2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok stresli ama aynı zamanda çok güzel bir dönem ben oğlumda bir an önce doğsun doğsun dedim doğduğunda keşke biraz daha karnimda kalsa sadece bana ait olsaydı deyip üzülmüştüm

Ben spinal anestezi oldum , çıkarırken bastırınca ağrı oldu, hatta bikac gun kaburgalarim kirik gibi ağrıdı yalnız en korkuncu bilmiyorum size yaptılar mi doğumdan sonra odaya çıkınca 1 saat arayla rahimn olduğu yere elle bastırarak masaj yapilmasi aglaya ağlaya ,bağıra bağıra canim cikti kan pıhtısı olmasin diye ay cok korkunçtu birde ben hemen yürümedim 1 gün sonra yürüttüler ağrı vardi birde gülme krizine girdim mahvolmuştum

Epidural normal oldum ilk dogumumu. Sadece ben cok uzun sure sanci cektim 24 saat sonunda dunyaya geldi oglum bi de o rahme masaj olayini bana da yaptilar. Normal dogum yapmis olmama ragmen benim de acımıştı cok.

Kızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dedi Ben de öylesine sordum zaten de girmesini istemem

Kızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dedi Ben de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
Normal doğum düşünüyorum ters bir durum olmadığı sürece. doğuma giricek misin diye sordum geçen gün girmicek miyim niye sordun gircem tabi dedi

Çok stresli ama aynı zamanda çok güzel bir dönem ben oğlumda bir an önce doğsun doğsun dedim doğduğunda keşke biraz daha karnimda kalsa sadece bana ait olsaydı deyip üzülmüştüm
Ben hiç öyle demedim zaten ilk hamileligim berbattı bir an onc ebitsin diye doktora yalvarıyordum... Şükür bunda iyiyim ama bebekle ilgili bir kaç belirsiz şey korkutuyor beni. Detaylda kalbi tam degerlendiremedi icin doktor herhalde ondan da böyleyim sanırım

Ben gireceğim dese de girsin istemem dünyanın en panik insanı böyle şeylerde oraya girip herşey normal gidiyor olsa bile ben sanki ölüyormuşum gibi bakar yüzü şekilden şekile girer aklımı alır o halde bide ben iyiyim korkma diye onu teselli etmeye giderimöyle olmada şuan günlük iğnemi bile alıştırıp ona vurdurur daha rahat ederdim en basiti ama nerde onda bile ben vururken o acıdı mı acıdı mı diye zıplıyor yanımda

Amaaaan benim annem de 3.numarayi geç yaşta sürpriz olarak yaptı 5 yaşına kadar emdi suan 7 yaşında annemle uyuyor ama evin en küçüğü diye aşırı seviliyor

Ben isterim kuzum buyuk ihtimal ya onada sormuştum girerim tabi demisti inşallah ilerleyen aylarda da aynı düşüncede olur

Kızlar doktora gittik bugün, bu sefer eşimle gittiğim için midir kendiliğinden ilişki yasağınız artık yok dedi bir de yüzünün yakın halinin fotoğrafını verdi ancak bizde kimse de böyle bir üst dudak yok bu kızın maşallahı var sonra aklıma acaba yarık dudak sendromu falan mı vardır diye geldi kendi kendime kurmaya başladım sizce olabilir mi iki hafta sonra renkli ultrason var o zamana netleşir eğer varsa da

Eklentiler

• D05DA5DE-8325-43D4-A6B9-BA77CE4C5071.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 99
Ahahahaaahhhhah

Yok canım yahu ultrasonda kocaman çıkıyor dudak, burun benimde öyleydi ben detaylıya girdim bir şey yoktu

Bende çağırdım ama benimki girmez bayılır sonra ona uğraşacağız kız arkadaşım gelecek

Yok ya çok tatlı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…