2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kız vallq içme çalışıyorum yoksa çok çabuk idrar yolu enfeksiyonu kapıyorum. Banada dedi baharatlar yasak diye ama canım hep acı biber çekiyor bebek hareketleri çok belli oluyor ya bir süre sonra ayırt edebiliyorsun benim bu aralar sadece çok az hissediyorum anlamadım benim gibi olan var mı acaba

Bende orda bugün baya harcadım benimki elbise tamamdır. Lcw de bugün banyo havlu aldım 50tl ve nevresim ve pike takımları 100-120tl sadece .isterseniz bakın kızlar

Bende ilk defa kanama başladı canım hiç olmamıştı bu zamana kadar
Olabilir valla yatış dedi 15 gün bende yatıyorum Hoş 15 gün sonra kardeşimin düğünü var bakalım yolculuk için ne diyecek daha soramadım

Canım teşekkür ederim cevabın için. Peki düşük riski hala devam ediyor mu senin? Ve kanaman var mı?

Benim kanamaları 12.haftada yolculuktan sonra başladı, hala devam ediyor. Nolursa olsun bebişinizi riske atmayın. Sağlıkla kucağımıza alalım inş

Canim doktoruna sormadin mi .Benim degerlerim hep duzgundu normalde tsh degerim 7 çıkmış cok moralim bozuldu kostum doktora. Zeka geriligi olmasi icin cooook daha büyük rakamlar olmasi gerekiyor bu degerlerle o durum söz konusu degil dedi..t3 t4 normal degerdeyken tsh çok onemli degil ama yinede 2.5 aktina dusurecegiz , su an moral bozuklugunun bu degerlerinden daha cok zarari var bebege dedi..en son 5 e düştü simdilerde tekrar gideceğim. Bi de benim ki 150 mg 10 yıldır ilac kullaniyorum ilk defa bu kadar yüksek cikti

Kanama olursa gondermeyebilir canim zamanlama kötü olmus .ben sehir merkezine bile yeni izin verildi.ins cabucak iyilesirsin

E bebek yakında yok merkezde var. İnternet indirimli midir acaba şubelere ozel mi

Ya neguzel maşallah sağlıkla giysin inşallah. Bizimde artık kesin deseler de cinsiyete baksam ufak birkaç şey enazindan indirimde falan

Ya neguzel maşallah sağlıkla giysin inşallah. Bizimde artık kesin deseler de cinsiyete baksam ufak birkaç şey enazindan indirimde falan
Aynen hadi üst baş neyse de büyük eşyalara bi zam gelse en az 500-1000 fiyat değişir ondan tedirginim.2 ay sonra alsam kim bilir kaçtan alıcam diye düşünüyorum

Ben baktım. Aynı fiyatlar. İnternet sitesinde de var.
Ama kitikate havluları çok güzel onlarq da bakılabilir.
Kitikata burda baby plus mağazasında vardı tulumlara falan baktım da çok pahalı geldi bana tek parça 150-200 civarıydı.ama kumaşı falan çok güzel bayıldım desenlerine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…