadece kanama olursa haberleselim dedi. Biz normal devam ettik hayatımıza sorun olmadi.
Dun kontrolum vardi cokta kapatmiyor rahmi artik dedi sanirim yukarı cikmis.
Bende üstüne durmadim acikcasi.
Seninde yukari cikmis ve soramam cekinirim diyorsan detayli sonucunda sorarsın az daha sabret olmazsa.
Kesin söyler detaylıda bence. Yarin da doktoruna sor danis cekinme canımDetaylıda radyoloji doktoruna gideceğim ben o yüzden o yorum yapar mı bilmiyorum.
Ama benim rahmim içeriden çok kasılıyormuş, bence bebeğin eşi yukarıda olsa bile doktor yapmayın diyecek.Yarın tekrar çağırdı doktor idrar tahlilimde lökosit değerim yüksek çıktı diye o zaman soracağım bakalım
Ben epidural oldum hic agrim olmadi. Hatta epiduralde hastaneden cikana kadar katater belde kaldigi icin biraz uyusukluk oluyor agri hic hissedilmiyor. Hic agri kesici almadim.Kizlar benim kararsiz kaldigim konu spinal mi epidural mi? Ben ilkini spinal oldum ben .ben dogumdan sonra cok cabuk toparlanmistim.ablamda beni öyle görünce ilki epiduraldi ikinciyi spinal yapti. Spinal de cok beli agrimis ilkinda oyle degildi diyor. Benim ilk olduğu icin hepsinde beli ağrır diye düşünmüştüm.Epidural olup beli ağrıyan var mi?
İntenette soyle yaziyor acaba ondan mi.
epidural anestezide ilaç omurilik etrafında bulunan zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zar geçilir ve içindeki sıvıya verilir.
Benim belime Katater falan takmadılar.ameliyattan sonra çıkardılar odaya orda iğne ile ağrı kesici yapıldı sonra birdaha ağrı var mı diye sordular yoktu.tekrar ağrı kesici de yapılmadıBen epidural oldum hic agrim olmadi. Hatta epiduralde hastaneden cikana kadar katater belde kaldigi icin biraz uyusukluk oluyor agri hic hissedilmiyor. Hic agri kesici almadim.
Spinal mi oldunuz siz acaba? Epiduralde katater belde kaliyor kablo gibi. Eve giderken anestezi uzmani gelip cikardi benimkini pansuman yapti belime hatta.Benim belime Katater falan takmadılar.ameliyattan sonra çıkardılar odaya orda iğne ile ağrı kesici yapıldı sonra birdaha ağrı var mı diye sordular yoktu.tekrar ağrı kesici de yapılmadı
Hayır epiduraldiSpinal mi oldunuz siz acaba? Epiduralde katater belde kaliyor kablo gibi. Eve giderken anestezi uzmani gelip cikardi benimkini pansuman yapti belime hatta.
Kateter belde kalmak zorunda değil canım kaldığında kateterden ağrı kesici uygulayabiliyorlar. Ya da epidural sonrası kateterde çekilerek sadece anestezi uygulaması için kullanabiliyorlar.Spinal mi oldunuz siz acaba? Epiduralde katater belde kaliyor kablo gibi. Eve giderken anestezi uzmani gelip cikardi benimkini pansuman yapti belime hatta.
Dogrudur, o kadar ayrintili bilmiyorum.Kateter belde kalmak zorunda değil canım kaldığında kateterden ağrı kesici uygulayabiliyorlar. Ya da epidural sonrası kateterde çekilerek sadece anestezi uygulaması için kullanabiliyorlar.
Ben ikisini de spinal yaptım hatta bunuda öyle düşünüyorum. Genel istemem zaten kendimde olup çocuğumu ilk çıktığında görüp sesini duymak herşeyden güzelEvet komple kafalar gidikben ilkinde belden aşağı oldum çok ta memnun kaldım ama bugün bir arkadaş bir kere belden yaptılarsa diğerini genel yapiyo diyolar özellikle iki sezeryan olanlara sorum var mı böyle bişi
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar kaç gündür oglusla uğraşmaktan pek gelemedim ameliyatımizi olduk sorunsuz çok şükür evimizdeyizsünnete yapılacaktı ama fıtık çok zorlamış doktoru sünnet için ekstra risk almak istemedim dedi şimdide eve takıldım kaldım ben evde durmaya alışık değilim dört gözle oğlanın iyilesmesini bekliyorum
Güzel haberlerle döneriz inşallah canım ikimiz deBende 3 eylülde gidiyorum
Benimki de çok korkunçtuBenim ilki spinaldi tutmadı uyuşmadım. Bazen olabiliyor dediler . Genelle oldum sonuç olarak. Spinal bende travma birakti detayı anlatmak istemiyorum.dogumdan sonra konusuruz detayı. Siz guzel hikayeler iyi sonuclari değerlendirin hanimlar. Ben yine genel isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?