- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.761
Benim zaten sezeryan olucak ama işte netten bakınca çocuktan çok anne için kötü şeyler yaziyocanım 2.hamileliğimde bende yaşadım bu durumu.çok ta kanamam oldu.doktor sana bişey dememiş gene bana neler demişti.yok erken doğum yaparsın yok yaşamayabilir yok normal doğum asla olmaz.doktorumu değiştirdim 20.haftadan önce olumsuz konuşmak yanlıştır eşi anca 20.haftadan sonra yukarı çıkar dedi.öyle de oldu normal de doğum yaptım çocuk 40.haftayı bile doldurdu öyle doğdu.hiç içinizi karartmayın.internete bakarsak yandık zaten.
Allah ın izniyle bişeycik olmaz cnım hele bi 20.hafta dolsun o zmaan yerine oturur zaten.Benim zaten sezeryan olucak ama işte netten bakınca çocuktan çok anne için kötü şeyler yaziyo
İns canim tek istediğim buAllah ın izniyle bişeycik olmaz cnım hele bi 20.hafta dolsun o zmaan yerine oturur zaten.
3 gun geçti benimkilerde aramadi.yarin kendim gitcem. Çalışana göre degisiyor canim benim saglik ocağı gecen hamilelegim de ve cicugun asilarinda da dogru düzen hatirlatmadi ve ben sorumsuzmusum gibi tavır sergiledilerBeni hiç aramadilar vallahi daha
Gecmis olsun canim.Aşırı derece de sancım başladı bir de hafif kan geldi ilk defa bebeğin başı aşağıya dönmüş bana soluna doğru yat dedi iğne vurdu kanama için ilişkiyi yasakladı bol bol kuru üzüm hoşaf falan iç He dedi ilk defa başıma böyle bir şey geldi ultrasyonda kontrol ederkende bakın şuan girdi sancı dedim bebeğin kafası aşağıya dönmüş kafa atıyor dedi bir de erken doğum riskin var dedi dikkat et dedi bebek tam 456 gram çıktı 23. Hafta bitmiş görünüyor dedi
Halsizlik ve uykuyu progestan yapiyor canim o kesin. Hem igne hem progestan kullaniyorum kanamanin azalmasina ikisi de etkili .Koyu kırmızı, bugün biraz daha azaldı, progestan mu yapıyor acaba?
Tatlim namazini oturarak kilabilirsin. İster yere otur ayaklarini uzatip kil, istersen sandalyede oturup kil. Hangisi zorlamiyorsa seni onu dene. Bu arada yoruyorsa sadece farzlarini kilKızlar size bişey diycem sanırım ben de hissettim kipirtiyi ama emin değilim bağırsak mi bilmiyorum tabi. Benim tüp bebek çok korkuyordum 1yilin sonunda 3.tranferde nasip etti Rabbim o yüzden eğilip kalkmaktan korkuyordum namazlarimi aksattim bugün tekrar başlamak istedim ama bir durum var ki her secdede rahmim kasıldı farzı zor kildimhâlâ kasık bölgemde ağrı hissediyorum ve biraz sertlik hissediyorum Elim sürekli kasıklarımda böyle pırpır bişey hissettim az önce ama tabi yine de bilmiyorum.
Günaydın canım ben henüz giremedim merakla bekliyorum 1 Eylül güzel geçer inşallah sen nasılsınHanimlar iyi geceler nasılsınız? Epeydir bakamıyordum buraya insallah herkes iyidir? Detaylı ya gidenler nasil gecti?
Gunaydin canim. Cok sukur ben iyiyim. Umarim herkes iyidir, ve daha da iyi oluruz. İstanbul’da gokgurultusu, simsek, guzel bir yagmur basladi. Yagmur yagarken edilen dualar kabul olur derler. Bolca dua ediyorumHanimlar iyi geceler nasılsınız? Epeydir bakamıyordum buraya insallah herkes iyidir? Detaylı ya gidenler nasil gecti?
Allah sağlıkla hayırla versin evlatlarımızı. Benim tüp bebek. Çektiğim sıkıntıları görünce eşim isim konusunda bana bıraktı. 1 tane olacak ve sonra bir daha olur mu meçhul. O yüzden tabiki ortak karar vereceğiz.
Sizde 3 taneymiş. Rabbim ne güzel vermiş. Kolay da olmayacaktır. Doğurmak da büyütmek de. Büyütürken en çok eşimiz destek olacak. Benim 3 tane olsa birinin ismine yok demezdim sanırım. Eşimin gönlü de hoş olsun isterdim. Ömrü veren Allah, alan da Allah. İyi düşün iyi olsun inşallah.
Iyiyim cok şükür 8 eylül benimde Rabbim korltkorktuklarımiza ugratmasin hepimiz guzel sonuclarla gelelim insallahGünaydın canım ben henüz giremedim merakla bekliyorum 1 Eylül güzel geçer inşallah sen nasılsın
Günaydın canim.Allah kabul etsin bizler icin de et saglikli akli basinda olsun evlatlarimiz eli ayagi düzgün olsunGunaydin canim. Cok sukur ben iyiyim. Umarim herkes iyidir, ve daha da iyi oluruz. İstanbul’da gokgurultusu, simsek, guzel bir yagmur basladi. Yagmur yagarken edilen dualar kabul olur derler. Bolca dua ediyorum
HarikaBenimde ilk bebeğim tüp bebek ve bir daha olur mu meçhul diye düşünürken, çocuğumun kardeşi olsun çok isterdim diye üzülürken çok sürpriz bir şekilde 2. bebeğime normal yol ile hamile kaldım. O hiç belli olmuyor inanın, öyle düşünüp üzülmeyin Allah ol deyince oluyor bakalım ne yazdı size bilemeyiz belki eşinize de ikinci çocuğunuzun adını koymak nasip olur :)
Harikanasıl olsa olmaz diye korunmayıp normal yolla 2. hamile kalan cok duydum cevremde. Yolu yarılamışken sağlıkla gelsin de bu bebiş. Üzülmüyorum, bu kızı yuvamıza nasip etti diye şükrediyorum. Sonrasına hayırlısı diyelim
Tum kalbimle aminnGünaydın canim.Allah kabul etsin bizler icin de et saglikli akli basinda olsun evlatlarimiz eli ayagi düzgün olsun
Hayırlısıyla saglikla kucagimiza alalim hepimiz, hayirli evlatlar olsunlar amiinn
Hepimiz icin dua ettim bakaminleyin hanımlar
amiinnnnnGünaydın canim.Allah kabul etsin bizler icin de et saglikli akli basinda olsun evlatlarimiz eli ayagi düzgün olsun
Hayırlısıyla saglikla kucagimiza alalim hepimiz, hayirli evlatlar olsunlar amiinn
Hepimiz icin dua ettim bakaminleyin hanımlar
20. Haftada girdim bende canım 1 hafta önce herşey iyiydi çok şükürHanimlar iyi geceler nasılsınız? Epeydir bakamıyordum buraya insallah herkes iyidir? Detaylı ya gidenler nasil gecti?
Cok sevindim canım gözünüz aydin.20. Haftada girdim bende canım 1 hafta önce herşey iyiydi çok şükür
Sadece 5 buçuk kilo almam dışında bir sorun yok şükürler olsun 21 haftada nasıl bu kadar aldım bilmiyorum fazla yiyen birisi de değilim ekmekte tüketmem ama alıyorum bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?