- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.381
Ya ben çok kusuyorum ayıptır demesi artık dayanamıyorum ondan herhalde diyorum bugün daha kötüydüm mide bulantı hapı bile vermedilerVar maalesef ((bugün hapşırırken çok ağrı çektim
Alla alla çok geçmiş olsun .prilam var ilaç gece yatmadan önce içebilirsinizYa ben çok kusuyorum ayıptır demesi artık dayanamıyorum ondan herhalde diyorum bugün daha kötüydüm mide bulantı hapı bile vermediler
Yok canım yahu ultrasonda kocaman çıkıyor dudak, burun benimde öyleydi ben detaylıya girdim bir şey yoktu
Yok ya çok tatlı kız
Bence söyle canım, magnezyum çok iyi geliyor benimki magvitolBen hiç magnezyum kullanmıyorum doktorum vermedi hiç vitamin bile vermedi birde hem özele hem devlete gidiyorum ikiside gerek yok dedi ama batıyor artık
Maşallahhh imanlı bir çocukBende dün gittim 235 gram olduk ama kız gene namaz kılıyor gibi pozisyonda3 ağustosta aynı doktora gittim o zaman da çok güldük ve dün aynı oldu geçen hafta başka doktor baktı gayet iyi yatıyor
Biliyorum doktora da söyledim hatta alsam içsem hayır dediAlla alla çok geçmiş olsun .prilam var ilaç gece yatmadan önce içebilirsiniz
Neden hayır dediBiliyorum doktora da söyledim hatta alsam içsem hayır dedi
Bende kansızlık var kan ilacı ve kan takviyesi yapılıyor belki ondan bebek iyiyse gerek görmüyorum dedi kısacaNeden hayır dedi
İlk oğlumda eşim girmişti basucumda duruşu hep oğlumu ilk birlikte gördük resimlerimiz var hatta. Çok güzeldi. Bebeği çıkarınca artık dikiş aşamasında esimide çıkardılar. İkinci de doktor kendisi izin vermiyor diye giremedi ama kesinlikle girip yanımda olmasini isterdim biraz tedirgin olmuştum. Bu dogumuda değişiklik olmazsa ikinci doğumu yaptıran doktor yapacak tekrar şansımı deneyip soracağım. Destek olup sakinleştiren eşler kesin girmeli bence harika bir olay çünküKızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dediBen de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
Evet bende öyle düşünmüştüm.Çok stresli ama aynı zamanda çok güzel bir dönem ben oğlumda bir an önce doğsun doğsun dedim doğduğunda keşke biraz daha karnimda kalsa sadece bana ait olsaydı deyip üzülmüştüm
Yok canim bana yapilmadi ama bir arkadasim anlatmışti ,doktor bana guven vanim hiv göbeğin kalmayacak böyle diyerek bastirmis ama o memnundu.Ben spinal anestezi oldum , çıkarırken bastırınca ağrı oldu, hatta bikac gun kaburgalarim kirik gibi ağrıdı yalnız en korkuncu bilmiyorum size yaptılar mi doğumdan sonra odaya çıkınca 1 saat arayla rahimn olduğu yere elle bastırarak masaj yapilmasi aglaya ağlaya ,bağıra bağıra canim cikti kan pıhtısı olmasin diye ay cok korkunçtubirde ben hemen yürümedim 1 gün sonra yürüttüler ağrı vardi birde gülme krizine girdim mahvolmuştum
Benimkisi bayilir,cocukluktan gelen bir fobisi var hastane kokusu bile başını döndürüyor.Kızlar eşiniz de sizinle dogumhaneye girecek mi ben eşime teklif ettim sezeryan olcak sonuçta.. o da seni o halde cihaza bağlanmış olarak görmek istemiyorum dediBen de öylesine sordum zaten de girmesini istemem
Eniştem ablamin doğumuna girmisti yanlis anlaşılma olmasinBenimkisi bayilir,cocukluktan gelen bir fobisi var hastane kokusu bile başını döndürüyor.
Ben ilkinde dedim gir diye ama doktor sana mi bakcak benle mi ugrasacak dedienistem girmisti.
Bi arkadaşım 8 ay kız olarak soypejmPembis Hayaller canım benide listeye ekleyebilirsin kızım olucakmış umarım değişmez, doktorum değişmez dedi gerçi ama neler duyuyoruz burda
Bana da 17 haftalıkken gittigimde %80 kiz dediler oğlum olsun cok istiyordum ama en güzelini yüce Rabbim bilir saglikla dogsunlar da gerisi mühim değilİyi olmasına sevindim canım14 Haftalık misin. Çok merak ediyorsan bir seferlik başka doktora git gerçi ben o haltı yedim ilk hamilelegim de yanlış çıkmıştı
Canım bugün benim de oldu. Ben sabaha karsi usudugumu düşünüyorum çünkü baya battaniyeye sarılıp uyandım bir kaç aksamdir artık aksamlari ayaklarım da üşüyor. Usuttugumu düşündüm. sende bı takip et kendini ben bir kaç gün takip etcem bakalım coraplari çektim uzun eşofmanlara da geçtim sıcak tutucam biraz kendimi çünkü elimle isitinca biraz sertlik ve ağrı geçiyorKızlar 19. Haftadayım son bir hafta on gündür karın ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi. Biraz ovunca filan geçiyor. Sizde de oluyor mu? Ayrıca yumru gibi sertleşiyor karnımın bir bölgesi. Bazen de yaygın bir sertleşme oluyor. Artık bebeğin hareketlerini de minik minik hissediyorum. Yatarken sağa sola dönünce veya ayağı kalkarken içerde kayıyor gibi hissediyorum
Göbek var ya Haha bi ara pilatesle biraz düzelmiştim ama bende lönk diye kaldi göbekYok canim bana yapilmadi ama bir arkadasim anlatmışti ,doktor bana guven vanim hiv göbeğin kalmayacak böyle diyerek bastirmis ama o memnundu.
Muhtemelen üşütmüşsündür. Bende galiba gluten alerjisi var yemek yediğimde ekmekle yiyorum aşırı şişkinlik yapıyor karnım daha da geriliyor birkaç saat sonra geçiyor. Onu dışında ağrı uok birkaç gündür. O bahsettiğim ağrı da sanırım rahim genişlemesi ile alakalıydıCanım bugün benim de oldu. Ben sabaha karsi usudugumu düşünüyorum çünkü baya battaniyeye sarılıp uyandım bir kaç aksamdir artık aksamlari ayaklarım da üşüyor. Usuttugumu düşündüm. sende bı takip et kendini ben bir kaç gün takip etcem bakalım coraplari çektim uzun eşofmanlara da geçtim sıcak tutucam biraz kendimi çünkü elimle isitinca biraz sertlik ve ağrı geçiyor
8 ay kız dediler erkek mi oldu anlamadımBi arkadaşım 8 ay kız olarak soypejm
Bana da 17 haftalıkken gittigimde %80 kiz dediler oğlum olsun cok istiyordum ama en güzelini yüce Rabbim bilir saglikla dogsunlar da gerisi mühim değil
Sürekli korku içinde olan tek ben miyim diye düşünüyordum değilmişimGünaydın kizlar... Hamilelik kısmını sevmeyen tek benim sanırımbir tek tekneleri hareketleri çok güzel... Ama artık doğsun sağlıkla yanımda olsun istiyorum. Şimdi kapalı bir kutu gibi korkutuyor beni her şey
Kaan kocatepenim bir videosu vardi bazen anneler dogum yaptıklarinda gelirler karnımın icindeki hareketlerini özlüyorum diye üzülürler diyordu. Hamilelik bir dönem tadını çıkarın diyor ☺Sürekli korku içinde olan tek ben miyim diye düşünüyordum değilmişimsürekli panik içinde olmaktan keyfini yaşayamıyorum hamileliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?