- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.361
Çok stresli ama aynı zamanda çok güzel bir dönem ben oğlumda bir an önce doğsun doğsun dedim doğduğunda keşke biraz daha karnimda kalsa sadece bana ait olsaydı deyip üzülmüştümGünaydın kizlar... Hamilelik kısmını sevmeyen tek benim sanırımbir tek tekneleri hareketleri çok güzel... Ama artık doğsun sağlıkla yanımda olsun istiyorum. Şimdi kapalı bir kutu gibi korkutuyor beni her şey
Normal doğum düşünüyorum ters bir durum olmadığı sürece. doğuma giricek misin diye sordum geçen gün girmicek miyim niye sordun gircem tabi dediKızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dediBen de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
Ben hiç öyle demedimÇok stresli ama aynı zamanda çok güzel bir dönem ben oğlumda bir an önce doğsun doğsun dedim doğduğunda keşke biraz daha karnimda kalsa sadece bana ait olsaydı deyip üzülmüştüm
Ben gireceğim dese de girsin istemem dünyanın en panik insanı böyle şeylerde oraya girip herşey normal gidiyor olsa bile ben sanki ölüyormuşum gibi bakar yüzü şekilden şekile girer aklımı alırKızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dediBen de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
AmaaaanBenim bir arkadaşım var oğlu 6 yaşında hala arkadaşım ile uyuyor .eşi kız çocuğu ile ranzadaoğlu babaya izin vermiyor . Bazen diyor gece oğlu onun yatağa götürüyorlar ama sabah neler neler oluyor herkese bağırıyor neden beni götürdünüz hem komik hem sağlıksız bence
Ben isterim kuzum buyuk ihtimal ya onada sormuştum girerim tabi demisti inşallah ilerleyen aylarda da aynı düşüncede olurKızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dediBen de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
Evet canım ben de çok oluyor sabah akşam magnezyum içiyorumKızlar böyle rahimde kasılmaları olan var mı böyle kasılıyor sonra geçiyor dinlenince böyle batma gibi
AhahahaaahhhhahBen gireceğim dese de girsin istemem dünyanın en panik insanı böyle şeylerde oraya girip herşey normal gidiyor olsa bile ben sanki ölüyormuşum gibi bakar yüzü şekilden şekile girer aklımı alıro halde bide ben iyiyim korkma diye onu teselli etmeye giderim öyle olmada şuan günlük iğnemi bile alıştırıp ona vurdurur daha rahat ederdim en basiti ama nerde onda bile ben vururken o acıdı mı acıdı mı diye zıplıyor yanımda
Yok canım yahu ultrasonda kocaman çıkıyor dudak, burun benimde öyleydi ben detaylıya girdim bir şey yoktuKızlar doktora gittik bugün, bu sefer eşimle gittiğim için midir kendiliğinden ilişki yasağınız artık yok dedibir de yüzünün yakın halinin fotoğrafını verdi ancak bizde kimse de böyle bir üst dudak yok bu kızın maşallahı var sonra aklıma acaba yarık dudak sendromu falan mı vardır diye geldi kendi kendime kurmaya başladım sizce olabilir mi iki hafta sonra renkli ultrason var o zamana netleşir eğer varsa da
Bende çağırdım ama benimki girmezKızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dediBen de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
Var maalesef ((bugün hapşırırken çok ağrı çektimKızlar böyle rahimde kasılmaları olan var mı böyle kasılıyor sonra geçiyor dinlenince böyle batma gibi
Yok ya çok tatlı kızKızlar doktora gittik bugün, bu sefer eşimle gittiğim için midir kendiliğinden ilişki yasağınız artık yok dedibir de yüzünün yakın halinin fotoğrafını verdi ancak bizde kimse de böyle bir üst dudak yok bu kızın maşallahı var sonra aklıma acaba yarık dudak sendromu falan mı vardır diye geldi kendi kendime kurmaya başladım sizce olabilir mi iki hafta sonra renkli ultrason var o zamana netleşir eğer varsa da
Ben hiç magnezyum kullanmıyorum doktorum vermedi hiç vitamin bile vermedi birde hem özele hem devlete gidiyorum ikiside gerek yok dedi ama batıyor artıkEvet canım ben de çok oluyor sabah akşam magnezyum içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?