2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanimlar iyi geceler nasılsınız? Epeydir bakamıyordum buraya insallah herkes iyidir? Detaylı ya gidenler nasil gecti?
Merhaba, cok sukur heysey iyi gidiyor. Migde bulantilari neredeyse gecti. Minigi hissetmeye basladim dun daha da cok hissettim ne kadar guzel bir duygu icinde can tasimak ve buyutmek bir mucize gercekten. Detayli 23 eylulde, eylul basinda ailelerimizin yanina tatile gidiyoruz yolculuk guzel gecsin insAllah
Simdiden sag saglim dogumlar herkese

Masallah daim olsun.
Benim de 8 eylul de detayli. Senin 24 haftayı gecmiyor demi geçmiş randevun

Masallah daim olsun.
Benim de 8 eylul de detayli. Senin 24 haftayı gecmiyor demi geçmiş randevun
Benim Dr ozele gidiyorum eylulde kendiside izne cikiyor, o gune denk geldi.. InsAllah hersey guzel cikar
Bu hafta pazartesi 22sinde hastanade randevum vardi, ayni doktor haftada bir gun hastanede calisiyor, randevumda o bakti ultrasonda hersey iyi dedi. Bolca dua edin kizlar ilk uc ayi atlatik simdi hamileligin guzel gunleri

Merhabalar herkese umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordur bende durumlar karın ağrısı ve böbrek ağrısı oluyor bu aralar karın ağrısına normal diyor çevremdeki tecrübeli anneler ama böbrek ağrım hamile kaldığım aydan beridir ara ara hep yokluyor anlamadım bide sizde boylemisiniz birden çok aç oluyorum yemek yemeye sabırsızlanıyorum ama yediğim 2 lokma daha fazla yiyemiyorum galiba büyüdükçe mideme baskı yapıyor. Kızımı 19 haftalikken okadar net hissettimki karnımda dönüyordu sanki o derece simdi ise ara ara sadece karnıma minik dokunuşlar yapıyor öyle net hissetmiyorum sadece buradayım der gibi sanki

kızlar nasılsınız benim sizlere bir sorum olacak çok üzüldüğüm bir durum var Tağ değerim hamilelik öncesi 3 küstürdü 25 mg lık ilaç kullanıyordum düşürmüştü ama hamile kalmadan önceki 2 ay falan ilaç kullanmamıştım kalp atışından sonra kan tahlili yaptırdık Tsh değerim 3,40 çıktı 25mg lık ilacı tekrar başladım 17+3 de tekrar kan verdim ve 2 aydır ilaç kullanmama rağmen değerin 3,72 çıktı çok üzgünüm zihin gelişimi için çok önemliymiş bu değerin 2,5 in altında olması gerekiyormuş dahiliyeye çıktım 50 mg ile 25 mg i birlikte kullanacağım 1 ay sonra kontrol var bu durumu yaşayan oldu mu?

Benim de tsh bir yükseliyor bir iniyor.. İlaç kullanmaktan baska caremiz yok canım düzenli kullanmak önemli..

Su tüketimin nasıl günlük 3lt aşağısına düşmemeye çalış yemek konusuna gelince azıcık bişey yesem bende de şişkinlik oluyordu tıkanıyırdum doktor tüm baharat işini bırak dedi asitli yada kızartma tarzı zaten yemiyorum öyle biraz rahatladı da az az yiyebiliyorum ben şuan 18 haftalığım hissetme kısmı için bişey diyemiyorum bazen bişeyler oluyor ama o bebek mi hiç anlamıyorum ki

Canım ben ilk gebeliğimde beri kullanıyorum.benim de 3 gün 75, 4 gün 50 kullanıyordum değerim 0.6 çıktı.doktor 75 im2 güne indirdi bakalım 1 ay olacak haftaya tekrar kan vericem.ilk 3 ay 2,5 altı, 3 aydan sonra 3 altı olması gerekiyor.senin değerin çok değil çok endişelenme 5-7 çıkanlar duydum burda.ilacını aksatma doktorun dozu artırır ama endişelenecek bi durum yok bence.7 senedir kullanıyorum ben bu ilacı

Kızlar bugün e bebeğe gittim.baya indirim vardı yeni doğan alt üst set 25 liraya aldım.bebek havlusu 30 liraya aldım yüzde 100 pamuklu.tulum aldım 50 liraya.200 liraya baya bi parça bişey aldım.birde oto koltuğunda baby plus vardı 1000 lira fiyat iyi geldi bana yorumlar da iyi heralde ondan alıcam.700 liraya da bi model vardı o çok içime sinmedi.birde ev tipi ana kucağı beğendim joie 1200 lira o da onu da almayı düşünüyorum kart kesilince

Güle güle giyinsin bebeğiniz

Bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz

Kızlar selam, 19 haftalık hamileyim. Plesanta aşağıda olduğundan ara ara kahverengi kanama var. Haftada bir pruloton iğne ve günde 3 kez progestan kullanıyorum. Sürekli istirahat etmem gerekiyor. Bu durumda olan var mı?

Kızlar merhaba. 5 ay 4 gün oldu bugün. Sağlıkla gelir inşallah hepimizin bebeği.

Bugün sabah sağ böbrek ağrısıyla uyandım. Daha sonra sağ kasık bölgesine doğru (karnımın sağ alt kısmı) kaydı ağrı. Şu an burda ama ara ara böbreğime de vuruyor. Uzanınca veya oturunca hafifliyor gibi. Şu an annemlerde köydeyiz. Ne yapayım bilemedim. Sizde de oldu mu bu tarz ağrılar

Bebek havlusu güzel mi ????

ben de senin gibiydim canım. dikkat edince plesanta yukarı çıkmaya başladı. Önceden haftada iki pruloton, iki günde bir progestan iğne oluyordum. Şimdi haftada bir pruloton olmuyorum bile artık sadece geceleri progestan fitil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…