2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bende dün memleketten geldim bugün direk doktordaydım 18 haftalık işte kendince uzun uzun herşeyini ölçtü şükür hafta ile uyumlu herşey parmaklarını bile saydı hanımefendi içerde eli alnında yatıyordu insan bi hareket eder bi kıpırdar yoook nerdee

Doktor hissediyor musun hiç dedi bilmiyorum ki dedim bazen bi pıt diye bişey oluyor ama o bebek mi emin değilim birde benim karnım aşırı şiş oluyordu hafif de yesem az da yesem gergin ve şiş olup rahatsız ediyordu mide asiti olmuş olabilir dedi

yaa belkide aynı zamanlara denk geliriz canım
İlk hamileliğimde 38+5 de aldılar.sezeryan olacağı için 2 ocağı beklemezler.Burcu oğlak olmasın yay olsun istiyorum ama tam 38 haftada alınması lazım ozaman sanırım 20 Aralık oluyor.erken derlerse mecbur oğlak olacak ozaman da 22.12.2022 tarihini düşünüyorum

Merhaba bende çağrı hoca ile anlaştım. Henüz iki kere gittim ama resmen büyüledi bizi. Sizi de öyle mi?
yaa çok sevindim
benim de riskli başlayan gebeliğim sonrası tercih etmiştim
psikolojim de çok bozuktu o dönem
okadar mükemmel bir insan ki , iyiki onu tercih etmişim diyorum her defasında
ben çok telaşlıydım , her defasında bir psikolog gibi rahatlattı beni
çok içten çok samimi
sizin adınıza da çok sevindim , belki karşılaşırız

Bende sürekli kanama olmam sebebiyle en son bi çare diye gittiğim doktordu. Hala dua ediyorum ona. Babam gibi ya, gerçekten babam gibi şefkatle sarmaladı beni de eşimi de. O kadar rahatlattı ki dediğiniz gibi. Çıkışta eşimle direkt başka doktora gitmicez dedik başka doktorların doğum ücretlerini pahalı bulmamıza rağmen ki çağrı hoca çok daha pahalı idi.
Hatta benim hamile olduğumu bilmiyordu ilk görüşmeye gittik ben hikayemden bahsederken ocakta dış gebelik geçirdiğimi söyledim hoca da herhalde henüz hamile olamadığım için geldiğimizi sandı sizin için ne yapabilirim dedi , dedim hocam hamileyim o kadar sevindi ki kalktı tebrik etti vs. Yerim ya

yaaa şuan tüylerim diken diken oldu
çok iyi bir tercih yapmışsın canım
bende senin gibi başlarda kanamalar, zor şeyler yaşadım
gittiğimde çok paniktim ama hep diyorum iyi ki çağrı hocaya gitmişim
evet doğum paketleri bir çok yerden pahalı , ama o güveni hissetmek , annenin stresini alabilmek çok özel birşey , sonuna kadar hakediyor
baba gibi , abi gibi sözü tam hocaya göre gerçekten
inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz tanışırlar ilerde hem hocalarıyla hem birbirleriyle inşallah

Amin inşalaj size de harika bir hamilelik ve doğum diliyorum Sağlıkla, zamanında inşallah

Al benden de o kadar canım ben de bir türlü konforlu uyumayı sağlayamıyorum. Hamile yastığından fayda gördün mü canım ben de almayı düşünüyorum efektif ise
Ben memnunum canım sırttan ve ayakların altından güzel konfor sağlıyor . Hatta bi ara esim dadandı çok rahatmış bende yatarım diye

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim

Arkadaşlar merhaba Demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Benim kanım hep düşüktü hamilelik başından beri kan hapı kullanıyorum ama hiç yükselmemiş kanım şuan sizlerde durum nasıl? Feroglobin kullanıyorum doktorum günde 2 adet devam edelim dedi. Bu arada kabız yapmayan bir Demir ilacı önerirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…