2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim çok haklısın. Bende çok zor bir hamilelik geçiriyorum nerden baksan 4 aydır üzüntüsuz stressiz bir ayım geçmedi. İnsanın hayatında bazen destek almak isteyip alamadıkları hayal kırıklıkları oluyor. Bu süreçte etrafımızdaki insanlar mutlu edemiyorsa bile en azından uzmesinler bizi istiyoruz ama olmuyor. Umarım bebislerimize bir zararı olmaz

Bundan önce ki gebeliğim zehir olmuştu bana her gün kavga her gün aglayış olan bana oldu bebeğimi kaybettim kimseye bişey olmadı bunda o yüzden ne olursa olsun sakin kalmaya çok dolmadikca aglamamaya çalışıyorum çünkü stres etkiliyor yaşadım gördüm

merhaba hanımlar.Bu şekilde 3 tane kutum var ne yapsam bilemedim.guzel bir fikri olan varmı ne konulur neyde kullanılır

Allah korusun kuzum ya

Kızlar sizinde ilişki sonrasi karnınız sertlesiyor mu? Ağrı sızı olmuyor fakat sanırım kendimi kastıgım için tas gibi oluyor sanki
Biz riske atmamak için bu konuya çok uzağız. Doktor bişey demedi ama bir çok yerde okudum kadınlar da rahim kasılmasına ve ağrıya neden oluyormuş. Valla çok cesaret isteyen birsey

Kızlar belki alakasız ama içim içimi yiyor. Adete 4 gün kala beta hcg 2.3 çıktı
Adete 1 gün kala 22.7
Bugün yani adeti 2 gün geçince 55 çıktı. 60 saat oldu tam olarak. 22den 55 olması normal mi? 55 çok düşük bir değer değilmi 2 gün geçmiş adete göre lütfen yardımcı olun.
2 gün sonra test tekrarlancak ama bilirsiniz içim içime sığmıyor

Biz riske atmamak için bu konuya çok uzağız. Doktor bişey demedi ama bir çok yerde okudum kadınlar da rahim kasılmasına ve ağrıya neden oluyormuş. Valla çok cesaret isteyen birsey
Ama doğumu da kolaylaştırdığı söyleniyor. Rahim kasılması doğuma hazırlık aslında vücut için o yüzden bir sorun olarak görmeyin. Ağrı bende olmadı ama her ihtimale karşı ilk üç ay biz de uzak durduk

44 olması gereken değerin 55 çıkmış niye üzüldün bu kadar canım. İnternette yazar en az yüzde 60 artış beklenir diye . Olması gereken 2 katı zaten artmış fazlası var. Sevin korkma . Eğer değerin iki katı artmazsa ya da gerilerse o zaman üzülürsün. Hadi hayırlı olsun inşallah yukselmeye devam eder

Canım bilmiyorum doğumu kolaylaştırıp kolaylaştırmadigini. Sizin ki baya yaklaştı sanırım doğum Allah kolaylık versin .

2 gün değil bi 12 saat fazlalığı olduğu içn belkide stres yaptım. Ama dediğiniz gibi kendime eziyet etmektense 2 gün sonrayı bekliyeyim daha net belli olur. Teşekkür ederim tekrardan

2 gün değil bi 12 saat fazlalığı olduğu içn belkide stres yaptım. Ama dediğiniz gibi kendime eziyet etmektense 2 gün sonrayı bekliyeyim daha net belli olur. Teşekkür ederim tekrardan
Aynı yerde aynı saatte yaptır üçüncüyü olur mu daha sağlıklı bir sonuç çıkar. Allah'ın izniyle sağlıklı bir minnos gelir

Kizlar benimde uzun süredir kanama gelmiyordu, bugün sabahtan beri oluyor, progestan da kullanıyorum ama,halsizlik, yorgunluk, hiç keyfim yok
Günde 3 progestan olunca benimde ayni.Mecbur devam edeceğiz kullanmaya canım.benim de geçen haftalarda 3 gün geldi şükür 5 gündür yok.yogun degil ama dimi kanaman?bir de kirmizi mi

Yok canım 21. Haftadayım. Ben de öyle duydum ama kaçıncı aylarda işe yarıyor tam bilmiyorum. Son ay yapılmaması gerekiyor diye duydum bir de
Ay kuzum dikkat et sen yinede. Bilmiyorum tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi . Bugün secdeye varırken bile kasıklarım ağrıdı

17. Haftadayim kesinlikle yasak bana halen.her gittiğimde ilişki olmasın diye sıkı sıkıya tembih ediyor doktor. Ama ilk hamileligimde kanama lekelenme olmadığını için serbestti bir problem yaşamadım.

17. Haftadayim kesinlikle yasak bana halen.her gittiğimde ilişki olmasın diye sıkı sıkıya tembih ediyor doktor. Ama ilk hamileligimde kanama lekelenme olmadığını için serbestti bir problem yaşamadım.
Ah kuzum Rabbim şifa versin sana üzülme bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…