2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sürekli korku içinde olan tek ben miyim diye düşünüyordum değilmişim sürekli panik içinde olmaktan keyfini yaşayamıyorum hamileliğin
Bende öyleyim canım. Sürekli korku kaygı yaşıyorum. Hep iyi olduğundan emin olmak istiyorum. O yüzden tadını çıkaramıyorum

Kaan kocatepenim bir videosu vardi bazen anneler dogum yaptıklarinda gelirler karnımın icindeki hareketlerini özlüyorum diye üzülürler diyordu. Hamilelik bir dönem tadını çıkarın diyor ☺
doğumdan sonra her şey normal hadi evinize gidin artık diyorlar da kucağında bebekle hastane kapısından çıkıyorsun ya ancak o zaman gelmişti benim içime hafiflik
O vakte kadar sürekli hamilelikle ilgili şeyleri takıyorsun, doğumda olabilecek aksilikleri takıyorsun, hemen verecekler mi yoğunbakıma mı alacaklar onu takıyorsun vs

Bebekle eve girdikten sonra da hamilelik ve doğumun devede kulak kısmı olduğu dank ediyor keşke hamileliğin tadını daha çok çıkarsaydım diyorsun

Kızlar detaylı ultrasona giren var mı biz salı günü gidiyoruz çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz geçer ve bize güzel bir poz verir oğlum
Ben girdim canım yüzünü hiçbir şekilde göstermedi bize. Organlarına bakıldı. Tek problem pozisyondan ötürü ve benim kilomdan kaynaklı kalbi detsyli inceleyemedi. Bende kaç gündür bu durumu kafama taktım. İnşallah sıkıntısız geçer senin ki

Aklımda deli sorular ama kendimi dizginlemeye çalışıyorum yoksa dogum bile bir merak konusu bende normal dogum nasıl epidural nasıl
Ürkütücü gelebiliyor bir de beni boype hamile gören insanlar dogum hikayelerini anlatmaya baslayabiliyor tabi herkesin doğumu kendi diyip olumsuz olayları duymamaya çalışıyorum
Arkadasim demisti bana keske karnıma tekrardan sokabilsem de kimse dokunmasa görmese diye

Bu arada 2 eylülde tetanoz aşıya gidecem ama dün doktor ertelenmiş. Organ taramasından sonra gideceksin dedi .zaten düşük riskim var ne ur ne olmaz dedi
Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Benim doğumum Nisan ortasında görünüyor. Kese altında bir miyomum varmış. O sebeple dr önlem amaçlı prpgestan başlattı bana. Yani bende de risk var. Sormak istediğim düşük riski olduğunda doğurana kadar ilaç kullanımı devam ediyor mu? Siz de progestan kullanıyor musunuz? 14.haftaya kadar dikkat edeceğiz ama sonrasında da risk bitmiyormuş. Sizin deneyiminizi merak ettim. 19.haftada olduğunuzu görünce. biraz korkuyorum da

Kızlar detaylı ultrasona giren var mı biz salı günü gidiyoruz çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz geçer ve bize güzel bir poz verir oğlum
Bütün her şeye bakıldı ama poz vermedi parmağını sürekli emdi hareketleri de değiştirdim ama bir türlü bırakmadı parmağını anca o şekilde fotosu var

Risk durumuna göre değişiyor canım.benim ilk 4 ay kanamalarım devam ettiği için 4 ay boyunca ilaç kullandım

Risk durumuna göre değişiyor canım.benim ilk 4 ay kanamalarım devam ettiği için 4 ay boyunca ilaç kullandım
Bende kanama yok ama miyom kasılıp keseden bebeği atmasın diye progestan veriyorum dedi. O rahmi korurmuş falan. O zaman süreç içinde öğreneceğim ne kadar devam edeceğini

Kizlar günaydın bir haftadır çok midem bulanıyor... Dün akşamdan beri çok kötüyüm bir de İshal var bir hsftsdir yediğim her şey karnımı ağrıtıyor...
Canım benimde var aynı durumlar ama yediğimden olabilir diyorum.bi de çok sıcak ya sıcaklar ya da klimalardan oluyodur diyorum.İshal geçiyo genelde ama tekrar oluyo.

Canım benimde var aynı durumlar ama yediğimden olabilir diyorum.bi de çok sıcak ya sıcaklar ya da klimalardan oluyodur diyorum.İshal geçiyo genelde ama tekrar oluyo.
Bende öyle düşünüyorum ama işte mahvoldum valla... Yemek yemeye korkuyorum. Bebeğin kilosu da az gibi kendime dert edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…