2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Karnındakinin hatrına herkesi sineye çek canım ben eskiden çok takan biriydim bu bebis beni sakin biri yaptı . Artık bir kulağımdan girip öbüründen anında çıkıyor

1. olarak konunuz ya da sorunuzun yeri burası değil bir derdim var başlığına açın lütfen.
2. olarak kendinizi boş yere yıpratıyorsunuz. Şuan aynı durumda eşiniz değil siz olsaydınız eminim burda derdiniz ki eşim kardeşimin ismini koymak istemiyor. Empati kurun. isim konusu nedir ki hem maşallah üçüzünüz olacakmış diğer ikisini de siz koyarsınız. Çok zor şartlarda çocuk sahibi olan ya da çocuk sahibi olmak için herseylerini verecek insanlar var yapmayın böyle hayatınızın kıymetini bilin.

Ben gyneferon kullanıyorum kabızlık falan da yaşamadım çok şükür.

Benim de ilk bebeğim tüp bebekti doktorum bana transfer sonrası oturarak namaz kılmamı söylemişti ve gebeliğim boyunca da hep öyle kılmıştım hiçbir sorun da yaşamadım oturarak kılabilirsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok haklısın ben de anlam veremiyorum bu ölen kişi isminin koyulma nedenine. Bizde de aynı durum var benim eşim de ölen kardeşinin adını koymak istiyor çocuk yaşta ölmüş kardeşi çok iyiymiş araları çok seviyormuş falan filan. Kardeşini sevmeyen olur mu zaten. Ben de senin gibi düşünüyorum aynı kaderi yaşarlarsa naparız. Bizim 3. Denememiz ve embriyomuz da kalmadı. Sorun eşimde ve normal yolla gebe kalma şansım sıfır. Rabbim yüzümüze güldü şimdi bu kadar tedavi ilaç iğneden sonra adını koymak annelere düşer baba zaten soyadını veriyor. O kadar inatçı ki ikinci isim eklenmesine bile izin vermek istemiyor. Kavga etmekten korkma ama stres yapıp bbebeklerini tehlikeye sokma. İsim önemli istemediğin ismi bebeğine koyma sen bu konuda haklısın

İlk hamileliğimde benim eşimde kendi ismini koymak istedi.ben istemedim.en son herkes istediği ismi koysun dedik ben bi isim seçtim o da kendi ismini koydu.2 isimli çok zor oluyor bunda aynı şeyi yaşamak istemiyorum.bu sefer kızımız olacak isim düşündün mü diyorum hiç ses çıkartmıyor.yine son anda bi bomba parlatacakmış gibi geliyor.ilk hamileliğimde kız olursa annemin adını koycam demişti annesi de yaşıyor üstelik.bende karşı çıktım ozaman benim annem benim adımı niye koymuyorsunuz der öyle şey olmaz diye.umursamadı ama Allah yüzümüze baktı da oğlumuz oldu.gerçi ona da kendi adını koydu.şimdi kızımız olacağı için ve bu sessiz durumundan dolayı tedirginim bende yine annemin adı diye tutturmaz inşallah.bakalım sonumuz ne olacak

Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde- doğru demişsiniz bunu. Ayrıca da evet kayınpeder vs geçtim diğer akrabaları da koymak istemek ilerde çocukta rahatsız olabilir .

Bence sen haklısın çünkü ölmüş birinin ismini koymak iyi değilmiş onun hayatı sirayet eder derler.. ayrıca o dediğinde çok mantıklı belki kendi kızı koymak isticek..

Benim esimde ilkinde kendi adini koycam diye tutturdu. Babami lise de kaybettim ve babasina asik bir kiz çocuğudum. Babam ve esimin babasinin ismini koydum birbirine uyumlular diye.
Şimdi ogluma yine kendi ismini de eklemek istiyor ama ben ilk basda olmaz felan dedim sanki şevki kırıldı ısrar etmez oldu . eşimin ismi güzel zaten (Ömer) ama ne bileyim belki cocuklar arasinda sıkıntı olur ilerde ilki kıskanır felan .hatta benimde adım Ömer olsun demeye başladı duyunca yawrum. O yüzden koymayacak gibiyim.

Allah sağlıkla hayırla versin evlatlarımızı. Benim tüp bebek. Çektiğim sıkıntıları görünce eşim isim konusunda bana bıraktı. 1 tane olacak ve sonra bir daha olur mu meçhul. O yüzden tabiki ortak karar vereceğiz.
Sizde 3 taneymiş. Rabbim ne güzel vermiş. Kolay da olmayacaktır. Doğurmak da büyütmek de. Büyütürken en çok eşimiz destek olacak. Benim 3 tane olsa birinin ismine yok demezdim sanırım. Eşimin gönlü de hoş olsun isterdim. Ömrü veren Allah, alan da Allah. İyi düşün iyi olsun inşallah.

Sağlık ocağı kontrole çağırdı idrar kan tahlili aldı tansiyon kilo baktı bebek kalp atışını dinledi eksik vitaminleri yazdılar her kontrolde kan ve idrar olucak diyorlar sizde de böyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…