2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim bir disim kirildi hamileyken. Disci doktordan onay kagidi istedi. Doktorum hic sıkıntı yok dedi verdi kagidi hatta karnini ortup film bile cekebilirler dedi. Lokal anestezi ile kaplama olacak benimki. Yani kanal, dolgu hepsi olacak.
Anladım canım benim diş doktoru baya korkuttu beni

Ben dolgu yaptırdım doktorum 12.haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama ben 16yi bekledim. Ne riski varmış ki ne dış doktorum ne de kadın doğum doktoru risk falan demedi. Ki nette de genelde yapılabilir diyor

Ben dolgu yaptırdım doktorum 12.haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama ben 16yi bekledim. Ne riski varmış ki ne dış doktorum ne de kadın doğum doktoru risk falan demedi. Ki nette de genelde yapılabilir diyor
Canim baya korkuttu bilmiyorum dişimin ağrısından çoğunu anlamadım bile dediklerinin... İki saat ağrıdan aralıksız ağladım... Şükür şimdi iyiyim biraz daha agumentin içeceğim belki çürük ya da iltihap varsa kurutur biraz

Ben magnorm kullanıyorum suda eritilerek içiliyor.

Canım ben daha geçtiğimiz cumartesi kanal yaptırdım dişime ondan 1 ay öncede komple dişlerimi temizlettirdim. Benim de çok fenaydı diş doktorum hiçbir sıkıntı olmuyor ikinci 3 ayda yapılabilen işlemler bunlar dedi. Hatta bizim bir tanıdık diş filmi bile çektirmişti 5 aylık hamileyken.

ben de magvital kullanıyorum suda eriyenlerden

Zayifsin kuzum . Genelde zayıflar erken hissediyor. hadi hayırlısı bakalım geç olsun da güç olmasın biz tokbislerde biraz bekliycez
Yok aslında diğer doğum da sarkık deri fazlasıyla kaldı oğlumda göbeğim ikiz göbeğinden büyüktü üstüne birde sezeryan olunca baya deforme oldum

Sağol canım şu an birqznhafifledi ama arttığı anda hemen operasyon yaptıracağım ama hangi dişimin agridigini dahi bilmiyorum

Öyle mi acaba ya bende ilkinde 19 20 gibi hissettim şimdi 17+6 yatıp kalkıp elimle yokluyorum ama yok yani
Ben 21. Haftadayım hiç hissetmiyorum göbeğimde bazen kalp atış gibi atış oluyor o kadar doktora da dedim hiç hissetmiyorum diye oda iç karnın var hiç karnın çıkmamış bir de ilk gebelik olabilir dedi 24. Haftayı bekle dedi bakalım

Bu vegaferon damlayı kullanan var mı bana sağlık ocağı verdi de aranızda nasıl kullanılıyor daha doğrusu doktor git damla versin hemşire dedi sonrasıda yok

Sağol canım şu an birqznhafifledi ama arttığı anda hemen operasyon yaptıracağım ama hangi dişimin agridigini dahi bilmiyorum

Bence başka bir diş doktoru bulmalısın bu gittiğin seni iyice korkutmuş, gittiğinde doktor anlar zaten direk çürüğü çoook geçmiş olsun.

Ben bugün magnezinc aldım
teşekkür ederim canım
Bilemedim.doğum nezaman belki aynı zamanda hastanede doğum yaparız
canım benim 01.01.2023 görünüyor doğum tarihi
ama bakalım doğum sezeryan olurs değişir
Ben de Memorial'de yapacagim
yaaa
Bana Osteocare verdi kalsiyum magnezyum cinko d3 hepsi karisik ama o da buyuk bir de 2 tane icmek gerekiyor.
ona da baktım canım evet o da büyük
normalde böyle bi sıkıntım hiç yoktu ama ilacın yapısındanmıdır nedir kaymıyor dilimde yapışıp kalıyor
en iyisi suda eriyenden almak benim için
Kizlar yeni doğan oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Ben ilkini verdim , ne alacaksiniz baya fiaytlar uçmuş
bende bu konuda çok bilgisiz ve karasızım yaa
Ben magnorm kullanıyorum suda eritilerek içiliyor.
sağol canım
ben de magvital kullanıyorum suda eriyenlerden
bende suda eriyen almaya karar verdim canım , en güzeli o yoksa panik atak olup çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…