- 9 Aralık 2021
- 869
- 804
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.801
Kız vallq içme çalışıyorum yoksa çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu kapıyorum. Banada dedi baharatlar yasak diye ama canım hep acı biber çekiyorSu tüketimin nasıl günlük 3lt aşağısına düşmemeye çalışyemek konusuna gelince azıcık bişey yesem bende de şişkinlik oluyordu tıkanıyırdum doktor tüm baharat işini bırak dedi asitli yada kızartma tarzı zaten yemiyorum öyle biraz rahatladı da az az yiyebiliyorum ben şuan 18 haftalığım hissetme kısmı için bişey diyemiyorum bazen bişeyler oluyor ama o bebek mi hiç anlamıyorum ki
Bende orda bugün baya harcadımKızlar bugün e bebeğe gittim.baya indirim vardı yeni doğan alt üst set 25 liraya aldım.bebek havlusu 30 liraya aldım yüzde 100 pamuklu.tulum aldım 50 liraya.200 liraya baya bi parça bişey aldım.birde oto koltuğunda baby plus vardı 1000 lira fiyat iyi geldi bana yorumlar da iyi heralde ondan alıcam.700 liraya da bi model vardı o çok içime sinmedi.birde ev tipi ana kucağı beğendim joie 1200 lira o da onu da almayı düşünüyorum kart kesilince
Ben ebebekte nuna pepa next aldım indirimli sadece 1600tl .extra puset alcam sadece dolaptaGüle güle giyinsin bebeğiniz
Bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz
Bende ilk defa kanama başladı canım hiç olmamıştı bu zamana kadarGecmis olsun canim.ilk defa basima böyle birsey geldi diyen doktor mu?
Benim rahim sekli bozuklugundan dolayi erken dogum riski var lekelenmelerimde var. ilk cocuk da 32. Haftada dogmustu.17. haftadayim hep yasakti simdiye kadar zaman belirtmedi..belki erken dogum riski olanlara yasaklaniyordur.
Canım teşekkür ederim cevabın için. Peki düşük riski hala devam ediyor mu senin? Ve kanaman var mı?ben de senin gibiydim canım. dikkat edince plesanta yukarı çıkmaya başladı. Önceden haftada iki pruloton, iki günde bir progestan iğne oluyordum. Şimdi haftada bir pruloton olmuyorum bile artık sadece geceleri progestan fitil.
Benim kanamaları 12.haftada yolculuktan sonra başladı, hala devam ediyor. Nolursa olsun bebişinizi riske atmayın. Sağlıkla kucağımıza alalım inşBende ilk defa kanama başladı canım hiç olmamıştı bu zamana kadar
Olabilir valla yatış dedi 15 gün bende yatıyorum Hoş 15 gün sonra kardeşimin düğünü var bakalım yolculuk için ne diyecek daha soramadım
Canim doktoruna sormadin mi .Benim degerlerim hep duzgundu normalde tsh degerim 7 çıkmış cok moralim bozuldu kostum doktora. Zeka geriligi olmasi icin cooook daha büyük rakamlar olmasi gerekiyor bu degerlerle o durum söz konusu degil dedi..t3 t4 normal degerdeyken tsh çok onemli degil ama yinede 2.5 aktina dusurecegiz , su an moral bozuklugunun bu degerlerinden daha cok zarari var bebege dedi..en son 5 e düştü simdilerde tekrar gideceğim. Bi de benim ki 150 mgkızlar nasılsınız benim sizlere bir sorum olacak çok üzüldüğüm bir durum varTağ değerim hamilelik öncesi 3 küstürdü 25 mg lık ilaç kullanıyordum düşürmüştü ama hamile kalmadan önceki 2 ay falan ilaç kullanmamıştım kalp atışından sonra kan tahlili yaptırdık Tsh değerim 3,40 çıktı 25mg lık ilacı tekrar başladım 17+3 de tekrar kan verdim ve 2 aydır ilaç kullanmama rağmen değerin 3,72 çıktı çok üzgünüm zihin gelişimi için çok önemliymiş bu değerin 2,5 in altında olması gerekiyormuş dahiliyeye çıktım 50 mg ile 25 mg i birlikte kullanacağım 1 ay sonra kontrol var bu durumu yaşayan oldu mu?
Kanama olursa gondermeyebilir canim zamanlama kötü olmus .ben sehir merkezine bile yeni izin verildi.ins cabucak iyilesirsinBende ilk defa kanama başladı canım hiç olmamıştı bu zamana kadar
Olabilir valla yatış dedi 15 gün bende yatıyorum Hoş 15 gün sonra kardeşimin düğünü var bakalım yolculuk için ne diyecek daha soramadım
E bebek yakında yokKızlar bugün e bebeğe gittim.baya indirim vardı yeni doğan alt üst set 25 liraya aldım.bebek havlusu 30 liraya aldım yüzde 100 pamuklu.tulum aldım 50 liraya.200 liraya baya bi parça bişey aldım.birde oto koltuğunda baby plus vardı 1000 lira fiyat iyi geldi bana yorumlar da iyi heralde ondan alıcam.700 liraya da bi model vardı o çok içime sinmedi.birde ev tipi ana kucağı beğendim joie 1200 lira o da onu da almayı düşünüyorum kart kesilince
İnternete de baktım da bulamadımE bebek yakında yokmerkezde var. İnternet indirimli midir acaba şubelere ozel mi
Ya neguzel maşallah sağlıkla giysin inşallah. Bizimde artık kesin deseler de cinsiyete baksam ufak birkaç şey enazindan indirimde falanKızlar bugün e bebeğe gittim.baya indirim vardı yeni doğan alt üst set 25 liraya aldım.bebek havlusu 30 liraya aldım yüzde 100 pamuklu.tulum aldım 50 liraya.200 liraya baya bi parça bişey aldım.birde oto koltuğunda baby plus vardı 1000 lira fiyat iyi geldi bana yorumlar da iyi heralde ondan alıcam.700 liraya da bi model vardı o çok içime sinmedi.birde ev tipi ana kucağı beğendim joie 1200 lira o da onu da almayı düşünüyorum kart kesilince
Bende bakmistim daha once canim pek indirimli gibi durmuyorduİnternete de baktım da bulamadım
Hepsiburada'daki e bebek magazasini, Hello Baby markasını takip edin, cok indirim oluyor.E bebek yakında yokmerkezde var. İnternet indirimli midir acaba şubelere ozel mi
Aynen hadi üst baş neyse de büyük eşyalara bi zam gelse en az 500-1000 fiyat değişir ondan tedirginim.2 ay sonra alsam kim bilir kaçtan alıcam diye düşünüyorumYa neguzel maşallah sağlıkla giysin inşallah. Bizimde artık kesin deseler de cinsiyete baksam ufak birkaç şey enazindan indirimde falan
Bana osteocare verdi. Disim kirildi ve kalca eklemimde cok agri vardi uzerine basamiyordum. Her gittiğimde bir takviye veriyorlar.Kızlar size doktorunuz ekstradan kalsiyum takviyesi verdimi
Ben baktım. Aynı fiyatlar. İnternet sitesinde de var.İnternete de baktım da bulamadım
Şuan kanama yok iğneden sonra bir daha olmadı ama bakalım 10 gün sonra gel demişti gidince sorarım artık sağol canımKanama olursa gondermeyebilir canim zamanlama kötü olmus .ben sehir merkezine bile yeni izin verildi.ins cabucak iyilesirsin
Kitikata burda baby plus mağazasında vardı tulumlara falan baktım da çok pahalı geldi bana tek parça 150-200 civarıydı.ama kumaşı falan çok güzel bayıldım desenlerine deBen baktım. Aynı fiyatlar. İnternet sitesinde de var.
Ama kitikate havluları çok güzel onlarq da bakılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?