- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.641
Merhaba biz uclu travel sistem bebek arabasi almayi dusunuyoruzKizlar yeni doğan oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Ben ilkini verdim , ne alacaksiniz baya fiaytlar uçmuş
Evet kontrolde kıpır kıpır ama normal zamanda hiç hissetmedim canım bekleyelim bakalimYalnız değilsin canım bende hiç hissetmiyorum. Ama doktora gittiğimizde bebek gayet hareketli gözüküyor.
Doktorların tüm tezlerini eliyorum :)) Kilom 59 öyle kilolu değilim. İç karnım küçük göre beni 6 aylık hamile sanıyor ama ben hala hissetmedim. İlk hamileliğim olduğu için olabilir belki bilemiyorum.Ben 21. Haftadayım hiç hissetmiyorum göbeğimde bazen kalp atış gibi atış oluyor o kadar doktora da dedim hiç hissetmiyorum diye oda iç karnın var hiç karnın çıkmamış bir de ilk gebelik olabilir dedi 24. Haftayı bekle dedi bakalım
Canım benim 11di ilaç verdi sabah akşam. Biraz mide bulantısı yapıyor ama aç karnına içiyorumDemir e baktırdınız mı hiç. Benim 7 e düşmüş. Düşük olan var mı aranızda, ne yaptınız
Bende böyle bir durum olmadi ama kahverengi alan cok büyüdüKızlar sizin de göğüs uçlarınızda değişiklik var mı? Benim tam ucu yani sütün çıkacağı yer böyle hani yarayı iltihap kaplar da sarımsı bir kabuk olur ya o şekilde. Acaba süt geleceği zaman açılır mı ya böyle tıkalı kalırsa diye endişe ettim.
Bende öyle olmadı ama ucunda dökülmeler oldu Bi de kaşınıyor biraz. Sudokrem sürdüm biraz iyi geldi.Kızlar sizin de göğüs uçlarınızda değişiklik var mı? Benim tam ucu yani sütün çıkacağı yer böyle hani yarayı iltihap kaplar da sarımsı bir kabuk olur ya o şekilde. Acaba süt geleceği zaman açılır mı ya böyle tıkalı kalırsa diye endişe ettim.
Gözün aydın canimKızlar bende detaylı usg den çıktım.Herşey normal çok şükür bi sıkıntı yok.ilk çocuğumda kalpte delik vardı dedim özellikle kalbe çok uzun süre baktı.bi sıkıntı görmüyorum dedi.ölçümler normal dedi bende tek tek boyu kaç falan diye sormadım ama kg 419 gram olmuş.bende kanama vardı risk varmı kanama alanı var mı diye sordum.şuan hiçbi sıkıntı görünmüyor kanama alanı yok ama kanamış önceden pıhtıları görüyorum dedi.açıklık da yok tamamen kapalı şuan erken doğum riski yok ama hiçbizaman erken doğum olmaz diyemem bu herkes için geçerli dedi.öyle yani derin bi nefes aldım.kanamalar kesilince tekrar kan sulandırıcı başlamıştık kanama alanı varsa falan diye endişeliydim rahatladım
Ben dün kan verdim sağlık ocağında bugün kan hapını günde 2 ye çıkardı demir eksikliği için damla verdi magnezyum eksikliği için bir şey vermedi bir de tetenoz aşısı oldum valla keşke olmasaydım kolumu oynatamıyırum çok ağrımda var bakalımDemir e baktırdınız mı hiç. Benim 7 e düşmüş. Düşük olan var mı aranızda, ne yaptınız
Benim oglumdan kalan oto koltugu var büyüyünce onu kullanirim ama yeni dogan icin ayrı oto koltuk oluyormuydu kiKizlar yeni doğan oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Ben ilkini verdim , ne alacaksiniz baya fiaytlar uçmuş
Benim bakmadan direk Demir ilacına başlamıştı.suda eriyen vermişti hatta içemedim diye hapa çevirdi.demirle d vitamini önemli dedi.magnezyum krampların yoksa içmeyebilirsin dediDemir e baktırdınız mı hiç. Benim 7 e düşmüş. Düşük olan var mı aranızda, ne yaptınız
Ben henüz hissetmiyorum ama ilkinde tekme attığında elimi koyunca bi daha atmiyordu o yuzden seyirci kaliyordumBizimki daha yeni babasına iyi geceler öpücüğü verdi tekmesiyle artık oynadığı zaman eşim elini koyunca hissediyor dışardan da baya belli kaç kere videoya yakaladim
Şaşırdım. Hamileliğin başında ve sonunda yapılmıyor ama şuanda yapılabilir aslında. İnşallah geçer ağrın çünkü diş sor gerçekten bilirimCanim baya korkuttu bilmiyorum dişimin ağrısından çoğunu anlamadım bile dediklerinin... İki saat ağrıdan aralıksız ağladım... Şükür şimdi iyiyim biraz daha agumentin içeceğim belki çürük ya da iltihap varsa kurutur biraz
canım doktoruna at sonucunu çünkü baya düşük , demir takviyesine başlanır , bebek için de önemli demir seviyesiDemir e baktırdınız mı hiç. Benim 7 e düşmüş. Düşük olan var mı aranızda, ne yaptınız
Sağol canım amin... Şükür biraz daha iyiyim bakalım belki anlık olmuşturŞaşırdım. Hamileliğin başında ve sonunda yapılmıyor ama şuanda yapılabilir aslında. İnşallah geçer ağrın çünkü diş sor gerçekten bilirim
Benim düşük genelde hem hap yükseltmiyor hemde zaten düzenli içemiyorum. Muhtemelen serum takviyesi alacağım hamileliklerimde birkaç kere demir için serum alıyorum doktorumun dediği zamanlarda. Birisi de doğuma yakın oluyor.Demir e baktırdınız mı hiç. Benim 7 e düşmüş. Düşük olan var mı aranızda, ne yaptınız
Benim de 2 Ocak görünüyor muhtemelen 20 aralıktan sonra alırlarteşekkür ederim canım
canım benim 01.01.2023 görünüyor doğum tarihi
ama bakalım doğum sezeryan olurs değişir
yaaa
ona da baktım canım evet o da büyük
normalde böyle bi sıkıntım hiç yoktu ama ilacın yapısındanmıdır nedir kaymıyor dilimde yapışıp kalıyor
en iyisi suda eriyenden almak benim için
bende bu konuda çok bilgisiz ve karasızım yaa
sağol canım
bende suda eriyen almaya karar verdim canım , en güzeli o yoksa panik atak olup çıkıcam
yaa belkide aynı zamanlara denk geliriz canımBenim de 2 Ocak görünüyor muhtemelen 20 aralıktan sonra alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?