2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sağlık ocağı kontrole çağırdı idrar kan tahlili aldı tansiyon kilo baktı bebek kalp atışını dinledi eksik vitaminleri yazdılar her kontrolde kan ve idrar olucak diyorlar sizde de böyle mi
Beni pazartesi günü aradi gelmene gerek yok dedi sorular sordu. Zaten tayinimiz cikti taşınınca aldıracam ama guzel her seferinde kan idrar almasi

Sağlık ocağı kontrole çağırdı idrar kan tahlili aldı tansiyon kilo baktı bebek kalp atışını dinledi eksik vitaminleri yazdılar her kontrolde kan ve idrar olucak diyorlar sizde de böyle mi
Bende sadece her kontrolde idrara bakiyorlar. Kani pazartesi verdim (8 sisecik doldurdular) insAllah hersey iyidir.
Devamli takip edilmesi bence en iyisi.

Birde Kasim ayina randevum var "oral glucose tolerance test"/ Glukoz testi icin.

Merhaba bende aldim pazartesi biraz erken benim icin ama iyi geldi hamile yastigi belime de destek oluyor uzun aldim sarilip uyuyorum bebek gibi
Bunu aldım ben canim alacak olanlara kesinlikle öneririm oda oda taşıyorum yanımda

Eklentiler

• Screenshot_20220824-140741_Trendyol.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 66
Benim sağlık ocağımda beni aramadı ben aradım söyledim kalp atışlarını dedim 24. Haftadan sonra dedi kan için tahlilleri ben söyledim de yaptılar yoksa hiç de ilgili değiller aşı için bile ben aradım :) şükretin bence :)

Neden yasakladı peki canım ne sikayetin vardi
Aşırı derece de sancım başladı bir de hafif kan geldi ilk defa bebeğin başı aşağıya dönmüş bana soluna doğru yat dedi iğne vurdu kanama için ilişkiyi yasakladı bol bol kuru üzüm hoşaf falan iç He dedi ilk defa başıma böyle bir şey geldi ultrasyonda kontrol ederkende bakın şuan girdi sancı dedim bebeğin kafası aşağıya dönmüş kafa atıyor dedi bir de erken doğum riskin var dedi dikkat et dedi bebek tam 456 gram çıktı 23. Hafta bitmiş görünüyor dedi

Geçmiş olsun. Ilk zamanlar kanamam vardi yasakti, 13.haftada gittiğimde iliski olmasin dedi smdi 18 haftalik sormadım bidaha iliski olsun mu diye ilk hamileliğimde de olmamıştı

Gecmis olsun canim sonradan yukarıya çıkan bebekler olduğunu duymuştum inşallah seninde yukarıya çıkar güzelim

Benim de bebeğin eşi aşağıda olduğu için kanama yapıyor diye yasak
Banada dedi dün doktor ama açıklama hiç yapmadı yukarı çıkabilir dedi sadece ilişkiyi yasaklamasdi sadece dikkat et kendine ağir bişi kaldirmq dedi umarım duzelebilen durumdur uoksa internet hiç güzel seylwr yazmadı moralimi bozdu

canım 2.hamileliğimde bende yaşadım bu durumu.çok ta kanamam oldu.doktor sana bişey dememiş gene bana neler demişti.yok erken doğum yaparsın yok yaşamayabilir yok normal doğum asla olmaz.doktorumu değiştirdim 20.haftadan önce olumsuz konuşmak yanlıştır eşi anca 20.haftadan sonra yukarı çıkar dedi.öyle de oldu normal de doğum yaptım çocuk 40.haftayı bile doldurdu öyle doğdu.hiç içinizi karartmayın.internete bakarsak yandık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…