2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim zaten sezeryan olucak ama işte netten bakınca çocuktan çok anne için kötü şeyler yaziyo

Beni hiç aramadilar vallahi daha
3 gun geçti benimkilerde aramadi.yarin kendim gitcem. Çalışana göre degisiyor canim benim saglik ocağı gecen hamilelegim de ve cicugun asilarinda da dogru düzen hatirlatmadi ve ben sorumsuzmusum gibi tavır sergilediler cimer e sokayet ettim degisen bir sey yok.
Ayni zamanda doğum yapan arkadasimi saglim ocagi aradiginda bana da haber veriyordu sagolsun

Gecmis olsun canim.ilk defa basima böyle birsey geldi diyen doktor mu?
Benim rahim sekli bozuklugundan dolayi erken dogum riski var lekelenmelerimde var. ilk cocuk da 32. Haftada dogmustu.17. haftadayim hep yasakti simdiye kadar zaman belirtmedi..belki erken dogum riski olanlara yasaklaniyordur.

Tatlim namazini oturarak kilabilirsin. İster yere otur ayaklarini uzatip kil, istersen sandalyede oturup kil. Hangisi zorlamiyorsa seni onu dene. Bu arada yoruyorsa sadece farzlarini kil

Hanimlar iyi geceler nasılsınız? Epeydir bakamıyordum buraya insallah herkes iyidir? Detaylı ya gidenler nasil gecti?
Gunaydin canim. Cok sukur ben iyiyim. Umarim herkes iyidir, ve daha da iyi oluruz. İstanbul’da gokgurultusu, simsek, guzel bir yagmur basladi. Yagmur yagarken edilen dualar kabul olur derler. Bolca dua ediyorum

Benimde ilk bebeğim tüp bebek ve bir daha olur mu meçhul diye düşünürken, çocuğumun kardeşi olsun çok isterdim diye üzülürken çok sürpriz bir şekilde 2. bebeğime normal yol ile hamile kaldım. O hiç belli olmuyor inanın, öyle düşünüp üzülmeyin Allah ol deyince oluyor bakalım ne yazdı size bilemeyiz belki eşinize de ikinci çocuğunuzun adını koymak nasip olur :)

Gunaydin canim. Cok sukur ben iyiyim. Umarim herkes iyidir, ve daha da iyi oluruz. İstanbul’da gokgurultusu, simsek, guzel bir yagmur basladi. Yagmur yagarken edilen dualar kabul olur derler. Bolca dua ediyorum
Günaydın canim.Allah kabul etsin bizler icin de et saglikli akli basinda olsun evlatlarimiz eli ayagi düzgün olsun
Hayırlısıyla saglikla kucagimiza alalim hepimiz, hayirli evlatlar olsunlar amiinn
Hepimiz icin dua ettim bak aminleyin hanımlar

Harika nasıl olsa olmaz diye korunmayıp normal yolla 2. hamile kalan cok duydum cevremde. Yolu yarılamışken sağlıkla gelsin de bu bebiş. Üzülmüyorum, bu kızı yuvamıza nasip etti diye şükrediyorum. Sonrasına hayırlısı diyelim

Hanimlar iyi geceler nasılsınız? Epeydir bakamıyordum buraya insallah herkes iyidir? Detaylı ya gidenler nasil gecti?
20. Haftada girdim bende canım 1 hafta önce herşey iyiydi çok şükür
Sadece 5 buçuk kilo almam dışında bir sorun yok şükürler olsun 21 haftada nasıl bu kadar aldım bilmiyorum fazla yiyen birisi de değilim ekmekte tüketmem ama alıyorum bir sekilde

Cok sevindim canım gözünüz aydin.
Olsun doğumdan sonra verirsin emzirme donemide bitince hmn gidiyorlar kilolar dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…