- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.701
Oluyo canım kendini bı tarafta top ediyo hemenYani sizin iliski sonrasi olmuyor mu
O zaman bi problem degil dimi güzelim. Ben de korkmustum vallaOluyo canım kendini bı tarafta top ediyo hemen
Canim çok haklısın. Bende çok zor bir hamilelik geçiriyorum nerden baksan 4 aydır üzüntüsuz stressiz bir ayım geçmedi. İnsanın hayatında bazen destek almak isteyip alamadıkları hayal kırıklıkları oluyor. Bu süreçte etrafımızdaki insanlar mutlu edemiyorsa bile en azından uzmesinler bizi istiyoruz ama olmuyor. Umarım bebislerimize bir zararı olmazKızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
19 haftalık, geçer diyorlardı ama ...Kaç haftalıksın canım ?
Yok kuzum riskli gebelik yoksa bı sıkıntı olmuyorO zaman bi problem degil dimi güzelim. Ben de korkmustum valla
Bundan önce ki gebeliğim zehir olmuştu bana her gün kavga her gün aglayış olan bana oldu bebeğimi kaybettim kimseye bişey olmadı bunda o yüzden ne olursa olsun sakin kalmaya çok dolmadikca aglamamaya çalışıyorum çünkü stres etkiliyor yaşadım gördümCanim çok haklısın. Bende çok zor bir hamilelik geçiriyorum nerden baksan 4 aydır üzüntüsuz stressiz bir ayım geçmedi. İnsanın hayatında bazen destek almak isteyip alamadıkları hayal kırıklıkları oluyor. Bu süreçte etrafımızdaki insanlar mutlu edemiyorsa bile en azından uzmesinler bizi istiyoruz ama olmuyor. Umarım bebislerimize bir zararı olmaz
Allah korusun kuzum yaBundan önce ki gebeliğim zehir olmuştu bana her gün kavga her gün aglayış olan bana oldu bebeğimi kaybettim kimseye bişey olmadı bunda o yüzden ne olursa olsun sakin kalmaya çok dolmadikca aglamamaya çalışıyorum çünkü stres etkiliyor yaşadım gördüm
Biz riske atmamak için bu konuya çok uzağız. Doktor bişey demedi ama bir çok yerde okudum kadınlar da rahim kasılmasına ve ağrıya neden oluyormuş. Valla çok cesaret isteyen birseyKızlar sizinde ilişki sonrasi karnınız sertlesiyor mu? Ağrı sızı olmuyor fakat sanırım kendimi kastıgım için tas gibi oluyor sanki
Ama doğumu da kolaylaştırdığı söyleniyor. Rahim kasılması doğuma hazırlık aslında vücut için o yüzden bir sorun olarak görmeyin. Ağrı bende olmadı ama her ihtimale karşı ilk üç ay biz de uzak durdukBiz riske atmamak için bu konuya çok uzağız. Doktor bişey demedi ama bir çok yerde okudum kadınlar da rahim kasılmasına ve ağrıya neden oluyormuş. Valla çok cesaret isteyen birsey
44 olması gereken değerin 55 çıkmış niye üzüldün bu kadar canım. İnternette yazar en az yüzde 60 artış beklenir diye . Olması gereken 2 katı zaten artmış fazlası var. Sevin korkma . Eğer değerin iki katı artmazsa ya da gerilerse o zaman üzülürsün. Hadi hayırlı olsun inşallah yukselmeye devam ederKızlar belki alakasız ama içim içimi yiyor. Adete 4 gün kala beta hcg 2.3 çıktı
Adete 1 gün kala 22.7
Bugün yani adeti 2 gün geçince 55 çıktı. 60 saat oldu tam olarak. 22den 55 olması normal mi? 55 çok düşük bir değer değilmi 2 gün geçmiş adete göre lütfen yardımcı olun.
2 gün sonra test tekrarlancak ama bilirsiniz içim içime sığmıyor
Canım bilmiyorum doğumu kolaylaştırıp kolaylaştırmadigini. Sizin ki baya yaklaştı sanırım doğum Allah kolaylık versin .Ama doğumu da kolaylaştırdığı söyleniyor. Rahim kasılması doğuma hazırlık aslında vücut için o yüzden bir sorun olarak görmeyin. Ağrı bende olmadı ama her ihtimale karşı ilk üç ay biz de uzak durduk
2 gün değil bi 12 saat fazlalığı olduğu içn belkide stres yaptım. Ama dediğiniz gibi kendime eziyet etmektense 2 gün sonrayı bekliyeyim daha net belli olur. Teşekkür ederim tekrardan44 olması gereken değerin 55 çıkmış niye üzüldün bu kadar canım. İnternette yazar en az yüzde 60 artış beklenir diye . Olması gereken 2 katı zaten artmış fazlası var. Sevin korkma . Eğer değerin iki katı artmazsa ya da gerilerse o zaman üzülürsün. Hadi hayırlı olsun inşallah yukselmeye devam eder
Aynı yerde aynı saatte yaptır üçüncüyü olur mu daha sağlıklı bir sonuç çıkar. Allah'ın izniyle sağlıklı bir minnos gelir2 gün değil bi 12 saat fazlalığı olduğu içn belkide stres yaptım. Ama dediğiniz gibi kendime eziyet etmektense 2 gün sonrayı bekliyeyim daha net belli olur. Teşekkür ederim tekrardan
Yok canım 21. Haftadayım. Ben de öyle duydum ama kaçıncı aylarda işe yarıyor tam bilmiyorum. Son ay yapılmaması gerekiyor diye duydum bir deCanım bilmiyorum doğumu kolaylaştırıp kolaylaştırmadigini. Sizin ki baya yaklaştı sanırım doğum Allah kolaylık versin .
Günde 3 progestan olunca benimde ayni.Mecbur devam edeceğiz kullanmaya canım.benim de geçen haftalarda 3 gün geldi şükür 5 gündür yok.yogun degil ama dimi kanaman?bir de kirmizi miKizlar benimde uzun süredir kanama gelmiyordu, bugün sabahtan beri oluyor, progestan da kullanıyorum ama,halsizlik, yorgunluk, hiç keyfim yok
Ay kuzum dikkat et sen yinede. Bilmiyorum tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi . Bugün secdeye varırken bile kasıklarım ağrıdıYok canım 21. Haftadayım. Ben de öyle duydum ama kaçıncı aylarda işe yarıyor tam bilmiyorum. Son ay yapılmaması gerekiyor diye duydum bir de
17. Haftadayim kesinlikle yasak bana halen.her gittiğimde ilişki olmasın diye sıkı sıkıya tembih ediyor doktor. Ama ilk hamileligimde kanama lekelenme olmadığını için serbestti bir problem yaşamadım.Biz riske atmamak için bu konuya çok uzağız. Doktor bişey demedi ama bir çok yerde okudum kadınlar da rahim kasılmasına ve ağrıya neden oluyormuş. Valla çok cesaret isteyen birsey
Ah kuzum Rabbim şifa versin sana üzülme bir daha17. Haftadayim kesinlikle yasak bana halen.her gittiğimde ilişki olmasın diye sıkı sıkıya tembih ediyor doktor. Ama ilk hamileligimde kanama lekelenme olmadığını için serbestti bir problem yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?