- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.741
Sanki bu yastik benimle uzun bir omur surecek gibi cok sevdimİsim bittiginde evde koyacak yer bulamam diye almadım ama çok almak istiyorum
Beni pazartesi günü aradi gelmene gerek yok dedi sorular sordu. Zaten tayinimiz cikti taşınınca aldıracam ama guzel her seferinde kan idrar almasiSağlık ocağı kontrole çağırdı idrar kan tahlili aldı tansiyon kilo baktı bebek kalp atışını dinledi eksik vitaminleri yazdılar her kontrolde kan ve idrar olucak diyorlar sizde de böyle mi
Bende sadece her kontrolde idrara bakiyorlar. Kani pazartesi verdim (8 sisecik doldurdular) insAllah hersey iyidir.Sağlık ocağı kontrole çağırdı idrar kan tahlili aldı tansiyon kilo baktı bebek kalp atışını dinledi eksik vitaminleri yazdılar her kontrolde kan ve idrar olucak diyorlar sizde de böyle mi
Bunu aldım ben canim alacak olanlara kesinlikle öneririm oda oda taşıyorum yanımdaMerhaba bende aldim pazartesi biraz erken benim icin ama iyi geldi hamile yastigi belime de destek oluyoruzun aldim sarilip uyuyorum bebek gibi
Beni hiç aramadilar vallahi dahaSağlık ocağı kontrole çağırdı idrar kan tahlili aldı tansiyon kilo baktı bebek kalp atışını dinledi eksik vitaminleri yazdılar her kontrolde kan ve idrar olucak diyorlar sizde de böyle mi
Beni aradılar 23. Haftada tetenoz ve kan tahlilleri icin bekliyoruz diyeBeni hiç aramadilar vallahi daha
Neden yasakladı peki canım ne sikayetin vardiKızlar şimdi doktordan çıktım doğuma kadar ilişkiyi yasakladı doktor benim gibi olan var mı acaba
Benim sağlık ocağımda beni aramadı ben aradım söyledim kalp atışlarını dedim 24. Haftadan sonra dedi kan için tahlilleri ben söyledim de yaptılar yoksa hiç de ilgili değiller aşı için bile ben aradım :) şükretin bence :)Sağlık ocağı kontrole çağırdı idrar kan tahlili aldı tansiyon kilo baktı bebek kalp atışını dinledi eksik vitaminleri yazdılar her kontrolde kan ve idrar olucak diyorlar sizde de böyle mi
Aşırı derece de sancım başladı bir de hafif kan geldi ilk defa bebeğin başı aşağıya dönmüş bana soluna doğru yat dedi iğne vurdu kanama için ilişkiyi yasakladı bol bol kuru üzüm hoşaf falan iç He dedi ilk defa başıma böyle bir şey geldi ultrasyonda kontrol ederkende bakın şuan girdi sancı dedim bebeğin kafası aşağıya dönmüş kafa atıyor dedi bir de erken doğum riskin var dedi dikkat et dedi bebek tam 456 gram çıktı 23. Hafta bitmiş görünüyor dediNeden yasakladı peki canım ne sikayetin vardi
Geçmiş olsun. Ilk zamanlar kanamam vardi yasakti, 13.haftada gittiğimde iliski olmasin dedi smdi 18 haftalik sormadım bidaha iliski olsun mu diye ilk hamileliğimde de olmamıştıAşırı derece de sancım başladı bir de hafif kan geldi ilk defa bebeğin başı aşağıya dönmüş bana soluna doğru yat dedi iğne vurdu kanama için ilişkiyi yasakladı bol bol kuru üzüm hoşaf falan iç He dedi ilk defa başıma böyle bir şey geldi ultrasyonda kontrol ederkende bakın şuan girdi sancı dedim bebeğin kafası aşağıya dönmüş kafa atıyor dedi bir de erken doğum riskin var dedi dikkat et dedi bebek tam 456 gram çıktı 23. Hafta bitmiş görünüyor dedi
Gecmis olsun canim sonradan yukarıya çıkan bebekler olduğunu duymuştum inşallah seninde yukarıya çıkar güzelimAşırı derece de sancım başladı bir de hafif kan geldi ilk defa bebeğin başı aşağıya dönmüş bana soluna doğru yat dedi iğne vurdu kanama için ilişkiyi yasakladı bol bol kuru üzüm hoşaf falan iç He dedi ilk defa başıma böyle bir şey geldi ultrasyonda kontrol ederkende bakın şuan girdi sancı dedim bebeğin kafası aşağıya dönmüş kafa atıyor dedi bir de erken doğum riskin var dedi dikkat et dedi bebek tam 456 gram çıktı 23. Hafta bitmiş görünüyor dedi
İnşallah canım ilk defa kanama gördüm ondan telaşlandım şimdi daha iyiyim şükürGecmis olsun canim sonradan yukarıya çıkan bebekler olduğunu duymuştum inşallah seninde yukarıya çıkar güzelim
Sağol canım sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun. Ilk zamanlar kanamam vardi yasakti, 13.haftada gittiğimde iliski olmasin dedi smdi 18 haftalik sormadım bidaha iliski olsun mu diye ilk hamileliğimde de olmamıştı
Rabbim korusun hiç bir şey olmaz insallah canımİnşallah canım ilk defa kanama gördüm ondan telaşlandım şimdi daha iyiyim şükür
Koyu kırmızı, bugün biraz daha azaldı, progestan mu yapıyor acaba?Günde 3 progestan olunca benimde ayni.Mecbur devam edeceğiz kullanmaya canım.benim de geçen haftalarda 3 gün geldi şükür 5 gündür yok.yogun degil ama dimi kanaman?bir de kirmizi mi
Benim de bebeğin eşi aşağıda olduğu için kanama yapıyor diye yasakKızlar şimdi doktordan çıktım doğuma kadar ilişkiyi yasakladı doktor benim gibi olan var mı acaba
Bebeğin eşi aşağıda olduğu için kanama olabilir dendi..canım olası bi enfeksiyonda da kanama olabiliyor
idrar testi ve kan testi yaptır bence
gerçi doktorun daha iyi değerlendirir
görüştünmü doktorunla
umarım hemen geçer canım
Banada dedi dün doktor ama açıklama hiç yapmadı yukarı çıkabilir dedi sadece ilişkiyi yasaklamasdi sadece dikkat et kendine ağir bişi kaldirmq dedi umarım duzelebilen durumdur uoksa internet hiç güzel seylwr yazmadı moralimi bozduBenim de bebeğin eşi aşağıda olduğu için kanama yapıyor diye yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?