2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktorların tüm tezlerini eliyorum :)) Kilom 59 öyle kilolu değilim. İç karnım küçük göre beni 6 aylık hamile sanıyor ama ben hala hissetmedim. İlk hamileliğim olduğu için olabilir belki bilemiyorum.

Bende böyle bir durum olmadi ama kahverengi alan cok büyüdü

Bende öyle olmadı ama ucunda dökülmeler oldu Bi de kaşınıyor biraz. Sudokrem sürdüm biraz iyi geldi.

Gözün aydın canim Darısı başımıza

Demir e baktırdınız mı hiç. Benim 7 e düşmüş. Düşük olan var mı aranızda, ne yaptınız
Ben dün kan verdim sağlık ocağında bugün kan hapını günde 2 ye çıkardı demir eksikliği için damla verdi magnezyum eksikliği için bir şey vermedi bir de tetenoz aşısı oldum valla keşke olmasaydım kolumu oynatamıyırum çok ağrımda var bakalım

Kizlar yeni doğan oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Ben ilkini verdim , ne alacaksiniz baya fiaytlar uçmuş
Benim oglumdan kalan oto koltugu var büyüyünce onu kullanirim ama yeni dogan icin ayrı oto koltuk oluyormuydu ki benim puset oto koltuk olarak kullanılabiliyordu.yine onu kullanırım ben.

Bizimki daha yeni babasına iyi geceler öpücüğü verdi tekmesiyle artık oynadığı zaman eşim elini koyunca hissediyor dışardan da baya belli kaç kere videoya yakaladim
Ben henüz hissetmiyorum ama ilkinde tekme attığında elimi koyunca bi daha atmiyordu o yuzden seyirci kaliyordum

Şaşırdım. Hamileliğin başında ve sonunda yapılmıyor ama şuanda yapılabilir aslında. İnşallah geçer ağrın çünkü diş sor gerçekten bilirim

Demir e baktırdınız mı hiç. Benim 7 e düşmüş. Düşük olan var mı aranızda, ne yaptınız
Benim düşük genelde hem hap yükseltmiyor hemde zaten düzenli içemiyorum. Muhtemelen serum takviyesi alacağım hamileliklerimde birkaç kere demir için serum alıyorum doktorumun dediği zamanlarda. Birisi de doğuma yakın oluyor.

Kizlar ben buara 1haftayi geçti düzenli kaşar peyniri tüketiyorum hergun olmasa da muz yiyorum. Bebeği büyüttüğü için 1haftadir nerdeyse tekmeleri sağlam hissediyorum resmen büyüdü ufaklık. Hatta şimdi yemek yedim resmen durmuyor içerde minik depremler oluyormuş gibi sarsıyor içeriyi eşimde sabah şimdiden bukadar hissediyormusun büyüdü mu okadar diyor şaşırdı

Benim de 2 Ocak görünüyor muhtemelen 20 aralıktan sonra alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…