- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.621
Canım bebek olunca ayırt ediyosun zaten gaz mi bebek mi diye hiç merak etme en yakın zamanda bebiş tarafından tekmeli saldırıya ugrarsin inşallahHarika bir duygudur yaa
Amin amin amin canım sabırsızlıkla bekliyorumCanım bebek olunca ayırt ediyosun zaten gaz mi bebek mi diye hiç merak etme en yakın zamanda bebiş tarafından tekmeli saldırıya ugrarsin inşallah
Maşallah canım benim peki sen zayıf misinBizimki daha yeni babasına iyi geceler öpücüğü verdi tekmesiyle artık oynadığı zaman eşim elini koyunca hissediyor dışardan da baya belli kaç kere videoya yakaladim
Anladım canım benim diş doktoru baya korkuttu beniBenim bir disim kirildi hamileyken. Disci doktordan onay kagidi istedi. Doktorum hic sıkıntı yok dedi verdi kagidi hatta karnini ortup film bile cekebilirler dedi. Lokal anestezi ile kaplama olacak benimki. Yani kanal, dolgu hepsi olacak.
Ben dolgu yaptırdım doktorum 12.haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama ben 16yi bekledim. Ne riski varmış ki ne dış doktorum ne de kadın doğum doktoru risk falan demedi. Ki nette de genelde yapılabilir diyorKizlar akşam altıdan beri diş ağrısından oldum. Parol içtim en son diş doktoru onerisiyle agumentin içtim ama mahvoldum. Çekim kanal dolgu siz riski kabul ederseniz yapabilirim dedi doktor. Şu aya kadar dişine bir işlem yaptıran oldu nu?
Canim baya korkuttu bilmiyorum dişimin ağrısından çoğunu anlamadım bile dediklerinin... İki saat ağrıdan aralıksız ağladım... Şükür şimdi iyiyim biraz daha agumentin içeceğim belki çürük ya da iltihap varsa kurutur birazBen dolgu yaptırdım doktorum 12.haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama ben 16yi bekledim. Ne riski varmış ki ne dış doktorum ne de kadın doğum doktoru risk falan demedi. Ki nette de genelde yapılabilir diyor
56 kiloyum canımMaşallah canım benim peki sen zayıf misin
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana doktor bunu verdi
ama magnezyum okadar büyükki yutamıyorum ve resmen panik atak oluyorum boğazıma dilime yapışıyor
Sizler neler kullanıyorsunuz ilaç boyutunuz nasıl ?
Bir dahaki gittiğimde değiştirmesini isteyeceğim
İkiye de bölsem yok yutamıyorum hiç kaymıyor ilaç yapışıp kalıyor
Kizlar akşam altıdan beri diş ağrısından oldum. Parol içtim en son diş doktoru onerisiyle agumentin içtim ama mahvoldum. Çekim kanal dolgu siz riski kabul ederseniz yapabilirim dedi doktor. Şu aya kadar dişine bir işlem yaptıran oldu nu?
ben de magvital kullanıyorum suda eriyenlerdenKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana doktor bunu verdi
ama magnezyum okadar büyükki yutamıyorum ve resmen panik atak oluyorum boğazıma dilime yapışıyor
Sizler neler kullanıyorsunuz ilaç boyutunuz nasıl ?
Bir dahaki gittiğimde değiştirmesini isteyeceğim
İkiye de bölsem yok yutamıyorum hiç kaymıyor ilaç yapışıp kalıyor
Zayifsin kuzum . Genelde zayıflar erken hissediyor. hadi hayırlısı bakalım geç olsun da güç olmasın biz tokbislerde biraz bekliycez56 kiloyum canım
Yok aslında diğer doğum da sarkık deri fazlasıyla kaldı oğlumda göbeğim ikiz göbeğinden büyüktü üstüne birde sezeryan olunca baya deforme oldumZayifsin kuzum . Genelde zayıflar erken hissediyor. hadi hayırlısı bakalım geç olsun da güç olmasın biz tokbislerde biraz bekliycez
Sağol canım şu an birqznhafifledi ama arttığı anda hemen operasyon yaptıracağım ama hangi dişimin agridigini dahi bilmiyorumCanım ben daha geçtiğimiz cumartesi kanal yaptırdım dişime ondan 1 ay öncede komple dişlerimi temizlettirdim. Benim de çok fenaydı diş doktorum hiçbir sıkıntı olmuyor ikinci 3 ayda yapılabilen işlemler bunlar dedi. Hatta bizim bir tanıdık diş filmi bile çektirmişti 5 aylık hamileyken.
Yalnız değilsin canım bende hiç hissetmiyorum. Ama doktora gittiğimizde bebek gayet hareketli gözüküyor.Kizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
Ben 21. Haftadayım hiç hissetmiyorum göbeğimde bazen kalp atış gibi atış oluyor o kadar doktora da dedim hiç hissetmiyorum diye oda iç karnın var hiç karnın çıkmamış bir de ilk gebelik olabilir dedi 24. Haftayı bekle dedi bakalımÖyle mi acaba ya bende ilkinde 19 20 gibi hissettim şimdi 17+6 yatıp kalkıp elimle yokluyorum ama yok yani
Sağol canım şu an birqznhafifledi ama arttığı anda hemen operasyon yaptıracağım ama hangi dişimin agridigini dahi bilmiyorum
Sağol canım inşallahBence başka bir diş doktoru bulmalısın bu gittiğin seni iyice korkutmuş, gittiğinde doktor anlar zaten direk çürüğü çoook geçmiş olsun.
teşekkür ederim canımBen bugün magnezinc aldım
canım benim 01.01.2023 görünüyor doğum tarihiBilemedim.doğum nezaman belki aynı zamanda hastanede doğum yaparız
yaaaBen de Memorial'de yapacagim
ona da baktım canım evet o da büyükBana Osteocare verdi kalsiyum magnezyum cinko d3 hepsi karisik ama o da buyuk bir de 2 tane icmek gerekiyor.
bende bu konuda çok bilgisiz ve karasızım yaaKizlar yeni doğan oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Ben ilkini verdim , ne alacaksiniz baya fiaytlar uçmuş
sağol canımBen magnorm kullanıyorum suda eritilerek içiliyor.
bende suda eriyen almaya karar verdim canım , en güzeli o yoksa panik atak olup çıkıcamben de magvital kullanıyorum suda eriyenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?