- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.661
Doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor bakalım doktor aralığın son haftasına kadar bekleyelim demişti bende ama en son 2 Ocak demişti :)Benim de 2 Ocak görünüyor muhtemelen 20 aralıktan sonra alırlar
İlk çocuğumda 38+5 de almışlardı.38-39 arasında oluyor genelde sezeryan.2 ocağı beklemez bendeDoğum tarihlerimiz aynı gözüküyor bakalım doktor aralığın son haftasına kadar bekleyelim demişti bende ama en son 2 Ocak demişti :)
İlk hamileliğimde 38+5 de aldılar.sezeryan olacağı için 2 ocağı beklemezler.Burcu oğlak olmasın yay olsun istiyorum ama tam 38 haftada alınması lazım ozaman sanırım 20 Aralık oluyor.erken derlerse mecbur oğlak olacak ozaman da 22.12.2022 tarihini düşünüyorumyaa belkide aynı zamanlara denk geliriz canım
Merhaba bende çağrı hoca ile anlaştım. Henüz iki kere gittim ama resmen büyüledi bizi. Sizi de öyle mi?Çağrı Gülümser’e gidiyorum ben canım
yaa çok sevindimMerhaba bende çağrı hoca ile anlaştım. Henüz iki kere gittim ama resmen büyüledi bizi. Sizi de öyle mi?
Bende sürekli kanama olmam sebebiyle en son bi çare diye gittiğim doktordu. Hala dua ediyorum ona. Babam gibi ya, gerçekten babam gibi şefkatle sarmaladı beni de eşimi de. O kadar rahatlattı ki dediğiniz gibi. Çıkışta eşimle direkt başka doktora gitmicez dedik başka doktorların doğum ücretlerini pahalı bulmamıza rağmen ki çağrı hoca çok daha pahalı idi.yaa çok sevindim benim de riskli başlayan gebeliğim sonrası tercih etmiştim
psikolojim de çok bozuktu o dönem
okadar mükemmel bir insan ki , iyiki onu tercih etmişim diyorum her defasında
ben çok telaşlıydım , her defasında bir psikolog gibi rahatlattı beni
çok içten çok samimi
sizin adınıza da çok sevindim , belki karşılaşırız
yaaa şuan tüylerim diken diken olduBende sürekli kanama olmam sebebiyle en son bi çare diye gittiğim doktordu. Hala dua ediyorum ona. Babam gibi ya, gerçekten babam gibi şefkatle sarmaladı beni de eşimi de. O kadar rahatlattı ki dediğiniz gibi. Çıkışta eşimle direkt başka doktora gitmicez dedik başka doktorların doğum ücretlerini pahalı bulmamıza rağmen ki çağrı hoca çok daha pahalı idi.
Hatta benim hamile olduğumu bilmiyordu ilk görüşmeye gittik ben hikayemden bahsederken ocakta dış gebelik geçirdiğimi söyledim hoca da herhalde henüz hamile olamadığım için geldiğimizi sandı sizin için ne yapabilirim dedi , dedim hocam hamileyimo kadar sevindi ki kalktı tebrik etti vs. Yerim ya
Bende de aynı kremi zarar verir diye süremedim kaşınıyor ve kuru kuru ucuBende öyle olmadı ama ucunda dökülmeler oldu Bi de kaşınıyor biraz. Sudokrem sürdüm biraz iyi geldi.
Amin inşalaj size de harika bir hamilelik ve doğum diliyorumyaaa şuan tüylerim diken diken oldu
çok iyi bir tercih yapmışsın canım
bende senin gibi başlarda kanamalar, zor şeyler yaşadım
gittiğimde çok paniktim ama hep diyorum iyi ki çağrı hocaya gitmişim
evet doğum paketleri bir çok yerden pahalı , ama o güveni hissetmek , annenin stresini alabilmek çok özel birşey , sonuna kadar hakediyor
baba gibi , abi gibi sözü tam hocaya göre gerçekten
inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz tanışırlar ilerde hem hocalarıyla hem birbirleriyle inşallah
Al benden de o kadar canım ben de bir türlü konforlu uyumayı sağlayamıyorum. Hamile yastığından fayda gördün mü canım ben de almayı düşünüyorum efektif iseKızlar ben artık yatış pozisyonumu ayarlayamıyorum hamile yastığımda var ama 2 gündür konforlu uyuyamadım
5 doz tetatoz aşısını tamamlarsanız doğurganlık süresi boyunca koruyucu. Ama bir iki dozun koruyuculuğu düşükTamam canim çocukken vuruldum mu bilmiyorum hamilelikten önce olmuştum aşıyı 5 yıl korur dedi . Senin dediğin farklı bir durum
Bende de aynı kremi zarar verir diye süremedim kaşınıyor ve kuru kuru ucu
Ben memnunum canım sırttan ve ayakların altından güzel konfor sağlıyor . Hatta bi ara esim dadandı çok rahatmış bende yatarım diyeAl benden de o kadar canım ben de bir türlü konforlu uyumayı sağlayamıyorum. Hamile yastığından fayda gördün mü canım ben de almayı düşünüyorum efektif ise
Çok teşekkür ederimAmin inşalaj size de harika bir hamilelik ve doğum diliyorumSağlıkla, zamanında inşallah
Benim u şeklinde olan ama yine de tam rahat değilimAl benden de o kadar canım ben de bir türlü konforlu uyumayı sağlayamıyorum. Hamile yastığından fayda gördün mü canım ben de almayı düşünüyorum efektif ise
Canım çok şükür sorunsuz geçti detaylı yüzünü de gördük bebeğimin çoook şükürİnşaAllah güzel geçer detaylınızbizi de haberdar edin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?