2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu arada 2 eylülde tetanoz aşıya gidecem ama dün doktor ertelenmiş. Organ taramasından sonra gideceksin dedi .zaten düşük riskim var ne ur ne olmaz dedi

Yok canım yahu ultrasonda kocaman çıkıyor dudak, burun benimde öyleydi ben detaylıya girdim bir şey yoktu
içim rahatladı canım
Yok ya çok tatlı kız

Ben hiç magnezyum kullanmıyorum doktorum vermedi hiç vitamin bile vermedi birde hem özele hem devlete gidiyorum ikiside gerek yok dedi ama batıyor artık
Bence söyle canım, magnezyum çok iyi geliyor benimki magvitol
Bende dün gittim 235 gram olduk ama kız gene namaz kılıyor gibi pozisyonda 3 ağustosta aynı doktora gittim o zaman da çok güldük ve dün aynı oldugeçen hafta başka doktor baktı gayet iyi yatıyor
Maşallahhh imanlı bir çocuk

Kızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dedi Ben de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
İlk oğlumda eşim girmişti basucumda duruşu hep oğlumu ilk birlikte gördük resimlerimiz var hatta. Çok güzeldi. Bebeği çıkarınca artık dikiş aşamasında esimide çıkardılar. İkinci de doktor kendisi izin vermiyor diye giremedi ama kesinlikle girip yanımda olmasini isterdim biraz tedirgin olmuştum. Bu dogumuda değişiklik olmazsa ikinci doğumu yaptıran doktor yapacak tekrar şansımı deneyip soracağım. Destek olup sakinleştiren eşler kesin girmeli bence harika bir olay çünkü

Çok stresli ama aynı zamanda çok güzel bir dönem ben oğlumda bir an önce doğsun doğsun dedim doğduğunda keşke biraz daha karnimda kalsa sadece bana ait olsaydı deyip üzülmüştüm
Evet bende öyle düşünmüştüm.hele prematüre olduğu icin enfeksiyon kapmamasi gerekiyordu,millet elledikce icime sokasim geldi

Yok canim bana yapilmadi ama bir arkadasim anlatmışti ,doktor bana guven vanim hiv göbeğin kalmayacak böyle diyerek bastirmis ama o memnundu.

Kızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dedi Ben de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
Benimkisi bayilir,cocukluktan gelen bir fobisi var hastane kokusu bile başını döndürüyor.
Ben ilkinde dedim gir diye ama doktor sana mi bakcak benle mi ugrasacak dedi enistem girmisti.

Benimkisi bayilir,cocukluktan gelen bir fobisi var hastane kokusu bile başını döndürüyor.
Ben ilkinde dedim gir diye ama doktor sana mi bakcak benle mi ugrasacak dedi enistem girmisti.
Eniştem ablamin doğumuna girmisti yanlis anlaşılma olmasin ablamla ayni zamanlarda dogum yapmistim

Pembis Hayaller canım benide listeye ekleyebilirsin kızım olucakmış umarım değişmez, doktorum değişmez dedi gerçi ama neler duyuyoruz burda
Bi arkadaşım 8 ay kız olarak soypejm
İyi olmasına sevindim canım 14 Haftalık misin. Çok merak ediyorsan bir seferlik başka doktora git gerçi ben o haltı yedim ilk hamilelegim de yanlış çıkmıştı
Bana da 17 haftalıkken gittigimde %80 kiz dediler oğlum olsun cok istiyordum ama en güzelini yüce Rabbim bilir saglikla dogsunlar da gerisi mühim değil

Canım bugün benim de oldu. Ben sabaha karsi usudugumu düşünüyorum çünkü baya battaniyeye sarılıp uyandım bir kaç aksamdir artık aksamlari ayaklarım da üşüyor. Usuttugumu düşündüm. sende bı takip et kendini ben bir kaç gün takip etcem bakalım coraplari çektim uzun eşofmanlara da geçtim sıcak tutucam biraz kendimi çünkü elimle isitinca biraz sertlik ve ağrı geçiyor

Muhtemelen üşütmüşsündür. Bende galiba gluten alerjisi var yemek yediğimde ekmekle yiyorum aşırı şişkinlik yapıyor karnım daha da geriliyor birkaç saat sonra geçiyor. Onu dışında ağrı uok birkaç gündür. O bahsettiğim ağrı da sanırım rahim genişlemesi ile alakalıydı

Sürekli korku içinde olan tek ben miyim diye düşünüyordum değilmişim sürekli panik içinde olmaktan keyfini yaşayamıyorum hamileliğin

Sürekli korku içinde olan tek ben miyim diye düşünüyordum değilmişim sürekli panik içinde olmaktan keyfini yaşayamıyorum hamileliğin
Kaan kocatepenim bir videosu vardi bazen anneler dogum yaptıklarinda gelirler karnımın icindeki hareketlerini özlüyorum diye üzülürler diyordu. Hamilelik bir dönem tadını çıkarın diyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…