2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar benim kararsiz kaldigim konu spinal mi epidural mi? Ben ilkini spinal oldum ben .ben dogumdan sonra cok cabuk toparlanmistim.ablamda beni öyle görünce ilki epiduraldi ikinciyi spinal yapti. Spinal de cok beli agrimis ilkinda oyle degildi diyor. Benim ilk olduğu icin hepsinde beli ağrır diye düşünmüştüm.Epidural olup beli ağrıyan var mi?

İntenette soyle yaziyor acaba ondan mi.
epidural anestezide ilaç omurilik etrafında bulunan zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zar geçilir ve içindeki sıvıya verilir.

Mrb banada bir ay onceki kontrolde plasenta asagida rahmi kapatmış kanama yapabilir vs demisti ama yapmayabilirde dedi. Ama herhangi bir yasaktan bshsetmedi uyarmadı.sadece kanama olursa haberleselim dedi. Biz normal devam ettik hayatımıza sorun olmadi.
Dun kontrolum vardi cokta kapatmiyor rahmi artik dedi sanirim yukarı cikmis.
Bende üstüne durmadim acikcasi.
Seninde yukari cikmis ve soramam cekinirim diyorsan detayli sonucunda sorarsın az daha sabret olmazsa.

Benim ilki spinaldi tutmadı uyuşmadım. Bazen olabiliyor dediler . Genelle oldum sonuç olarak. Spinal bende travma birakti detayı anlatmak istemiyorum.dogumdan sonra konusuruz detayı. Siz guzel hikayeler iyi sonuclari değerlendirin hanimlar. Ben yine genel isterim

Ben epidural oldum ilkinde hiç sıkıntı yaşamadım.hemen uyuştum zaten felçli gibi oldu bacaklar hiç hissetmedim ama doktor bebeği çıkartırken karından bastırıyorlar falan ya o hareketleri hissettim ama ağrı sızı yoktu.sonra odama çıktığımda uyuşukluk geçmişti bile.ağrı kesici de 1 kere yapıldı sonra ağrım da olmadı gayet rahattım ama sezeryanın sonrası sıkıntı işte ayağa kalkma iyileşme süreci falan.gene eve çıkınca hareket edebiliyorsun ama ben eğilip bebeğimi bi yerden alamıyordum altını değiştiremiyordum birkaç hafta.1 ay sürdü tam normale dönmem.dikişler atarsa diye hep bi tedirgindim

Geçmis olsun ogluşa

Detaylıda radyoloji doktoruna gideceğim ben o yüzden o yorum yapar mı bilmiyorum.
Ama benim rahmim içeriden çok kasılıyormuş, bence bebeğin eşi yukarıda olsa bile doktor yapmayın diyecek.Yarın tekrar çağırdı doktor idrar tahlilimde lökosit değerim yüksek çıktı diye o zaman soracağım bakalım

Kesin söyler detaylıda bence. Yarin da doktoruna sor danis cekinme canım

Ben epidural oldum hic agrim olmadi. Hatta epiduralde hastaneden cikana kadar katater belde kaldigi icin biraz uyusukluk oluyor agri hic hissedilmiyor. Hic agri kesici almadim.

Ben epidural oldum hic agrim olmadi. Hatta epiduralde hastaneden cikana kadar katater belde kaldigi icin biraz uyusukluk oluyor agri hic hissedilmiyor. Hic agri kesici almadim.
Benim belime Katater falan takmadılar.ameliyattan sonra çıkardılar odaya orda iğne ile ağrı kesici yapıldı sonra birdaha ağrı var mı diye sordular yoktu.tekrar ağrı kesici de yapılmadı

Benim belime Katater falan takmadılar.ameliyattan sonra çıkardılar odaya orda iğne ile ağrı kesici yapıldı sonra birdaha ağrı var mı diye sordular yoktu.tekrar ağrı kesici de yapılmadı
Spinal mi oldunuz siz acaba? Epiduralde katater belde kaliyor kablo gibi. Eve giderken anestezi uzmani gelip cikardi benimkini pansuman yapti belime hatta.

Spinal mi oldunuz siz acaba? Epiduralde katater belde kaliyor kablo gibi. Eve giderken anestezi uzmani gelip cikardi benimkini pansuman yapti belime hatta.
Kateter belde kalmak zorunda değil canım kaldığında kateterden ağrı kesici uygulayabiliyorlar. Ya da epidural sonrası kateterde çekilerek sadece anestezi uygulaması için kullanabiliyorlar.

Ben ikisini de spinal yaptım hatta bunuda öyle düşünüyorum. Genel istemem zaten kendimde olup çocuğumu ilk çıktığında görüp sesini duymak herşeyden güzel

Geçmiş olsun canım

Benimki de çok korkunçtu Tekrar spinal yapacaklarını düşündükçe bile geriliyorum..

O zaman bana doktorum genel olma, ameliyathaneden kendi odana kadar bağıra bağıra çıkarsın ağrı kesiciyi odada yapıyorlar falan dedi korkuttu. Bir de pandemi ortasıydı tam geneli hiç yapmak istemiyorlardı.

Ama sonra memorial’de mecburi genel anesteziyle sezaryen olan bir arkadaşım, hiç öyle bağıra bağıra çıkmadım ameliyathanede yapmışlar ağrı kesiciyi herhalde ben uyandığımda da ağrım yoktu çok rahat geçti dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…