- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.721
Karnındakinin hatrına herkesi sineye çek canım ben eskiden çok takan biriydim bu bebis beni sakin biri yaptı . Artık bir kulağımdan girip öbüründen anında çıkıyorBundan önce ki gebeliğim zehir olmuştu bana her gün kavga her gün aglayış olan bana oldu bebeğimi kaybettim kimseye bişey olmadı bunda o yüzden ne olursa olsun sakin kalmaya çok dolmadikca aglamamaya çalışıyorum çünkü stres etkiliyor yaşadım gördüm
O oluyor bende de. Rahim sürekli olarak büyüdüğü için oluyormuş sanırım. Hiç dert etme onuAy kuzum dikkat et sen yinede. Bilmiyorum tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi . Bugün secdeye varırken bile kasıklarım ağrıdı
1. olarak konunuz ya da sorunuzun yeri burası değil bir derdim var başlığına açın lütfen.Kızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
Yani şöyle özetlemek gerekirse kısaca
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Ayrıca şöyle bir durum da var
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Kayınpederim ayrıca Kendi kızıyla hiç görüşmüyor kaçarak evlendiği için
Diğer çocuklarında durumu vasat zar zor geçiniyoruz malum hayat pahalı
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
Sizce ben mi abartıyorum ne diyeceğimi şaşırdım
Canım çok şükür sorunsuz geçti detaylı yüzünü de gördük bebeğimin çoook şükür
Arkadaşlar merhaba Demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz? Benim kanım hep düşüktü hamilelik başından beri kan hapı kullanıyorum ama hiç yükselmemiş kanım şuan sizlerde durum nasıl? Feroglobin kullanıyorum doktorum günde 2 adet devam edelim dedi. Bu arada kabız yapmayan bir Demir ilacı önerirseniz sevinirim.
Kızlar size bişey diycem sanırım ben de hissettim kipirtiyi ama emin değilim bağırsak mi bilmiyorum tabi. Benim tüp bebek çok korkuyordum 1yilin sonunda 3.tranferde nasip etti Rabbim o yüzden eğilip kalkmaktan korkuyordum namazlarimi aksattim bugün tekrar başlamak istedim ama bir durum var ki her secdede rahmim kasıldı farzı zor kildimhâlâ kasık bölgemde ağrı hissediyorum ve biraz sertlik hissediyorum Elim sürekli kasıklarımda böyle pırpır bişey hissettim az önce ama tabi yine de bilmiyorum.
Bende oroferon kullanıyorum kabızlık sorunu yaşamadım..Ben gyneferon kullanıyorum kabızlık falan da yaşamadım çok şükür.
Çok haklısın ben de anlam veremiyorum bu ölen kişi isminin koyulma nedenine. Bizde de aynı durum var benim eşim de ölen kardeşinin adını koymak istiyor çocuk yaşta ölmüş kardeşi çok iyiymiş araları çok seviyormuş falan filan. Kardeşini sevmeyen olur mu zaten. Ben de senin gibi düşünüyorum aynı kaderi yaşarlarsa naparız. Bizim 3. Denememiz ve embriyomuz da kalmadı. Sorun eşimde ve normal yolla gebe kalma şansım sıfır. Rabbim yüzümüze güldü şimdi bu kadar tedavi ilaç iğneden sonra adını koymak annelere düşer baba zaten soyadını veriyor. O kadar inatçı ki ikinci isim eklenmesine bile izin vermek istemiyor. Kavga etmekten korkma ama stres yapıp bbebeklerini tehlikeye sokma. İsim önemli istemediğin ismi bebeğine koyma sen bu konuda haklısınKızlar
Çok moralim bozuk
Eşimle tartıştık az önce ve belki çoğunuza komik gelecek daha çok erken ama hem de isim konusunda.
İlk çocuğumuz olacak ve ben üçüz gebeyim 9 haftalık henüz cinsiyetleri bile belli değil
Ancak eğer oğlumuz olursa eşim biz evlenmeden vefat eden erkek kardeşinin ismini koymak istiyormuş ben de vefat eden birinin ismini 3 ü de erkek olsa bile ya da kendi vefat etmiş yakınım olsa bile koymayacağımı söyledim psikolojik olarak istemediğimi sanki koyarsam o da aynı kaderi yaşayacakmış gibi hissedeceğimi söyledim
Eşimin vefat eden erkek kardeşi vefat etmeden önce (hiç görmediğim eltimden) boşanmış (bu arada biz 2 yıllık evliyiz) ve şu an 20 yaşlarında 1 kız çocuk var ve kayınpederim bu kız yetim olduğundan bütün varını yoğunu bu kız torununa harcıyor özellerde okutuyor eski gelinin tüm masraflarını karşılıyor (durumu çok iyi kayınpederimin)
Eşim vefat eden kardeşi dahil 4 kardeş olmasına rağmen kayınpederim yalnızca bu kıza yardım ediyor
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde evlenince
İlk hamileliğimde benim eşimde kendi ismini koymak istedi.ben istemedim.en son herkes istediği ismi koysun dedik ben bi isim seçtim o da kendi ismini koydu.2 isimli çok zor oluyor bunda aynı şeyi yaşamak istemiyorum.bu sefer kızımız olacak isim düşündün mü diyorum hiç ses çıkartmıyor.yine son anda bi bomba parlatacakmış gibi geliyor.ilk hamileliğimde kız olursa annemin adını koycam demişti annesi de yaşıyor üstelik.bende karşı çıktım ozaman benim annem benim adımı niye koymuyorsunuz der öyle şey olmaz diye.umursamadı ama Allah yüzümüze baktı da oğlumuz oldu.gerçi ona da kendi adını koydu.şimdi kızımız olacağı için ve bu sessiz durumundan dolayı tedirginim bende yine annemin adı diye tutturmaz inşallah.bakalım sonumuz ne olacakÇok haklısın ben de anlam veremiyorum bu ölen kişi isminin koyulma nedenine. Bizde de aynı durum var benim eşim de ölen kardeşinin adını koymak istiyor çocuk yaşta ölmüş kardeşi çok iyiymiş araları çok seviyormuş falan filan. Kardeşini sevmeyen olur mu zaten. Ben de senin gibi düşünüyorum aynı kaderi yaşarlarsa naparız. Bizim 3. Denememiz ve embriyomuz da kalmadı. Sorun eşimde ve normal yolla gebe kalma şansım sıfır. Rabbim yüzümüze güldü şimdi bu kadar tedavi ilaç iğneden sonra adını koymak annelere düşer baba zaten soyadını veriyor. O kadar inatçı ki ikinci isim eklenmesine bile izin vermek istemiyor. Kavga etmekten korkma ama stres yapıp bbebeklerini tehlikeye sokma. İsim önemli istemediğin ismi bebeğine koyma sen bu konuda haklısın
Bende eşime eşimin vefat eden kardeşinin kızına düşer babasının ismini koymak dedim ilerde- doğru demişsiniz bunu. Ayrıca da evet kayınpeder vs geçtim diğer akrabaları da koymak istemek ilerde çocukta rahatsız olabilir .Kızlar
Çok moralim bozuk
Bence sen haklısın çünkü ölmüş birinin ismini koymak iyi değilmiş onun hayatı sirayet eder derler.. ayrıca o dediğinde çok mantıklı belki kendi kızı koymak isticek..Kızlar
Çok moralim bozuk
İnşallah canım benim herkes sağlıkla atlatsın inşallahYaa maşallah darısı biz gidecek olanlara bakalım
Benim esimde ilkinde kendi adini koycam diye tutturdu. Babami lise de kaybettim ve babasina asik bir kiz çocuğudum. Babam ve esimin babasinin ismini koydum birbirine uyumlular diye.İlk hamileliğimde benim eşimde kendi ismini koymak istedi.ben istemedim.en son herkes istediği ismi koysun dedik ben bi isim seçtim o da kendi ismini koydu.2 isimli çok zor oluyor bunda aynı şeyi yaşamak istemiyorum.bu sefer kızımız olacak isim düşündün mü diyorum hiç ses çıkartmıyor.yine son anda bi bomba parlatacakmış gibi geliyor.ilk hamileliğimde kız olursa annemin adını koycam demişti annesi de yaşıyor üstelik.bende karşı çıktım ozaman benim annem benim adımı niye koymuyorsunuz der öyle şey olmaz diye.umursamadı ama Allah yüzümüze baktı da oğlumuz oldu.gerçi ona da kendi adını koydu.şimdi kızımız olacağı için ve bu sessiz durumundan dolayı tedirginim bende yine annemin adı diye tutturmaz inşallah.bakalım sonumuz ne olacak
canım olası bi enfeksiyonda da kanama olabiliyor19 haftalık, geçer diyorlardı ama ...
Merhaba bende aldim pazartesi biraz erken benim icin ama iyi geldi hamile yastigi belime de destek oluyorBen memnunum canım sırttan ve ayakların altından güzel konfor sağlıyor . Hatta bi ara esim dadandı çok rahatmış bende yatarım diye
İsim bittiginde evde koyacak yer bulamam diye almadım ama çok almak istiyorumMerhaba bende aldim pazartesi biraz erken benim icin ama iyi geldi hamile yastigi belime de destek oluyoruzun aldim sarilip uyuyorum bebek gibi
Allah sağlıkla hayırla versin evlatlarımızı. Benim tüp bebek. Çektiğim sıkıntıları görünce eşim isim konusunda bana bıraktı. 1 tane olacak ve sonra bir daha olur mu meçhul. O yüzden tabiki ortak karar vereceğiz.Kızlar
Çok moralim bozuk
Ya ne kadara aldın canım? internette 400 e de var 90 TL ye de var acaba çok mu kötü onlar diye düşündüm.Merhaba bende aldim pazartesi biraz erken benim icin ama iyi geldi hamile yastigi belime de destek oluyoruzun aldim sarilip uyuyorum bebek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?